Designa en logotypI detta Instructable kommer vi att titta på hur du skapar dina egna logotyper som använder GIMP (GNU Image Manipulation Program), en fri bild redaktör. Detta kan användas för att skapa anpassade profilbilder, för logotyper för små företag eller bara att tillhandahålla en konceptet logotyp för professionella grafiker. Vi kommer att täcka grunderna i att skapa en design från skisser, till en digital bild, som kan replikeras över bildredigeringsprogram. Anledningen till att vi kommer att använda GIMP är det är är en fri, ganska enkel och erbjuder en hel del funktioner.

GIMP kan hämtas på http://www.gimp.org/downloads/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Designa en logotyp för T-shirt tryckning

jag nyligen har varit att utforska en fantastisk värld av T-shirt design och utskrift.Allt du egentligen behöver är Adobe Photoshop (Adobe Illustrator är valfritt) och en plats att skriva ut dina skjortor.Efter en sökning på nätet hittade jag en plat...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Personlig Branding (logotyp, visitkort, brevpapper, prototyper)

Detta Instructable visar hur att designa en logotyp, visitkort och brevpapper med Illustrator och inDesign.Först hitta vissa tillgångar eller inspiration för din logotyp. Jag gick till Kreativa marknaden och hämtade några av sina veckovisa gratis var...

Hur man utformar en bra och iögonfallande logotyp

Innan jag berätta hur du faktiskt designa din logotyp, måste jag börja med grunderna på varför saker går där, och vad kommer att hjälpa dig att få publikens uppmärksamhet. Så, låt oss komma igång!Det finns många sätt för dig att göra bra logotyper sa...

3D tryckta hålkamera

jag är en stor fotografering aficionado och alltid velat göra min egen analog kamera. Tack vare 3D-utskrifter är det nu möjligt att göra en fullt funcional hålkamera. Bara skriva ut kameran och börja skjuta. Ingen montering krävs.Steg 1: 3D-design +...

Anpassa bröllopspresenter med en Laser

En lasersystem kan du hoppa över vanligt och ange sfären av extraordinära gåva att ge! Blända din favorit (brudparet) med en personlig bröllopsgåva. Vi tog denna tråkiga pizza fack och anpassade det genom att designa en logotyp med framtida Mr och Mr...

Gör en LED akryl tecken

Jag gjorde detta LED akryl tecken för min granne, som är ägare av "Rob's Wood Shop - dagis för vuxna". Kolla in min video och följ dessa instruktioner för att göra en själv!Steg 1: Designa en logotyp och rista in i akryl. Jag fram logotypen i Ph...

Eltejp "Vinyler"

Hej där! Idag kommer jag att visa dig hur man gör några coola Vinyl-esque dekorationer, med några ganska vanliga saker.Steg 1: leveranser: Du kommer att behöva några saker. Deras vackra gemensamma, och om du inte redan har dem, de är super billigt.En...

Skjorta butiken: hur till

har du alla huvudet skjutningen nya skjorta butiken? Dess vackra BA. Rekommenderar jag att kolla det här. Detta Instructable detaljer med hjälp av den.Steg 1: Välj din produkt. Vill du ha dessa Robot badskor, eller om detta inte är din stil, kanske e...

Salt från Student tårar

medan jag letade julklappar för min lärare som jag kom över Denna webbplats där de säljer salt av tårar det verkar bara vara havssalt men det väckte en tanke. Att vara en senior i engineering program på en mindre skola har jag haft några hårda lektio...

Hur att bojkotta flaskan

har du någonsin velat starta något grönt i din kommun men bara visste inte var du ska börja? Detta instructable guidar dig genom organisera en framgångsrik vattenflaska bojkott i din skola eller arbetsplats. Jag har även tagit med min beställning for...

Laser skär en enkel jul prydnad!

Hello! Innan jag börjar, jag vill understryka: detta Instructable bör vara riktigt, riktigt lätt, förutsatt att du har en laserskärare. Utan en av dessa fiffiga enheter, skulle jag har arbetade timmar för att grovt tälja detta, bara för att producera...

Ultimate Dart fallet

Ok, så mitt dart fall började få lite slitage. Så jag beslöt att Pimpa mitt fall!Det hela började på natten efter några på puben när min fru påpekade det allt sämre tillståndet av mitt dart fall och sa "Jo det är synd, men du kan få en annan". &...

Cykelställ

Cykelställ, genom A'n, är en enkel nyckelring telefonen står som kan hålla telefonen vågrätt. Den är smal och får plats lätt i fickan på din nyckelring.MATERIAL:Ett blad av 3 mm. baltiska björkplywood.TrälimKlämmor100 grit sand papperSpray lackSteg 1...

Automatisk Blind öppnare

http://contraptionmaker.infoVi lever i en 150 år gammal bondgård med den ursprungliga windows. Trots isolering och ny rangerbangård är det att leva i en sil, på vintern. För att bekämpa detta problem installerar vi plast över Fönstren att försöka sto...

Slutare kontroll modulära för kamera

nyligen jag var lockad av fotografering i tidsintervaller, det är fantastiskt att jag vill göra också.Min kamera har också varit inaktiv för länge. Så jag bestämde mig att göra en slutare modulära med arduino, att kontrollera min Canon 600D.Jag desig...

Designa din egen logotyp och göra en målning stencil

lasrar och plottrar kan vara dyrt! För de flesta av oss vill vi gärna ha användning av en, det är bara verkligen inte ett ekonomiskt val för den genomsnittliga hemanvändaren. Så hur gör jag få en professionell söker permanent stencil för marknadsföri...

Klocka med stålhjälm logotyp

alltid ville göra en klocka som ingen annan har. Det kan göras med hjälp av din egen logotyp.Två år sedan var jag i styrelsen för min studie association. När vi flyttade till en annan plats ungefär ett halvår sedan i vår byggnad klockan hade vi inte...

Att skapa enkla vintage/grunge logotyp med "text jagare"

Idag ska vi göra en enkel vintage/grunge logotyp med "text jagare"Vad vi behöver:-Adobe Photoshop- Text jagare- Egna former-Två gratis teckensnitt: Franchise och gamlaBara ladda ner alla källor och låt oss börja! :)Steg 1: Psd. mall Först och fr...