Designer hälla kaffeJag hade denna mat presentation styrelse som jag inte var med från ett tidigare projekt, byggt från resterna av en bakgård staket reparation. Därför beslöt jag att göra min vän en gåva. Han gillar verkligen kaffe, och cool kaffe contraptions. Här är min ta på några DROPP kaffe att göra saker som jag hittade på internet.

Material:

En styrelse att använda som bas

Kopparrör och koppar leder

Koppar lödtenn

Tjocka bar top lack

Sprayfärg

Maskeringstejp

Verktyg:

Blåslampa

Rörsågen

Målarpenslar

Drill press

Chisel(s)

... och tålamod... massor av tålamod för skruven ups och inlärningskurvan uppstigande.

Se Steg
Relaterade Ämnen

CAD Design för kaffe filtrerar

Jag var bygga CNC 3D utskrift dagtid så jag ladda upp en tutorial på CAD design i Rhino. Inlärningskurvan är relativt brant men när du har gjort det några gånger kontrollerna kommer att vara helt intuitivt.Steg 1: utarbeta Jag fick lära mig att börja...

Dricka Filter kaffe som en South Indian!

The South Indian filter kaffe är nästan en institution - en som mest grundliga förädlat Tamilians inte kan vara utan, speciellt populär i de södra staterna i Tamil Nadu, Andhra Pradesh, Karnataka och Kerala.Wafting doften av nybryggt filter kaffe inl...

Hur man gör den bästa kaffe perioden!

Jag är inte en foodie, men jag älskar gott kaffe, och jag kan aldrig få det bättre än vad jag kan göra det. Jag känner, jag har ingen nonsens metod som inte slarva men är fortfarande snabbt, enkelt och billigare än att köpa en sämre cup på Starbucks...

Hur du grilla din egen kaffe

en av mina favorit hobbies stekheta mitt eget kaffe. I detta instructable, du lär rosta egna kaffe (smakar mycket bättre än någon annan kan du köpa). Jag köpa den gröna från ett företag som heter Legacy kaffe. Du kan beställa den gröna online från Sw...

Att göra kaffe

Kaffe är bränslen i det moderna samhället. Personligen, jag älskar kaffe, och vid varje given tidpunkt, mitt blod är 95% koffein.Men vad gör du om du inte har en kaffebryggare? Här kommer jag visa dig två gamla skolan metoder för att göra kaffe.Steg...

Rosta kaffe hemma

Ett ord om utrustningDet finns en mängd metoder för rostat kaffe hemma med hjälp av en mängd enheter. Från luften popcorn poppers till propan Grill har alla egen unika begränsningar och funktioner. Detta Instructable fokuserar på rostat kaffe på hem...

Låg syra kaffe, "Svenskt kaffe"

jag har svår sura uppstötningar och kunde inte dricka kaffe i år. Nu när mitt tillstånd kontrolleras av medicinering, jag njuta av ibland kaffe, men bryggning det detta sätt lindrar oro att medicinering inte kanske är tillräckligt.Användning av ett ä...

Turkiska/Medelhavet/mellersta östra/Balkan kaffe

beroende på var du kommer ifrån, där har du det och som gör det man kan kalla det turkiska, grekiska eller ens Makedonska kaffe. Detta är hur jag lärde mig att göra det från en serbisk kille som heter Mille Vukelich. .. .well en slags. Han ringde jus...

Den perfekta kopp kaffe

min fru och jag är bortskämd kaffe snobbar, så när vi nyligen beslutade att vi ville göra utmärkt kaffe hemma hade vi gå igenom flera försök innan vi slutligen upptäckte hur man gör en stor kopp kaffe varje morgon. För att vara ärlig, var vad vi uppt...

Pumpking carving/design tips.

Bra saker att ha i åtanke när man försöker komma med den coolaste jack-o-lantern på din gata. Detta instructable kommer inte komma in några särskilda mönster att använda eller mönster i hopp om att du blir inspirerad för att göra egna.* Detta är bara...

Kaffe timer och radio, Arduino, Logitech Harmony och openHAB

Detta instructable förutsätter att du vet vad du gör på AC!Se också till att använda oskadade kablar som inte är för lång eller för kort.Följande ruta är en del av hem-automation projektet beskrivs här:[instructable länken visas när projektet är avsl...

6 användbara steg för att göra en valurna

det verkar som alla tycker att samla in något. Politikerna samla röster, företag samla in pengar, forskningar samla in data och gamla kvinnor samla katter *. Så, det kommer en tid i allas liv när de ackumuleras nog av ett särskilt samlarvärde att det...

Jag kan inte sparas utan att du

[1] JAG KAN INTE SPARAS UTAN ATT DUEn middag för 12. Ett projekt utformades, designad och producerad av Leon Johnson.Glas: Tim söderut & Dave HelmKeramik: Katie BramlageTenn: Alyssa BogdanTabell: Jamie Johnston[2] BELÄGRINGEN MIDDAGDet började en spe...

Hjälmen Black Panther (kapten Amerikaninbördeskrig)

I denna video undervisning att göra hjälm svart Panter för hur man gör denna mask av black panther och bara titta på videon där jag visar hur man monterar masken och Visa materialet måste du använda länken för att ladda ner mallar detta i video beskr...

Maskera Scorpion Mortal Kombat X (MKX)

I den här pedagogiska videon att maskera scorpion Mortal Kombat X för hur man gör denna scorpion mask och bara titta på videon där jag visar hur man monterar masken och Visa materialet måste du använda den data överför länken på detta mögel i video B...

Medeltida hjälm (hjälm Spartan)

I denna video undervisning för att göra en medeltida hjälm (hjälm Spartan) att lära sig hur man gör denna hjälm och bara titta på videon där jag visar hur man monterar masken och Visa materialet måste du använda länken för att ladda ner mallar detta...

Hur man utformar en High Powered raket

detta ger dig en översikt över hur du designar en hög effekt raket. Detta instructable kommer att hjälpa dig att avgöra vad du vilja till design och flera tips på hur man bygger den.Steg 1: programvara Först, måste du få en bra programvara. Jag skull...

Aluminium longboard

de flesta longboards är gjorda av trä. Jag ville ha något unikt så jag gjorde mig av aluminium. Aluminium däcket är flexibel men stark. Den hela longboard väger 4 kg och är därför mycket ljus!Om du gillar denna design snälla rösta på mig i "jag kunde...

Beväpna Winter Soldier

I denna video undervisning att göra arm vintern soldaten att veta hur man gör det arm vinter soldaten och bara titta på videon där jag visar hur man monterar masken och Visa materialet måste du använda länken för att ladda ner mallar detta i video be...