Desktopfun! Bygga en söt liten Flagwaver.Det är gulligt, det ger lite kul på skrivbordet, det gör alla ler när de ser det går och även din flickvän kommer att tolerera det i huset. Ja, det är en liten flagwaver.

Det är ett perfekt projekt om du är ny till elektronik. Du kan ha ett mycket trevligt resultat i ingen tid och nästan ingenting kan gå fel.

Engelska är bara min 3: e så förlåt mig om jag gjort fel någonstans.

Jag använde 2 scheman i detta instructable. De båda är från www.solarbotics.net så de få krediter för dem

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen (at) liten färg sensor.

För några månader sedan, såg jag en instructable av fjordcarver om hur man bygger en coloursensor med en RGB ledde och en LDR. Det inspirerade mig att prova om jag skulle kunna förbättra sin design.Här är de saker som jag ville:Sensorn bör ha så få p...

Bob Beck blod renare hölje med justerbar elektrod reglagen

För er som inte är bekant med denna enhet kassan http://www.bobbeck.com/Unaccepted av regelbundna medicinska vetenskaper men har botade så kan människor. Detta är för en enhet av Bob Beck-protokollet, blod renare. För goda resultat Använd hela protok...

Hur man gör en Cyborg

Hey guys!Efter visar hur man gör en robot passar förra veckan, började vi att tänka på andra sätt att bygga din egen postapokalyptisk samhälle. Denna gång har vi ett sätt att vända dig till en cyborg. Om du inte hittar något av dessa objekt runt... v...

10W LED driver och dimmer

detta projekt kom från mitt behov av en ljuskälla för min Franken-ebay stereo Mikroskop. Jag kommer att ha en annan instructable som kommer att omfatta drivrutin / dimmer kort i en fiber optic setup. Den finns nu här:Viktigaste målen för det här proj...

Gränssnitt för spel: PunchOut

detta är hur man förvandla Mike Tyson's Punch Out till en full body workout med riktig feedback.(hur man gör pålitliga, robusta, touch sensorer)(hur till hacka en spelenhet)(hur man gör bländande feedback från själva spelet)t - j - mSteg 1: Inköpslis...

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop med LEGO delar

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop, byggt bara från LEGO delar.Version: 11 oktober 2015Introduktion och översiktJagn början jag bara hade idén att bygga en enkel och billig Mikroskop med en raspberry pi och en picam med en justerbar lins. När jag...

6WD robot med aluminiumchassi

Syftet med detta instructable är att bygga en grundläggande, liten och mobil robot, enkel men resistenta, kunna röra sig lätt genom många ytor med precision.Efter många upplevelser, jag är i en punkt där jag tror att jag har uppnått bra resultat och...

2 x 4 Wusak Woodworker ultimata schweiziska armékniven

Jag är född i Schweiz och som pojke fick jag höra: "verkliga pojkar alltid har en kniv och sträng i fickan!" Jag gillar pocket knivar och samla dem. "SwissChamp" kan anses Victorinoxs nuvarande mästerverk. Bestående av 8 verktyg lager...

Super arbetsbänk

jag har varit långsamt samla grejer för att bygga vad jag känner kommer att vara den ultimata mobila arbetsbänken. Nu när jag har det mesta är det dags att bygga den, dela erfarenheter, och se om det faktiskt ser ut och fungerar på det sätt jag hade...

Toalett till kranen? Nej. Toalett till toalett? Ja!

Torkan situationen i Kalifornien är svår. Fyra år av lite regn har lämnat vattenreserver på rekordlåga nivåer. Lösningar som "Knacka på toaletten" laddning av dricksvatten bassänger genererar en enorm "ick" faktor med befolkningen. Det...

Otidsenlig ljud effekt enhet: Tremolo

Som en del av min hemvist på piren 9 Workshop utforskade jag analoga rötterna av vissa ljudeffekter som mycket är vardagsmat i världens nuvarande digital musik. Målet var att återskapa dessa effekter som de skulle ha utformats i florentinsk workshops...

3D-utskrifter gängade funktioner med Autodesk glödande kol och uppfinnaren

Se följa upp:En av de mest spännande framtidsutsikterna för 3D utskrift är att skapa användbara, funktionella delar på begäran som annars kan ta dagar eller veckor att förvärva. I ett försök att utforska en pragmatisk användningsfall för 3D-utskrifte...

Säkerhet på arbetsplatser i udda / 3rd world / krig zon platser

Säkerheten på någon relativt otämjda"arbetsplatsen kan vara särskilt svårt. Speciellt om du är på en plats i en avlägsen gosh forsaken läge, samarbete med outbildad personal, eller övervakar arbetstagare med kommunikation / kulturella utmaningar (som...

Dynamisk Band Pass & klippning effekter Pedal krets för gitarr

Det ursprungliga målet med detta projekt var att bygga en funktionell wah pedalen, med hjälp av våra grundläggande elektronik färdigheter, med en enkel och lätt för att förstå krets, avsedd för elgitarr eller elbas. I slutet av dagen, men slutade vi...

Jambisk Keyer med mikrokontroller

IntroduktionDetta är min första Instructable. Jag skulle vilja visa vad det innebär att bygga en elektronisk keyer för en jambisk twin paddel nyckel, till exempel Bencher.Jag gör två antaganden här. De av er som följer denna artikel har redan en anst...

Super återvunnet bänkmonterade strömförsörjning

Arbetar med elektronik är du skyldig att behöver olika spänning källor för dina projekt. Så att ha en bra och pålitlig bänkmonterade strömförsörjning är långt, långt, waaay enklare och bekvämare än att kombinera batterier på olika sätt eller försöka...

Toaletten Buddy

Say goodbye till pinsamma badrum ljud, lämnar stolen upp eller att glömma att stänga av ljuset med toalett kompis! Här är en liten demo av toalett kompis i aktion.& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp;...

Hus arkitekturen / / datorarkitektur

Inspirerad av dator struktur, jag bygger mitt hus i Paris. Kommentera gärna och inspirerar mig.Också på cesar harada _ utrymmeSteg 1:1985: steg 1 hehehe min familj kom länge sedan här, vi brukade bo på 5 av oss i denna 30m 2 i början. Nu min bror gic...

Fyrkantig Sugru snögubbe jul prydnad

medan jag arbetade på min variousprojectsfor theSugru tävling, min dotter sa att hon hade några idéer och ville hjälpa ut, och kanske göra en instructable om det. Så vi gjorde på baksidan av den vanliga processen, den här gången hon byggt något och j...