Det box 2!

Dess rutan det med en timer! Jag ger 99% kredit till let_it_out_org detta projekt (främst eftersom han gjorde icke lägga den i en cool projekt kartong) .let_it_out_org postat detta instructable om hur man gör en 12 andra ljud granat och jag tänkte id göra en video att Visa folk hur det fungerar.
Relaterade Ämnen

Box Monster!

Hej där!Som jag har arbetat med en massa projekt under åren, var jag förvånad över att några av de projekt som jag gillade mest var enkla projekt. Det finns inget fancy eller fruktansvärt smart om dem, bara en låda som öppnas och stängs på egen hand....

Akryl garn box

En akryl garn ruta som här inte bara lagrar dina Garner men fungerar också ett sätt att fördela garnet som du arbetar på nya projekt. Klar akryl är ett bra material för att kunna se vilka Garner lagras i varje ruta och hur mycket garn du har kvar uta...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Klipp Studio grunderna-Toning

Här är en Snabbguide till toning i klipp Studio färg Pro! Verktyg ta lite tid att vänja sig, men jag föreslår att ni alla prova var och en av funktionerna på klipp Studio bara för att få en känsla för vad du föredrar. Detta är en mycket grundläggande...

DIY Disk Sander från sladd Drill

Jag beslöt att göra en disk sander eftersom jag tror att det skulle vara kul att göra en serie om att göra verktyg. Detta är den första som jag har gjort och jag hoppas att ni gillar det. Väder eller du inte vill göra det med en standard motor eller...

Bröllop inbjudan suvenir

Många år sedan - 35 att vara exakt - fick min co maker och jag gifta. Vi gjorde ett hus, tre barn, några böcker och massa andra saker genom åren. En av mina favorit minnessaker från det ögonblick som vi kom överens om att göra saker tillsammans för r...

Gravitation pussel

i detta instructable ill Visa dig hur man gör en gravitation pussel.Jag kommer inte upp med pussel själv ville bara göra en ruta för det. Det är en mindre version av jag såg på youtube heres länken till videon. fysiken i pusslet är inget mysterium de...

Funky Polka-dot födelsedagstårta

så vad du får din bästa vän som har allt för sin 22-årsdag? Du gör en awesome tårta som speglar hennes personlighet! Detta var mitt första försök till någon form av kaka utsmyckning bortom glasyr och rörledningar väskor. Jag ville skapa en kaka som v...

Konkreta lagring boxas inground och andra sätt att göra det

En enkel förvaringsbox att hålla stoppar in och att hålla allt snyggt utan att faktiskt ta ytterligare utrymme speciellt när befintliga utrymmet är nästan rörigt. Tanken att en inground förvaringsbox kom till mig när jag var (fortfarande gör) min sol...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Laser Etch vin Box lock - jag gjorde det på TechShop!

Hur man gör en lasergraverade vin box lock... på TechShop!Kom ihåg att följa alla säkerhetsbestämmelser, allvarligt! T.ex. på min TechShop sätta vi aldrig lasereffekt över 90%.Jag hade inte någonsin gjort något på laser när jag närmade mig detta proj...

IPAD Juke Box - göra det glöd utmaning

Hej,Jag byggde denna juke box för min underbara fru ett tag tillbaka. Hon dekorerade åter vår frukost vrå med 50-tal saker, så en juke box verkade som ett bra komplement.http://forum.arcadecontrols.com/ gav en hel del inspiration. Tyvärr togs inga bi...

Gör det själv fotografering Light Box för Under $40

hur man bygger en ljuslåda för att göra stilleben och typ produktfotografering av varje dag material.Steg 1: Samla material Med TakeMyTech.com tillväxt, bestämde jag verkligen behövde en ljuslåda ta produktfotografering. Naturligtvis kan du köpa en l...

Upcycled Toner Box i menyfliksområdet hållaren

jag ville ha ett band innehavaren att visa min band för när jag gör kort och saker. Innan jag var tvungen att gräva runt rutorna och baggies för vad jag ville, och nu har jag mest visas i min dubbelsidiga dubbel stack menyfliksområdet innehavaren!Ste...

Mäta Box (avstånd avkänning) med hjälp av ultraljud Sensor ~ det enklaste

Någonsin velat mäta utan en skala eller måttband?Mäta avstånd utan krångel med denna lilla enhet!Mycket exakt *För mer intressant projekt besök: www.miymakers.comFacebook: www.facebook.com/miymakersSteg 1: Hur det fungerar "HUR FUNGERAR DET?En särski...

Hem och kontor förbättring: Box håller parentes. Jag gjorde det på TechShop.

Background:Ibland, kanske vi har måste hänga en ruta på en torr vägg eller metall skåp. Eller behöver vi helt enkelt fästet att vila mot väggen. Hur kan vi åstadkomma på ett praktiskt sätt?Mål:Göra ett fäste som kan använda små naglar (som de som anv...

Knock box (det öppnas när du knacka på det!)

Hi! Detta är min första Instructable. Låt oss börja!Tanken var att skapa en låda som öppnas om du slår på den med rätt rytm. Det kanske inte är så nyttigt, men det är en stor chans att lära sig ytterligare Arduino och skapa något awesome, har rätt at...

Cigar Box fiol / Violin

Detta instructable kommer att visa dig min fusk, misstag, fixar och dårskaper i att skapa en cigar box fiol. I slutändan visade det sig mycket finare än jag trodde det skulle under de mörkare dagarna att bygga (jag gjorde massor av misstag). Du bör g...

Smycken Box Build av WoodSkills

En kort inblick i hantverk av en White Mountain Design smyckeskrin... presenteras av WoodSkillsVarje låda, fack och fack avdelare är individuellt utrustade att rymma smycken box totalmått. Nedersta lådan glider längs rälsen på vardera sidan om luckan...