Detaljerad syra etsning med en stencilDetta är en mer avancerad anvisningar med med värme överföring schabloner för att skapa intrikata mönster för syra etsning.

Detta är en uppföljning till min allra första Instructable på grundläggande syra etsning. Jag ska inte gå över alla blandning och sådant. Kassan den andra instruktioner för att info.

Etsning är ett bra sätt att anpassa din kniv. Kanske med en beslutsfattare gemenskapsvarumärke eller bara lägga till några unik design till din tråkiga EDC. Detta ger förhoppningsvis du med detaljerad men ändå lätt att följa instruktioner på hur till syra etch din kniv. Jag är fortfarande ny på det hela etsning här och jag kommer inte låtsas veta allt eller har alla processer fulländat, så feedback och tips mottages tacksamt.

FAIR varning! Jag kan inte hållas ansvarig för eventuella skador eller skador på grund av försöker denna process. (Men om du skadar dig själv då det betyder att du verkligen sabbade den...)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Syra etsning

Detta kommer att vara en grundläggande handledning om hur man syra etch metall med järnklorid.Jag kommer inte få in alltför många detaljer på stenciling och grafisk design sidan av saker eftersom det skulle vara en helt annan handledning!Etsning är e...

PCB Etsning med laserskrivare

målet med detta instructable är att dela mina erfarenheter att göra PCB med hjälp av en Laser-skrivareOm du är verkligen i elektronik och robotteknik, måste då du måste göra din egen PCB.Introduktion till PCB Etsning med toner överföringsmetodI följa...

Silk färg med en Stencil

Silk är en av mina favorit medier att arbeta med. Det fungerar annorlunda än andra fibrer, och resultaten kan vara oförutsägbar, men de är alltid vacker. Den slutliga produkten gör en unik och lyxig present.Med en stencil i din silkesmålning kan vara...

Handgjord kniv och syra etsning

Hej!Denna vecka min pappa kommer att fira sitt 46: e födelsedag, så jag bestämde mig att göra honom en gåva som är användbar. Tid sedan han brukade gå på jakt regelbundet så han har en riktigt bra italiensk handgjord kniv, men jag hoppas att han komm...

Etsning med salt vatten och el, bild mask med hjälp av papper

Det finns flera instructables för "etsning med salt vatten och El", kontrollera dem. Mitt tillägg här är att dela en teknik för att skapa mask av bilden till etch med hjälp av papper och en laser- eller bläckstråleskrivare.Full information: Jag...

Gör dina egna präglade visitkort med syra etsning

Etch. Tryck på. Skriv ut. Vill du lära dig att emboss papper för dina egna visitkort? Skapa dina egna mönster på datorn och etch det in en mässingsskylt.Jag har velat göra mitt eget präglade visitkort sedan jag lämnade en verkligen otroligt en på en...

Göra bilder med syra etsning

inte ganska lika tidskrävande som att skriva i sten, men lika outplånligt: etch din egen konst i dyrbara mässing! Konceptet är ganska snyggt: kretskort etsning syra äter bort på koppar och kopparlegeringar. Detta innebär att det kommer att äta bort p...

Glas etsning med Toner överför mallar

jag nyligen började experimentera med glas etsning grädde. Det finns många kreativa saker du kan göra med det, men för att skapa riktigt coola mönster du måste spendera mycket tid trimma dina stenciler. Jag ville hitta ett snabbare sätt att skapa kom...

Elektrolytisk syra etsning aluminium Brew vattenkokare

Leveranser:Brew vattenkokare1/4 dl vitvinsvinäger1/4 tsk SaltFärska 9-volts batteriElektrisk tråd (högtalarkabeln arbetat för jag)Eltejp eller annat maskering mediumQ-TipStenciler1. Mät upp exakt en gallon vatten och häll i vattenkokaren. Markera 1 g...

Glas etsning med Sandblasting och Acid Cream

detta är en video jag gjorde ett tag tillbaka som visar några av de olika typer av glas etsning.I princip visar mig blästring en kopp i en och med syra grädde i den andra för att anpassa glas. Jag föredrar sandblästring metoden men det finns coola sa...

8 bit etsning med Dremel

För våra Dremel bygga natt vi visste att vi skulle ha en hel del familjer i närvaro så vi ville ha ett enkelt projekt kunde barnen göra och ge dem hand-på erfarenhet med verktyget. Barnen på vår verkstad drog mönster på keramiska plattor, etsade desi...

Syra etsning min Spyderco endura 4

en dokumentation av min första tid etsning en kniv, jag använde järnklorid som jag köpte på eBay på min spyderco endura 4.Steg 1: förberedelse Börja med att demontera din kniv, med en T8 torx huvud för pivot skruven och en T6 för resten - denna storl...

Lätt syra etsning

någonsin velat etch din kniv?Väl här Visa jag dig hur man gör detSteg 1: Vad du behöver De saker du behöver är:-vinäger som du kan använda någon form-havssalt-2 alligator clips-9v batery-rakblad-bomull svabb-eltejp-en liten behållare för vinäger och...

Tyg etsning med en laserskärare

Detta projekt startade med några bilder jag tog på en resa till Hamilton, Ontario. På en promenad genom stadens centrum passerade jag en stor bädd av black eyed susan, en av min mammas favorit blommor, i full blom. Jag tog några bilder på gång, och n...

Dark Knight pumpa med gratis stencil mönster

jag använde photoshop och en skärmdump av en av mina favorit scener...Jag hand spårade det mesta eller använt kontrasterande verktyg... ändå kan du spåra din egen scen eller använda denna gratis Batman Joker pumpa stencil baserat på en scen från film...

Syra etsning tryckta kretsar

Jag har spelat med toner överföringsmetoden producera mönsterkort länge nu och jag har träffat med varierande framgång. Detta är en reproduktion av min Bloggartikel som jag trodde att jag skulle ge här som en instructable.Att göra egna mönsterkort be...

Strömförsörjning för etsning med Salt vatten

Gör en "billig" strömförsörjning för etsning metaller med salt vatten.Steg 1: InsamlingSamla ihop material du behöver. Min son som tatueringar, hade en extra strömförsörjning som han gav mig. Jag köpte två 1/4 tum telefon kontakter, två små alli...

Lätt etsning med en pasta press

Jag nyligen flyttat och en hel del utrustning är FN finns närvarande så jag trodde det skulle vara en idé att gå tillbaka till grunderna och skriva ut utan fancy pressar och verktyg.Jag använde:PapperKlar plast arken nålKändeEn pasta spikmaskiner (ja...

Plast-mask PCB Etsning med CO2-laser

Detta instructable är helt baserad på:med en förbättring:Ersätt platt svart sprayfärg (Krylon märke) av en plasifier dvs. en spray akryl lack (i franska "plastifiant") i steg 1.Steg 1: Spray enhetliga och tunn plastifier maskRengör både sidan av...