Dick Heijboer nya K'nex elementHej alla!

Detta är min nya guide till K'nex bollen maskinelement.
Jag kommer även uppdatera denna guide med fler element senare, så var noga med att kolla upp det!
Alla element är designade av mig, men känn dig fri att använda dem för egna ändamål.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nya k'nex Magazine

Hej människor! Jag presentera härmed min nya K'nex magazine. Det är bara en millimeter mindre än den Åh så berömda mag som används på nästan varje replik, con-vit stav-con tidningen. Denna tidning har exakt samma kula, kan skjuta vita stavar och mörk...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

Nya K'nex bit?

Tror du att K'nex företaget bör uppfinna några nya bitar?Kanske göra uppsättningar speciellt för vapen?, och använda idéerna av andra folk vapen?Tror du att de bör kanske göra en K'nex bit som du kan använda tp sätta någon var?...

Min nya K'nex långt svärd

detta är min K'nex långt svärd. Det är ganska robust och söt. Vänligen Betygsätt & kommentera!...

Nya K' nex skiva launcher! " D-52 "

Hello !Detta är min "D-52".Andra personen skapa en samma pistol, men det ' s min version...Detta är en K'nex skiva launcher med en mag för 8 ammo!Designen är mycket bra och reload är mycket lätt, men det använder en massa bitar...Kommentera gärn...

Nya K'nex Ball Machine uppdatering 1

Hej alla detta är en uppdatering på min nya ball maskin. Just nu har 3 av 14 banor klar men bygga ögonblickligt har slutat på grund av bristande bitar ;) Dessa bilder visar dess utveckling under de senaste 6 månaderna från den allra första liften til...

Nya K'nex cykel tvätta

dessa är några bilder av min nya crecreation från Knex. Det är en cykel tvätt som verkligen använder tvål, vatten och trasa för att rengöra cykeln. En instructable detta kommer snart. Berätta för mig hur du gillar det och vad jag kan göra för att för...

Nya K'nex Halo Mauler

Hej abonnenter och Karl K'nexers,Ett par du ville att jag skulle bygga min Mauler och jag var inte nöjd med det själv ändå. Så när jag fick min nya delar beslutat jag att ge det ett försök. Det kom ut mycket bättre än mitt första försök har fortfaran...

Nya K'nex berg-och dalbana Propulsion System

Detta är ett nytt K'nex berg-och dalbana propulsion system som använder 2 hjul istället för att använda en kedja. Mycket practicle. Dessa steg visar dig hur man bygger den huvudsakliga delen, då du lägger till din berg-och dalbana. Den använder 2 mot...

Nya K'nex utlösningsmekanism '' Enigma''.

Hej där K'nex gemenskapen, PotatoCoffee här, idag vill jag dela denna utlösningsmekanism som jag kallar '' Enigma'', som är ganska "roligt med tanke på det är inte särskilt komplicerat. Det konstiga med det är att pistolen avfyras genom att släppa i...

Nya K'NEX Crawler.

My newest rig. Ill post den så småningom så vänligen inte vägglusen jag för den. Jag är upptagen med gymnasiet och vad fungerar inte så sjuk på det när jag får tid....

Den nya k'nex innovationer tournement

min post för T.N.K.I.TJag vet att det sukz men det är min första bil och (b) jag är inte världens bästa knex byggare så om jag inte gör det att runda 2 oh väl...

K'nex marmor maskin element officiella Guide

Hej alla! Välkommen till den första K'nex element guiden för kulor (åtminstone på Instructables). Det är rätt! Det är möjligt att göra element för kulor (särskilt Magnetix kulor jag använde visas i bilder 2 och 3). Dessa kan vara lika stor som elemen...

K'nex ball machine Maximum

Hej fellow Knex "missbrukare,Jag är stolt att presentera "Max", en "runt rum K'nex ball maskin", den största boll maskin som jag har gjort hittills. Det har tagit mig 7 månader att slutföra. Du får gärna ställa frågor om det."...

[PICTURES & VIDEO]: K'nex ballmachine LIMONIUM

Hallå!Mitt namn är gargamelknex, och jag göra k'nex grejer.Thit är min första knex ballmachine, namn LIMONIUM..Jag började för 4 månader sedan, och än... BOOOMM!!! Min boll maskin föll ner.Sedan, efter 4 månader arbetar (igen)... Min ballmachine är ä...

Ventus - K'nex Eurofighter

detta är min nya K'nex dalbana, Ventus.Ventus var grekiska gudarna vind, som är den stil som denna dalbana har.Inom 3 månader jag byggde denna coaster, som är en Eurofighter med många galna element. Den har några "original" element, nya stilelem...

K'nex ball machine Illusion

Jag är stolt att presentera: K'nex ball maskin Illusion!Den har 11 sökväg och 1 chainlift.Hela maskinen är igång på en 12v motor.Tack till alla de K'nex bollen maskinkonstruktörer!Speciellt tack till I_am_Canadian för "The Elliptica".Denna boll...

Gör din egen K'nex bollen labyrint!

Det är dags för en semester! Du äntligen få lämna avlägsenhet Alaska till uppfylla ditt livslånga dröm: att vara en Artist in Residence på Instructables högkvarter! Du är så upphetsad att lämna du kan knappast innehålla själv! Du har väntat länge på...

K'Nex foto Holder

Detta foto innehavaren är dubbelsidiga och således kan rymma 2 bilder! Det är verkligen lätt att göra (ca 5-15 minuter beroende på... Tja, du.) Och det ser riktigt cool i din (förmodligen nördiga, DIY hade) rum. Det kan också vara en gåva till en bro...