Digital Camo mönster med Plasti-Dipjag har varit en lång tid lurker, men detta är min första "vänners kompatibla, så alla synpunkter kommer att uppskattas!

Jag lärde mig om Plasti-Dip (en gummibeläggning används för alla typer av underbara program) ett tag sedan och beslutade att "doppa" min Harley sportster så det skulle vara matt svart. Det var mitt första försök med Plasti-Dip, men det visade sig ganska bra! Sedan upptäckte jag de hade camo färger och beslutade att jag skulle prova min hand på en digital camo mönster.

För mer information om använda Plasti-Dip i automotive syfte, rekommenderar jag att du kolla in www.dipyourcar.com där du kan beställa alla typer av olika färger och utrustning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rusta upp en gammal hårborste med Plasti Dip

Jag hade tänkt att prova Plasti Dip för ett par år nu, jag har bara aldrig haft ett perfekt tillfälle att gå ut och köpa några för en särskild användning.Jag var rensa ut mitt badrum när jag sprang in i mitt gamla hårborste. Jag gav det en känga geno...

Använda Plasti-dip ändra Emblem färger

färg/ändringAnvända Plasti-dip ändra Emblem färgerJag tar inget ansvar för eventuella skador som kan komma till dig, helper/s och fordon."Jag gjorde det på TechShop" April 2012 på San Jose platsNu... Låt oss få till förfarandet:Steg 1: Ren yta o...

Hur man Plasti-Dip bilen

Vi har ägt vår ' 68 för över tio år och har sett dess färg tona, spricka och chip.Vissa områden var ner till metallen och vi ville göra något åt det innan det blev värre.Vi upptäckte Plasti-Dip *. Plasti-Dip är resistent mot sun blekning, vintern is,...

Hur man Plasti Dip bil fälgar

I hela detta Instructable kommer jag visa dig hur jag Plasti doppade min fälgar på min Subaru Forester. Plasti doppning är ett enkelt sätt att skärpa upp utseendet på dina fälgar samtidigt skydda dem samtidigt. Om dina fälgar är redan rostig och ridi...

Göra en baby Samus Aran med plast skräp (särskilda gäster: Caicedo-Langer familjen!)

Min familj har en tradition: ingen kastar ingenting till soptunnan innan jag bestämmer mig om jag kunde använda det för att bygga saker. Så tack till min mamma, min styvfar, min bror, mina farbröder och kusiner, jag har en full av verkstad... trash.E...

DIY anpassade Matt svart Macbook Pro - Plasti Dip

MacBook pro näthinnan displayen med Rust-Oleum Peel Rock (som Plasti Dip)1) mask av portar2) rena ytor3) sprutade fem skikt med peeling kostnad (mer = tjockare finish)4) lossna logotyp5) Låt den torka i 24 timmarSteg 1: Maskera ut portar Steg 2: Rena...

Isolerande gardiner som minska värmeförlusterna genom fönster med 50%

20 till 50% av all energi som används för att värma upp en typisk hem under vintern går förlorad genom sitt fönster. Detta bortkastad energi ökar våra uppvärmningskostnader samt vår klimatpåverkan, ingen av dem har någon något bra. Med detta i åtanke...

Digital logik Gates bara med transistorer

4 digital logik Gates bara med hjälp av transistorer, och, NAND, inte, NOR, och en enkel flip flop kretsDet finns tillfällen när du vill införliva några grundläggande logik i din design men dintillgängliga pcb utrymmet är begränsat, eller kanske du v...

Hur man Plasti Dip Jeep Wrangler hjul (utan att ta bort hjulen)

Du kan använda Plasti Dip som ett billigt och enkelt sätt att uppgradera din Jeep Wrangler lager fälgar utseende. Plast-dip ger en tålig, varaktig päls som ser professionell, snygg och ren. för en video av detta Svårbemästrade Klicka på denna länk Pl...

Hur till Plasti-Dip bildelar

idag, jag ska visa dig det korrekta sättet att plasti-dip interiör bildelarSteg 1: material: Behöver du följande: en kan (eller mer) av plastidip någon form av trasa eller handduk någon typ av rengöringsmedel/avfettningsmedel tidningen, och målare ta...

Omni_use USB-höljet och kul med plasti doppa

detta är min första instructable trots att jag har lurar på platsen i över två månader.Jag tänker att det är min första Använd i en serie (hittills 3) använda plasti dip för annat än det är avsett.material som behövs.-en kan plasti doppa ($11usd på a...

PLASTI DIP fälgar "BLAZE" rosa

verktyg som behövs: (att jag behövde personligen) 3 burkar vita plasti dip sprayfärg 3 burkar neon "blaze" rosa plasti dip sprayfärg 1 kan släta plasti dip sprayfärg Rim renare, handdukar, däck av kort/band om nödvändigt ändra sommar/vinter fälg...

Plasti Dip på galler

detta är min första Instructable, så bär med mig.Nyligen fick jag veta av underbara material, kallas Plasti Dip. Dess mest platser, men jag plockade mig upp på en Lowes nära min hemstad. Jag tror det här är cool och jag kommer definitivt att göra lit...

Pasta maskin med plast plattan prägling

jag gillar det svårt att se detaljer i scrapbooking och på papper. Prägling är en utmärkt detalj.Jag gillar också att använda vardagsföremål för att producera resultat.Jag hittade en Pasta maskin på en loppmarknad och jag trodde att det skulle göra e...

Gör unika mode designmönster med Pepakura papper hantverk (Laser skurna tyg och läder)

3D till 2D till 3D överföring: göra unika mode designmönster med Pepakura papper hantverk (laserskuret)Inspirerad av Japanska Papercraft, konstnären Michael Koehle och jag slog sig ihop och kombineras vår kompetens för att göra plagget mönster som in...

En mekanisk Iris fönster med hyttventil

I detta Instructable kommer jag att beskriva processen med att bygga en mekanisk irisbländare fönster med en hyttventil i en befintlig vägg öppning. Jag har alltid uppskattat gamla gammaldags uppfinningsrikedom var mekaniken var mycket konst som funk...

Göra 3D utskrivbar Voronoi mönster med Autodesk® Meshmixer

Voronoi mönster gör intressant, organiska snygga modeller. Lägga till ett Voronoi mönster till någon. STL eller 3D-modell som kommer att importera till Autodesk Meshmixer genom att minska polygoner och tillämpa [Dual kanter] mönstret. Läs mer om Voro...

Göra en Tyrannosaurus Rex (med plast skräp)

den är medveten om den enorma mängden plast skräp vi kastar för miljön. Och nu mer än någonsin, är viktigt att i skolorna lära att minska, återanvända och återvinna. Detta pedagogiska projekt kommer att visa hur man bygger en dinosaurie med plast skr...

Hur man målar en Camouflage-färgad mönster med rost effekt

Jag har blivit ombedd att göra en kompatibel av hur man målar en Camouflage-färgad mönster med en rost effekt som i min... Tja, är här det!Steg 1: Material du behöver Du måste i allmänhet för rost-effekten:Aibrush (jag kommer att använda Sparkman 2,0...