Din kompletta Guide till Minecraft PEså, naturligtvis, jag gjorde min typiska bläddra-igenom cykel av Instructables, som jag bara om en gång i timmen eller så, när jag såg en av mina favorit medlemmar hade postat nyligen ännu ett Minecraft tutorial (denna medlem var Austydude). Jag klickade på denna tutorial, nyfiken på vad det kan vara. Efter att jag avslutat titta, var jag på väg att gå tillbaka. Men sedan jag såg den lilla "Rösta" knappen i övre, vänstra hörn. Vad tävlingen skulle kunna detta matas in i på just nu? Jag frågade mig. Av nyfikenhet, jag klickade på knappen och möttes av ett alternativ som sa "Min Craft Contest".

Min omedelbara reaktion var "vänta, vad?! EN MINECRAFT TÄVLING NU?! VARFÖR VAR INTE DENNA TÄVLING HÄR TRE MÅNADER SEDAN? " Detta beror på att jag utsänd Minecraft tutorials ofta omkring tre månader sedan. Men nej, Instructables har tävlingen nu. Jag insåg plötsligt att "Hej, jag en gång gjorde en tutorial på Minecraft mobs, men aldrig en komplett guide till Minecraft..." Och således denna handledning var född!

Detta är ingen genomsnittliga tutorial, dock. Åh, nej, ingenting av vad du väntar. Det kommer inte att vara "Hur till bygga ett hus" eller "Hur att min A Diamond malm". Till det gråter jag "HA!". För idag, vad du kan eller inte kan ha vetat kommer att upptäckas, och du kommer att lämna detta ' kompatibel tänkande, "Wow! Inte vad jag förväntade mig! ". Är du fortfarande förvirrad av min egendomliga ton? Tja, detta "vänners kompatibla är egentligen inte en"tutorial", men det är mer av en tur, kan man säga, av Minecraft, blockbaserade spelet alla vet om! Mina damer och herrar, ger jag dig "Din kompletta Guide till Minecraft", loompiggytutorials stilar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Din kompletta Guide till att köpa en renoverad motor för Toyota Land Cruiser

På grund av en Toyota Land Cruiser är en hederssak. Alltså, det är inte svårt att förstå varför du är så kopplade till din bil. När ett stort motorrelaterade problem drabbar din bil, gå du definitivt till din mekaniker för bästa lösningen; allt detta...

Din lätt Guide till Minecraft Skins!

Har fortfarande det tråkiga gamla steve hud?... Väl inte leta längre! Detta är din one-stop guide för alla dina Minecraft skin! Vi kommer att använda huden redigering program som kallas MinersNeedCoolShoes för huden att skapa behov. För er som inte v...

The Ultimate Guide till Minecraft Papercrafts!

Efter ganska sökandet efter en Minecraft Papercraft instructable, jag var lite chockad att se det fanns nästan ingen - så jag gick på en strävan att göra rättvisa åt den inkjet utskrifter, vika papper och pickaxe plocka samhällen. Med det sagt, till...

En Guide till Minecraft PE

denna guide är att förklara så mycket som möjligt om Minecraft PE. Jag definitivt inte kan förklara varenda sak, men jag kan förklara tillräckligt för att komma igång och lära dig de flesta av info om Minecraft. Det finns flera olika ämnen, i denna o...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

En komplett Guide till Airsoft

jag har spelat Airsoft i ca 2 år nu och är beroende av denna sport. Och ja, är det en sport! Inte tillräckligt många människor känner igen det som en, så jag vill behålla det går, vet du. Jag älskar Airsoft eftersom den är konkurrenskraftig, det finn...

En komplett Guide till fågelskådning

har du någonsin undrat hur man titta på fåglar utan att störa deras naturliga miljö? Denna guide visar dig hur.Steg 1: Steg ett: Lär dig mer om fåglar jag bor i landet av Nordamerika, så jag har en bok av fågelskådning i N.A. fåglar lever i olika reg...

En komplett Guide till K'nex Motors

Hej stötarna! Det har varit en lång tid sedan jag skrivit något, så jag bestämde mig att sammanställa information om K'nex motorer och sätta upp så att alla kunde få lite kunskap om dem! Detta kommer att vara min första och enda post i årets K'nex tä...

Din ultimata guide till att använda HP Designjet T2500 skrivaren

använder en HP Designjet T2500 kunde inte vara enklare, sin dubbla roll media foder med utgång till stacker eller bin kan du få mer gjort med minimum ner tid. Dess ePrint och dela funktionen, tillsammans med HPs nyskapande förbrukaren erfarenhet, A1...

Komplett Guide till fängelse bruten iPod

detta Instructable visar dig hur du anpassar tour iPhone eller iPodtouch med fängelse bruten programvara.*** Varning *** Jail bromsning din iPhone eller iPod touch kommer att avaktivera garantin på det så om det bryter inte får du en gratis, det finn...

Uttråkad? En komplett Guide till slutet tristess

Hej, är du ofta uttråkad och funderar på nya saker att göra? Om du är som mig, kan du fortsätta läsa. Om du är som mig, är detta instructable inte för dig!Min Xbox 360-ID är: PANDABEAtmR (Lägg till mig som vän om du vill)Steg 1: Kul Instructables Om...

Komplett guide till nattfotografering

Natten är en magisk tid. Ganska ofta, ger vi inte natten den uppskattning det verkligen förtjänar. Kvällen erbjuder några av de mest utsökta vyer människorna att någonsin få se men inte alla nattfotografering lyckas fånga den anda och magi i natten.I...

En komplett Guide till grundläggande elektronik.

Syftet med denna instcutable är att ge en snabbkurs i gymnasiet fysik, av förklarar grunderna i elektronik förhoppningsvis bör det göra det mycket lättare för nybörjare att genomföra instructables som de aldrig trodde att de visste hur man tidigare.s...

En komplett Guide till Onboard byglarna på Intel Edison kit för Arduino

Intel® Edison kit för Arduino kan Intel® Edison är förenlig med Arduino sköldar avsedd för UNO R3. Arduino Expansion Board inkluderar flera jumper rubriker för att konfigurera styrelsen med olika inställningar som IO spänningsnivåer, ADC spänning ref...

Komplett guide till PVC Didgeridoo konstruktion

lära sig hur man bygger en awesome PVC didgeridoo. Det finns andra instruktionsfilmer om detta ämne där ute, men den här kommer att presentera några nya tekniker. Njut!...

The Ultimate guide till skapa en huvudlös Minecraft server

Så du vill bygga en Minecraft server?Vad du kommer att behöva:En Server (en "dedikerad" dator som du vill köra minecraft servern på: dedikerad server wiki)En datorskärmEn separat dator (datorn normalt)En internet-anslutning (för uppdateringar oc...

Den kompletta guiden till mat i Minecraft

Om du spelar överlevnad läge på Minecraft, ska du äta. Du har massor av alternativ när det gäller såväl kött som vegetationen. Sedan, när du har grunderna, kan du hantverk ännu fler typer av mat. Jag ska gå över dina alternativ och hur att farkosten...

Hur du lagra din K'nex effektivt: En komplett Guide

Hej killar!Vill du göra din K'nex bygger snabbare, effektivareoch hålla en räkna av dina pjäser? Tja, är här ett sätt! Det tar ett par timmar, men detta kommer att spara dagar i din byggnation!Här en komplett guide, och främst, du behöver några lådor...

Minecraft guide till allt.

ny! Finaly in minecraft guide till varje sak!Steg 1: hus.dessa byggnader är perfekt till live in. och för din stad.Steg 2: Grundläggande hus. Detta mysiga hus är perfekt för börja.för taket det cand vara vad du vill men inte whool eftersom om det bli...