Diskett Ipad fodral/ståjag några år sedan jag postat ett projekt att göra använda av gamla disketter, men jag har fortfarande en hög med diskar vänster över. Jag minns att jag såg imanalchemist'sFloppy Disk väska och tänkte det skulle vara ett bra sätt att använda upp några av dessa diskar. Jag behövde verkligen en messenger bag, jag ville ha något mindre, en ärm för min laptop och Ipad.

Jag tog en något annorlunda strategi sammanställer min ärm, första jag sydde materialet och sydda diskarna på direkt. Jag insåg när du gör min väska, jag kan också konvertera den till en monter genom att vika över den främre luckan och fasthållning det mellan de två raderna diskar på baksidan (typ av min egen version av en Ipad smart cover.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger din egen iPad fodral.

jag vet att vi har alla sett och dreglade över den nya iPads och några av oss har skalade ut stora pengar till få en.Om du är lik mig vill du skydda din investering och att det ser trevligt. Om det kan passa din personlighet och du gör det själv, är...

IPad fodral för högskolestudenter

Som fattiga studenter, kan det vara svårt att hålla elektronik säker och i gott skick. Elektroniken är dyra i första hand, och de fall används för att hålla dem från att bli kliade bara lägga till priset. Detta iPad fodral kommer att hålla kostnadern...

Trä ipad fodral

har och ipad? behöver ett fall? Följ dessa steg för att skapa din egen trä ipad fodral. Detta fall är utformad för en ipad bo i stället för ärendet och att stänga magnetiskt. Fallet kan ändras som du vill och du kan placera en skumplaststycket i ären...

Zombie Apocalypse bevis Ipad fodral?

Jag fick nyligen en Ipad 2 som en del av en utbildning grant. Lärarna var tvungna att lämna sina egna case för Ipad, så istället för att köpa en vanlig körning av mill fallet, bestämde jag mig för jag skulle bygga en av mina egna att visa för mina el...

IHeart trä iPad fodral (100% bärgning material)

min pappa, awesome pappa som han är, köpte mig en iPad senast jul. När jag gick scouting för en iPad täcka, fann jag endast några som passar min personlighet och noll som passade min plånbok. Så till butiken jag gick. När jag återvände, är detta vad...

Skriva ut din "Swiss Army Knife" iPad fodral (eller cool vinylhud)

någonsin dröm om ett iPad-fodral som gör exakt vad du vill? Den har pizza natt och du önskar du kunde hålla iPad bort räknaren och ut på pizza degen, skriva ut en egen väggfäste! Andrea Boccelli soundtracket du spelar är också ganska, lägga till en a...

IPad fodral för min dotter på 3 minuter

jag köpte en Ipad 1, men det Ipad fodral gillar mig, så tror jag att hur gjort en personlig Ipad Case för min dotter med detta resultat...Hoppas Enojy detta.Steg 1: Förnödenheter och verktyg Leveranser:Bärbar dator med Vinyl (som läder) fallIPad 1 fo...

IPad fodral för mindre än en Dollar

detta fall är tillverkad av stark återanvändbara shoppingkassar (Supermercado Mercadona i Spanien, 0,60 Euro).Rafia fibern erhålls från rafia palmträd Madagaskar. Rafia palm (rafia farinifera eller R. Cairo) är gjord av långa blad som kan uppnå 60 ft...

Reflekterande IPAD fodral

Reflekterande IPAD fodralJag är en användare av IPAD, men jag försöker hitta något sådant på marknaden, men jag kunde inte hitta den.Så gjorde jag det med denna design som jag ville dela med människor som har IPAD.Hög synlighet på kvällen vilket komm...

Enkla iPad fodral (FedEx leveranser)

här är lätt att göra mål för din iPad, med lite "gratis" leveranser från en välkänd budfirma. Även om det är i fallet kan du använda iPad. Det är inte vadderad men det bör skydda din enhet från lätt repor.Obs: Använd detta fall på egen risk. Det...

Quiltad, Ihoprullbar iPad fodral

När iPad kom, var omslaget alternativen ganska svag. Officiella Apple fallet var nice eftersom det var tunna och böjd så du kunde stötta upp skärmen. Jag göra brukar dragkedja fall för enheter, men för iPad verkade det bättre att ha ett fall som kund...

Sugru pennhållare för ipad fodral eller annan tablet

jag älskar att rita på min ipad och älskar adonit jot pennan för att rita, men det är alltid flyger runt när jag använder det, och ibland hudar från mig... den lilla jäveln... men då istället för att vänta en bättre desing con tablett fall, jag välje...

DIY trä iPad fodral

inledande orden (hoppa över om du vill):Efter att bli skisserat med min iPad DODO / mollskinn bookstyle fallet som jag gjorde från början för "på språng", tänkte jag att på grund av form och design av iPad skulle det vara häftigt att bara ha ett...

Duct Tape Ipad fodral

Steg 1: Skär silvertejp Behöver du ett gammalt fall för detta och corse silvertejpSteg 2: Att placera det Dubbelkolla det är rätt storlek och åberopa bandet längs din gamla fall. * göra Shure det är sund *Steg 3: Frans När du har duct tejpade allt du...

DIY boka-gillar iPad Case (Dodo / mollskinn stil)

Jag snubblade över följande instructable för ett mollskinn iPad fodral (HP här för tillverkare av fallet som inspirerade mig att göra mitt eget fall):http://www.themoderndaypirates.com/Pirates/2010/06/How-to-make-a-Moleskine-IPAD-Case/Också, jag hitt...

IMac G4 IPad Pro Mount

skapa en awesome iPad Pro stå med och gamla iMac g4 lampskärm dator.Steg 1: Ta bort skärmen Bezel Ta bort skärmen bezel är ganska lätt när du får det började. Bezel är hålls på plats av många plastfliken Några kommer att skadas i avlägsnandet men för...

IPad Tripod Mount

detta är en mycket lätt att göra och billig stativfäste för iPads eller någon tablett verkligen. Den är tillverkad av en bit av PVC avloppsrör och en t-mutter. Den roligaste delen av detta projekt är unikt sätt röret är tillplattad för att bli iPad f...

3D tryckt Pan Tilt iPad Mount

Jag är för närvarande en elektroteknik Undergraduate Student vid Washington State University. I vår sista året slutföra vi en kurs som heter senior design. För mitt lag projektkurs var vi uppdrag att skapa ett hjälpmedel för att se nedsatt.Vad som eg...

IPad Mini godis fallet

Hey guys idag jag visar du detta riktigt cool fallet kallas: godis fallet, följer du stegen för recept: 3Steg 1: objekt Allt du behöver är? stora gula tejpen från järnaffären? bruten av iPad mini fodral som den på intro? en transparent scotch från jä...