Diskmaskinen Rengör/smutsiga MagnetEn rörig arbetsplats kök är en av mina husdjur peeves.

Där jag arbetar har vi ett pentry med en diskmaskin. Alla är tänkt för att sätta deras smutsig disk i diskmaskinen, men min medarbetare lämnar ofta sina rätter i diskhon och på disken. De säger att de inte kan lägga undan rätterna eftersom de aldrig vet om diskmaskinen har körts eller inte.

Förra veckan jag slutligen blev sjuk av att stoppa undan min medarbetare rätter och beslöt att göra något åt det.

Min lösning tog mindre än 20 minuter att göra på min lokala makerspace, och eftersom jag redan hade alla delar det kosta inte mig något (även om jag var tvungen att köpa material som det skulle ha varit mindre än en dollar värt av leveranser).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Diskmaskin Magnet tecken med skandinaviska skriva ut med Microsoft Word

Har du någonsin stött på följande scenarier?Du köra diskmaskinen med några köksredskap i den. När det är gjort, du får lata och glömma att tömma den. Sedan du generera smutsig disk. Du sticka de smutsig disk i diskmaskinen? Är diskmaskinen ren eller...

Fish tank cleaner

Rengör smutsiga glas på insidan av din fisk tank eller skål utan att få händerna smutsiga.Steg 1: materialDu behöver:1) 1,5 L flaska topp2) polystyren3) 2 x starka magneter (jag fick min 2 av en hardrive från en gammal dator)4) vissa filt5) varmt lim...

Rena fet händer med Lotion - den stackars mannens Gojo

För att rengöra smutsiga fet händer, dregla massor av hudlotion på dem, arbeta runt och sedan torka bort på en trasa. De flesta av den smutsiga fettet kommer att lossna med lotion.Tekniken demonstreras av Star.För att få det att fungera ännu bättre,...

Hur man göra Bacon tvål

tvål kan göras från nästan vilken typ av fett. Även om fett från bacon, kallas ister, är inte den finaste av fetter för att använda för att göra tvål, verkade det på något sätt vara den mest spännande. Varför? Eftersom bacon är fantastiskt. Den har e...

Upplåsning Jedi Holocron replika från Star Wars: The Clone Wars animerade

Detta är en handledning för att göra ett ljus upp och låsa upp din replik av Jedi Holocron som sett i Star Wars: The Clone Wars animerade.Detta kan gå från en "låst" konfiguration till en "frigörande" konfiguration, och sedan till en &...

Sopor enzym - mångsidiga användningsområden & Safer och renare alternativ

jag har använt sopor enzym i flera månader nu.Min papaya träd är så blomstrande är andra växter (Obs: Överanvänd inte).Blanda sopor enzym med mitt schampo så att de giftiga kemikalierna är neutraliseras av enzymet sopor.Ta ut illaluktande lukt från t...

Hur skålen tvål fungerar - vatten ytspänning Experiment

Se hur tvål haverier ytspänningen i vattnet. Denna demonstration visualiserar effekt skålen tvål har på ytspänningen i vattnet, och det hjälper till att förklara varför tvål är bra för rengöring av smutsig disk. Experimentet är enkla att följa och lä...

Upcycled Crayon Ring

Jag upptäckte nyligen att det är möjligt att smälta gamla kritor! Min första tanke var, "Göra en krita ring och ange det i ringen Challenge." Efter flera misslyckade försök insåg jag att detta inte var går kommer för att vara så lätt som det ver...

Tunga Hand Cleaner

Är intresserade av DIY finner jag ofta på min händer fett, harts och andra svårt att rengöra smutsiga.Utan någon särskild produkt där ett mycket effektivt sätt att rengöra händerna i detta fall.du bara nead tvål (flytande tvål är lättare att använda...

Olympus OM10 klibbig slutare reparation

Olympus OM serien är awesome, dessa små kameror. De är mångsidiga, kommer med en stor och ljus sökare, och OM objektiv är mycket kompakt med awesome optiska och byggkvalité.Olympus OM10 är en av de lägre spec OM organen, som du kan köpa begagnade gan...

Mills Vest Pocket spelmaskin restaurering

vid rengöring ut Mina morföräldrars källaren efter bortgången av min farfar, jag hittade en intressant 1930-talet nickel spelmaskin som var i grov skick.(Fula ljusa orange) färgen var karvat loss och springan skulle inte driva tillräckligt långt för...

Mini röran tenn överlevnad tin.

Det finns en hel del överlevnad tenn guider på här, men jag har fortfarande beslutat att göra en. Jag är en royal Marina kadett och har gjort denna överlevnad tenn med en massa trodde att lägga in i den. Jag har tagit det på alla av min kadett övning...

Ren & gröna tvätt med tvättnötter

gör din tvätt med tvättnötter är ett bra sätt att undvika förorenande jorden vid rengöring dina kläder. Dessa dagar tvättnötter (eller soapberries) är i ropet, och jag måste säga att jag håller. Jag har sett olika oro runt Tvättnötter, till exempel k...

Hur att rengöra din Zen magneter / Neo Cube / Buckey bollar

Steg 1: Du behöver duct tape, sax, en tegelsten - som objekt, zen magneter, en gummi - liknande objekt.Steg 2: Den klibbiga tegelsten Mäta ut 2 resor om tape (bara alittle större än ditt objekt). Sedan placera objektet på en av remsorna (klibbiga sid...

Smutsiga ren diskmaskinen indikator

en av min sons dagliga rutin är att ladda diskmaskinen. Han skulle dock ofta sätta smutsig disk med nytvättad disken. För att förhindra detta, skapade jag en skylt som markerar tydligt status för innehållet inne i diskmaskinen.Märkligt nog, mina förä...

CheapGeek - hur man rengör en smutsiga gamla skrivare

CheapGeek sättet att rengöra en skrivare. Denna smutsiga gamla laserskrivare var affären 1996.6 sidor per minut i blixtrande snabb byggbeskrivningarna utskrift. Dokument/kvalitet och priset var $350.00Jag fick dock skrivaren för $150,00 (1996 en affä...

Rengöra tangentbordet i diskmaskinen

jag har ett tangentbord som blev mycket smutsiga med åren. Dess (ursprungligen) vit färg och tydligt fall gjorts smuts mycket tydligt.Så jag ville prova diskmaskinen, och utan att ta varje nyckel isär--tålamod har sina gränser!Det fungerade bra för m...

Hur man rengör en smutsig vägg

Om du har en smutsig vägg, rengör den med ättika!Du köpa bara ättika för billiga än att köpa ny färg!Bara spraya vinäger och torka med ren trasaSteg 1: Tack för ser mina verk!...

Rengöring av smutsiga flaskor (i bulk)

jag gör och flaska mitt eget öl som är ett bra sätt att spara pengar på din sprit bill. Jag fick nyligen 145 antika stubby ölflaskor och trubbiga klart pop shoppe flaskor gratis. Problemet är de satt på gamla ägare bakgården för ett par år, del fortf...