DIY: 100w lett ficklampaDu har sett förmodligen något sådant.

Jag behövde något som är ljus, kan användas på cykel och även du kan bära när du gå på upptäcktsfärd.

Jag gjorde simmilar sak för DIY förmåner bärbar sol men istället för att använda stor CPU-kylfläns jag använt mindre och hela kroppen av ficklampa för att kyla ner LED.

Ficklampan kan arbeta nästan 1 timme på full ljusstyrka men jag la till potentiometern så jag kan dimm det och Använd mycket längre.

Batteriet som jag använde är 4S2P från gamla laptop batterier

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY: 100W LED ficklampa monterad i PVC-rör

I den här videon kommer jag att göra super ljusa 100W LED ficklampa i PVC pipe bostäder.Huvudsakliga delar köpte från ebay. Du kan enkelt hitta dem genom att skriva denna text på ebay söka låda:-100W COB LED chip;-100W LED reflektor, objektiv, lins f...

100W LED ficklampa

Under vår urbexing är ljus viktigt, vi beslutat att göra en, men ultra starkt ljus. Ljuskällan är en LED utsläppare 100 W, som körs på 32-34 V.Makt kan levereras på olika sätt, genom en AC-DC 18 V adapter, batteri eller ett DIY batteri av 11,1 V, som...

Hemgjord 100W LED ficklampa

Detta är en enkel DC krets för en 100 Watts LED marker. Du kan använda det e.g. i en ficklampa. Maximal ljusstyrka kommer att vara i spänna av 9000-10000 Lumen! Du kommer att få alla saker du behöver för detta bygga online, t.ex. från kinesiska onlin...

DIY hemgjord Ecig ficklampa batteri

det finns ingen lödning i denna tutorial. Också detta är min första tutorial så kalt med men jag lovar underhållning tillsammans med utbildning. Låt oss börja vår resa...Steg 1: Skydd och rätt ålder Steg 1:SKYDD OCH MYNDIG(Inga killar och tjejer det...

DIY Bottle Cap ficklampa

Ja är detta en ficklampa byggdes en kapsyl :)Jag trodde att skulle vara rolig att förvandla en vanlig mössa till en ficklampa inget mer bara som kan jag göra det?Och ja jag gjorde det som var en lång resa med en massa försök!Men om du bo med mig du k...

Min 100W LED ficklampa Version.

Jag bestämde mig att bygga 2 100W LED ficklampor efter att ha sett detta:https://www.youtube.com/watch?v=c--5c3Egv4EEftersom jag fotografering som hobby, trodde jag de skulle vara ganska bra. Jag bygger även datorer för personligt bruk, så hade en ma...

Quick & smutsiga 100W Led ficklampa

Här är min version av den kraftfulla ledde flash, när du har alla delar kan man bygga i 1-2 timmar...Steg 1: Produktstruktur -En 100W ledde chip (32V 3A)-Objektiv, reflekterande cup och ram för led chip-DC DC öka 12V till 32V, konstant aktuella och k...

DIY taser i ficklampa

inte bygga detta om du är en dummy och vill gå runt chockerande människor. Du kommer att debiteras med anfall minst sagt. Inte prova det på någon med en pacemaker eller eventuella hjärtfel.Jag byggde denna taser för min diy video podcast. (kolla in m...

DIY Laddningsbar LED Ficklampa Ficklampa 18650

Att bygga denna Super ljusa LED ficklampa... Jag har använt en 3.7V 4800mah Li-ion uppladdningsbara Cell som jag fick av min gamla Laptop batteri, du kan köpa det separat, är det känt som 18650 batteri. Och en 1w Super Bright LED, A Tryck in låsknapp...

100W LED ficklampa Flash Light - design/3D utskrift

Jag kom först över begreppet att en mycket kraftfulla ficklampan (eller blixtljus för våra amerikanska kusiner) från en YouTuber Matt aka DIY roliga grejer. Han ämnat åter en CPU-kylare och en anpassad aluminiumram att göra en vansinnigt kraftfulla h...

DIY 100W glödlampa med kinesiska LED-Chip (försiktig)

Hej vänner!Första att säga (som du ser i video jämförelsen) LED marker från Kina är inte riktiga watt. Så var försiktig att förlora tid och pengar. Se till att köpa en riktig 100W chip från Kina eller någon annanstans.Titta på videon för mer informat...

Enkla squeeze lett ficklampa

Nästan har 200 år sedan Michael Faraday upptäckt elektromagnetisk induktion. Ett växlande magnetfält producerar ett elektriskt fält i en spole. I dag finns det ett enkelt sätt att få el från ett relä och en stark magnet. Jag kallar denna kinetiska ge...

Världens smartaste lett ficklampa 3 1200 lumen

att göra världens ljusstarkaste led ficklampa med en ssr 50 för en maximal ljusstyrka på 1250 lumen. en aw mir lithum 18650 användes. mässing kylflänsen. ljuset var en mte p7...

DIY "tak stand" ficklampa

med en enda sällsynta jordartsmetaller (neodym) cirkulär magnet, kunde jag göra ficklampan fastnar någon metall yta.Jag är positiv magneten kommer inte skada din ficklampa.Artiklar som använts:1/43 diameter x 1/103 tjock rund magnet (passar perfekt i...

DIY Mini LED ficklampa

Hej datanördHär är en ny instructable skriven av mig om att göra en billig $1 LED ficklampa.Material som krävs:-1.4-5 led's2. 1 9v batteri3. 9v batteri Clipper4.1 tryckknapp Switch5. små Perfboard6. Cellotapes / limmaSteg 1: Lödning material till Per...

LETT ficklampa / Camping ljus

Jag har gjort denna LED ficklampa för min lilla camping med en gammal Nokia BL5C batteri. Det är laddningsbara och ger tillräcklig belysning för mörkt utomhus.Steg 1: Samla material som behövs 1. SMD LED (5730/5630) varm vit2. PCB för montering av LE...

Ord ljusaste lett ficklampa

att göra världens ljusstarkaste led ficklampa med en ssc p7 bin cför 900 lumen. på en 10$ dorcy.to köpa ssc p7 kopiera denna länk http://www.dealextreme.com/details.dx......

DIY Vattensäker ficklampa

Billigaste 100% vattentät/damm ficklampan. Gjord helt av hushållsföremål.I denna tutorial ska jag visa hur man gör en.Ficklampan använder den enklaste elektroniken tillgängliga. Så i princip är det enkelt att också vara en överlevnad lampa.Den grundl...

DIY 10W LED ficklampa

Allt du behöver ären kylfläns10W high power Led5W 1,5 ohms motståndLM 350 regulatorkylpastasladdar3S Lipoen lipo-kontaktströmbrytarelödning tennlödkolvmultiverktygSteg 1: Wire tillsynsmyndigheten LM350 regulator ger konstant 1,2 volt mellan ADJ och V...