DIY 15 Watts stereoförstärkare (Portable)

Hej guyz!

En dag, jag hade dessa gamla Thompson bokhylla högtalare bara liggandes, och jag hade inget sätt att spela dem, som jag inte besitter några bra förstärkare, som skulle passa mina behov. Jag ville också detta projekt för att vara portabel, för att kunna spela musik vart jag än går.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fickformat stereoförstärkare

i detta "kompatibel, jag ska visa dig hur man bygger en fickformat stereoförstärkare.Steg 1: Inspiration och funktionerSo...Där fick jag inspiration från?Först, ta en titt på dessa "ibles:~ love this one a lot; this 'ible is where I cheapened my...

DIY billiga SSD förstärkare (från bärgade delar)

bor i ett tredje världen land, förstärkare som marshall, fender, line6, peavey och andra är alldeles för dyrt för fattiga gitarr spelare som mig, eftersom de flesta förstärkare är leksaker för de rika pojkarna. Så med en blandning av inspiration och...

Pocket 10 watts förstärkare

OK, Hi...Detta mitt första projekt i Instructables ^_^Jag är från Indonesien, här hölls 26 havet spel 2011... GÅ Indonesien!=============================================================OK kolla här ute,Detta är 10 watt förstärkare och högtalare,Låt m...

TDA7052 2 watt förstärkare

I detta instructables, kommer jag visa dig hur man gör 2 watt förstärkare. Det kan ge en effekt på 2 watt. Hjärtat i denna krets är IC TDA7052. Det är en IC med 8 stift. Denna krets kan manövreras med endast 6 Volt.This är den enklaste mono amp som a...

2.5 watts förstärkare lm380n stabil ledningar.

Ic är mycket lätt att svänga men detta kopplingsschema kan arbeta stabil med mycket låg svänger även när din hand nära volym kontroll. Låg effekt ic förstärkare tenderar att svänga när testa i bröd styrelsen på grund av hög bandbreddsbegränsning av l...

Hemgjord 15 watt klass d stereoförstärkare

TPA3122D2 funktioner• 10-W/LM till en 4- & last från en 17-V• 15-W/ch in en 8- & last från en 28-V• Fungerar från 10 V till 30 V• Effektiv klass D drift• Fyra valbara, fast vinst inställningar• Intern Oscillator (inga externa komponenterKrävs)• En...

20 watt/kanal klass D stereoförstärkare

Detta är en klass D förstärkare, D står för digital. Den analoga insignalen bearbetas digitalt hela vägen till högtalarna där den återställs till en analog spänning i talarens spole. Signalen är bredd för synkpuls moduleras i stället för amplitudmodu...

6 Watt förstärkare med TDA2614

en god kvalitet på ljudet ges av denna förstärkare. Den drivs av en dual Reglerad strömkälla som gör banan lätt för bygga det använder LM7812 och LM7912 och en transformator för 12-0-12 Volt 5 AmpSteg 1: Bygga på skärbräda TDA2614 är en SIP9 förpacka...

Stereoförstärkare, döda bugg stil

jag använde Texas instrument TPS1517 stereo förstärkare chip för att bygga en förstärkare för att driva mina högtalare.Jag hittade ett par små 8 ohm, 0.5 watt högtalare på färgen på min bildskärm och fäst dem med varmt lim till dess sidor. De hade in...

Pocket stereoförstärkare

en medan en gå jag kom över detta instructable: uppladdningsbara pocket sized förstärkareoch älskade idén om en pocket sized audio förstärkare men blev besviken men dess brist på förmåga, nämligen bara använder mono förstärkning och endast med 1 utgå...

Enkla stereoförstärkare

även om det inte kanske ser gillar det, gå runt i detta instructable är så lätt alla med ens otroligt elektroniska grundkompetens kan göra detta. Kretsen nedan är faktiskt 2 mono förstärkare (mono är enda kanal, för dem som inte vet). Du behöver inte...

HEMGJORT TRIPATH STEREOFÖRSTÄRKARE I EN AKRYL SOCKERBURK!

Hej alla, fäst är min mini klass, "T" (tripath) förstärkare. Detta var en modifierad LEPAI 2020 + enhet med uppgraderade Rubycon audio grade kondensatorer och en 3A 12V DC laptop power supply. Alla stoppade i min frus socker akryl kapseln. OTROL...

Enkla kraftfulla 5 watts förstärkare och telefon linje bugg

detta är en generell förstärkare som har ett brett utbud av allmänna användningsområden som circuit tester, telefon linje tabbing... etc. Kretsdesign är så effektiv att jag producerar det av hundratals lokala tekniska skolor....

Bok skrinlägga Stereo förstärkare - DIY

Hej där fellow Instructablers!Jag gjorde denna mini stereo förstärkare för min son, den drivs av en begagnad laptop 19V 3.43A adapter-laddare. ljudkällan är hans laptop hörlursutgång. Denna förstärkare kommer att driva två bokhylla högtalare. Mitt i...

Kalebass förstärkare (för akustisk bas)

målAtt utveckla ett sfäriskt formade combo gitarrförstärkare för användning av akustisk bas-gitarrist som bärbara ljud förstärkning. Förstärkaren idealt bör väga mindre än 8 kilo för enkel bärbarhet, kunna köra på elnätet eller batteridrift och bör g...

Reverse Engineering en liten förstärkare

Min andra Instructables på bakåtkompilering är på komponenter som du inte kan få datablad och Stifttilldelningar för. Jag bakåtkompilera ett par går runt stiger ombord en vecka, små som dessa ta mig ungefär en dag att vända ingenjör och band för dera...

Stereo förstärkare med IC TEA2025

Funderar du på att göra en stereoförstärkare? Om du är, är det rätt ställe! Detta projekt handlar om att göra en 5 Watt stereo förstärkare med TEA2025 IC.Speciellt tack till denna webbplats.OBS: DE FLESTA BILDER HÖR INTE TILL MIG.GÖRA DET PÅ EGEN RIS...

Stereo 6283 förstärkare enkel

Hej alla detta är min första instructable och i detta jag kommer att berätta hur man gör en enkel, billig (maximalt 3$ eller 180 INR) och bra stereoförstärkare för att lyssna bra ljud. För detta ändamål använder jag 6283 IC förstärkare styrelsen som...

Den mycket liten Audio förstärkare

en liten, billig förstärkare där det kan vara införlivat nästan var som helst.Anslut din MP3, iPod, Laptop, mobiltelefon... och du fick själv en DIY bärbar stereo.Den kan drivas med batterier och vara till hjälp i många fall.Den är kapabel att köra e...