DIY #3 ljus min frön - lysdioder för dina växter


Atelier DIY #3 ljus min frön
envoyé par brigadeneurale Här är lite knepigt. Jag har gjort en komplett instructable men det är på franska.
Det är inspirerat av http://www.popsci.com/lightspikes

Men jag antar att videon är tillräckligt bra för att förstå alla steg (hoppas jag).

Jag ska försöka göra en instructable för alla mina videor, på engelska asap.

Tack för att titta på!

Relaterade Ämnen

Lätt DIY PLL ljus passande för planterade akvarium.

Hej alla,Jag skulle vilja dela min uppfattning om "Lätt DIY PLL lätt montering för planterade akvarium" med alla. Nog av dessa kostsamma färdiga rördelar som brinner bra hål i våra fickor. I detta instructable jag kommer att visa upp min idé om...

IMPROVISERADE DYNAMO POWER SUPPLY (med laddare portar, led ljus, mini fan)

bärbar laddare är ganska vanligt i dessa dagar. Så, om du råkar ha en bärbar laddare som kan bara sista timmarna på laddning & ersätta strömkällan, härs din chans att få det uppdaterad med dynamo nätaggregat (med laddare portar, led ljus, mini fan) s...

DIY skruvmejsel ljus

vi är idag, kommer att vara att göra en DIY skruvmejsel ljus. Eftersom fars dag kommer upp ville jag göra något för min pappa, så jag valde att göra verktyget han använder mest, skruvmejsel och göra det bättre.Steg 1: Steg 1: objekt Saker du behöver:...

DIY Tattoo ljus

Dessa DIY tatuering ljus är otroligt söta och jättelätt att göra. Perfekt som gåva eller bara för att lägga till lite stil till ditt rum, de kan anpassas exakt till hur du vill.Tack för att titta på!DiY blond x----------------------------------------...

DIY video ljus (800-watt-motsvarande för $86)

Griffin bygger en kraftfull, DIY video ljus för $86, med hjälp av järnaffär delar och åtta 100-watt-motsvarande kompakta lysrör (CFL) lökar. Diskuterade också: tre-punkt belysning och färgtemperatur / vitbalans.Light output: 12.800 lumen, eller 13 gl...

Göra Mini Coca Cola & Sprite ljus DIY Soda ljus

Letar du efter den bästa hemmafixare idé för nyår eller jul eller varje tillfälle här är hur att göra Coca-Cola och Sprite eller anpassade frukt eller några färgade ljus, det är lätt att göra dem och gåva dem till dina nära och kära. eller få uttråka...

DIY cykel-ljus system

Utrustning som används:Lödkolv och lödVarm limpistol och limDelar du behöver:Tunn kartong, eller affisch-styrelsen5 super ljusa vita lysdioder5 super ljusa röda lysdioder (eller standard lysdioder om du inte har billigt/gratis acess till super bright...

DIY tryckt ljus

Uppnå utseendet på fransk boutique inspirerade tryckta ljus med detta DIY!Vad du behöver:Vit eller Ivory ljus; vaxljus eller pelareGiftfri stämpeldyna (Tips: pigmentbaserat bläck fungerar bättre, men av hälsoskäl på grund av bränning, är det bäst att...

DIY LED ljus-up Tardis Fascinator hat

den senaste Halloween jag äntligen min egen Tardis kostym, från den längsta kör science fiction Visa, Doctor Who. Jag har sett så många versioner av denna dräkt som jag ville prova min egen och göra något unikt. För detta Instructable kommer jag att...

DIY LED ljus Panel

Hej alla,Jag trodde jag skulle ta några minuter idag och visa dig denna ljusramp som jag gjort.Denna panel använder nu denna fina lilla fjärrkontroll. Det används för att justera intensiteten av ljuset – lysa upp saker, gör saker ser ganska bra och d...

DIY Video ljus

Förra sommaren hittade jag nästan 100 LED remsor i en container bakom mål. De bäddades in i displayen fall rack, men efter lite hacking jag kunde få dem. Det riktigt spännande med dem var att de sprang bort av 12 volt - Tänk på alla de otroliga använ...

DIY Fairy ljus murare burk w/Chibitronics

Chibitronics! Instructables var vänlig nog att sponsra en Chibitronics bygga natt för oss och så hade vi möjlighet att införliva det i några av våra projekt. Det finns inte så mycket dokumentation om hur man använder det som vi skulle ha önskat, men...

DIY Quick System - för DIY foto ljus modifierare

jag läste DIYP redskap Köpguide, och de nämnde Honl Speed Strap systemet.Dess en mångsidig bärbar system av modifierare för din strobe. Jag har redan börjat min egen uppsättning modifierare för DIY idéer på DIY Photography, och här på Instructables,...

IoT: DIY nyans ljus

Göra en RGB nyans ljus som du kan direktuppspela RGB-värden till från någon plattform.IoT enheter är dyra, smarta hem kommer inte att vara billig. Att är varför vi blivit utvecklare och spara massor av pengar genom att bygga istället för att köpa des...

DIY ultraviolett ljus indikator remsor

göra din egen ultravioletta känsliga papper utan några fancy verktyg eller elektronik!Du behöver:En lämplig arbetsyta (kom ihåg, Lumi bläck färgar, som är hela poängen med dem)En vattentät behållare, kanske med ett lock som du kan sätta på halvvägsHu...

DIY - bärbar Mini fotostudio

för publicera mitt projekt på instructables, jag måste ta massor av bilder och behövde ett praktiskt ställe att snabbt ta projektet steg för steg bilder som har en enfärgad bakgrund och massor av ljus. Jag arbetar alltid i mitt sovrum, som har en min...

BMW 316i SE 2001 Cam Sensor Ersätt DIY orange ljus SRS

min BMW 316i SE 2001 hade en intermittent start problem. Ibland det skulle börja ok, andra gånger det skulle försöka vända men inte start, sedan Visa upp SRS orange ljus fel och slå handen broms varning ljus orange.En ny forward intaget Cam Sensor kr...

Lightrider DIY cykel ljus

gjorde en DIY version av revolights http://www.revolights.comtotala kostnaden för ett hjul är ca 35 dollari stället för en mikrokontroller använder jag enkla reedbrytare magnetde två yttre ringarna består av 18 lysdioder i 6 grupper varje alla drivs...

Multi färgade 8 LED tillbaka cykel säkerhet ljus (mini m & m bostäder)

här är min första instructable för en LED säkerhet ljus. Jag bestämde mig att göra det efter vill göra några lampor för min cykel och efter att ha sett några guider på LED ledningar. Första jag skulle göra en 4 LED-ljus men slutade göra det 8 för bät...