DIY 3-Prong spjutVälkommen till min första instructable! Jag hoppas du gillar det, och snälla rösta på mig i den före och efter tävling! :)
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY EDC penna spjut

göra ett litet spjut med en penna.Steg 1: Vad du behöver En friktion penna-de säljs på det där som kallas Internet.2 friktion pen caps-för fallet1 ljusare eller värmekällaVissa Airsoft bbsEn spik som metall spjutetSteg 2: Fylla den nedre delen av pen...

4 Pronged Outdoor spjut

i denna steg för steg handledning jag kommer att visa dig hur du gör din egen 4 Pronged Outdoor spjut.Steg 1: Suplies Du behöver de flesta av de objekt som visas i denna bild. Du behöver också en stor pinne och två mindre pinnar som visas i steg efte...

DIY högkvalitativa iPod linje ut Dock (LOD) kabel

Först och främst, låt mig börja med att säga jag är definitivt ingen expert när det kommer till ljud/hi-Hi-Fi utrustning. Som sagt, vill jag fortfarande ha en hög slut setup hemma.Jag tror att människor ibland kan underskatta betydelsen av de kablar...

DIY ananas lampa tillverkad av plastskedar

Jag gjorde denna DIY lampa nästan två år sedan, men jag ville dela det med er alla här på Instructables eftersom våren är äntligen här! Detta diy var super enkelt och prisvärt att göra, så för alla er crazy pineapple älskare, du kommer att älska den...

Sparky Jr. - DIY Telepresence Robot

"Du kan kalla Sparky en stat-av-den-konst schmooze maskin" - Wired MagazineSPARKY: Namnet Sparky är baserad på en akronym för Self porträtt artefakt / ambulerande chassi - en konst projekt startade i början av 90 med skräp, upphittade föremål oc...

Dubbade Denim Shorts DIY

följa denna tutorial och göra din alldeles egna dubbade jeansshorts.Du kan hitta mer DIY tutorials på:http://jenellsrevenge.blogspot.comSteg 1: Idag ska vi översållad jeansshorts. Här är vad du behöver:MATERIAL:Cut-off shorts/Jeans till cut-offLinjal...

Fiske spjut

Detta instructable berättar hur man bygger ett fiske spjut för att fånga små fiskar och räkor. Det är som den: Two-Pronged jakt spjut förutom att det har några ändringar som det finns fyra stift i stället för två och en sten för att tynga ner i vattn...

Gör din egen Plywood Mallet! | DIY Woodworking verktyg #1

I de senaste veckorna har jag märkt att mitt intresse har varit mycket in i träbearbetning projekt *, fann jag att vi har flera träbearbetningsverktyg att jag glömde vi hade: en "Rasp", en "Rasp hyveln" och vissa "stämjärn".D...

Hur man gör Knifes, kniv slidor, piskor, spjut och mycket mycket mer

ansvarsfriskrivning:Först vill jag ha två säger att jag gör inte acceptera något ansvar för skada eller skada.(också ledsen för stavfel eller skiljetecken fel som jag är bara 13 år gammal)Så är här min instructible på hur man gör massor av projekt! D...

DIY Pop Vinyl - Undyne från Undertale

Länge sedan, två tävlingarregerade över jorden: människor och monster.Hur som helst, låt oss göra en Pop Vinyl av vår favorit Undertale karaktär (eller valfritt tecken du vill)!Idag gör jag UndyneSteg 1: Du behöver: Milliput superfin två del epoxi le...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY guld doppade Mason burkar

DIY guld doppade Mason burkar lägga den perfekta metalliska touchen till ditt hem och gör underbara bröllop centerpieces som inte bryta banken.Original inlägg av Vicky Barone: http://blog.vickybarone.com/2014/09/29/diy-gold-dipped-mason-jars/Steg 1:...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...

DIY med blommor: Potpurri rum doft

Välkommen tillbaka till våra senaste inlägg i serien DIY med blommor. Alla har våra senaste inlägg om att hjälpa dig att se bra ut på den nästa vår eller sommarfest, men denna vecka vi kommer hjälpa dig med något för ditt hem om du är den som kastar...

DIY-förbud - trä solglasögon

Hej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.Steg 1: CAD: modellera 3D Med 3D stu...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

DIY Digital klocka

Har du någonsin varit riktigt uttråkad och behövde lite kul DIY-projekt att göra? Tja, har du någonsin tänkt på att göra en super, awesome, digital klocka som du kan faktiskt berätta tid med? Bra än du borde verkligen instruktionerna awesome. Ha det...

DIY TiX klockan

här är min instructable vid en DIY TiX. Den drivs av en AVR microcontroller. Displayen består använda en reflektor rutnät du hitta täcker office lampor, vissa rökt plexiglas, en diffusor och en massa lysdioder. Idén kom från biljetter klockorna kan d...