DIY 3D gummi Catan formarDu kommer att behöva förbereda olika poster:

 • din ursprungliga objekten som du vill förbereda formar för
 • mögel release spray
 • Varmlimma fast gun w/pinnar
 • Poly-uretan sammansatta del A och B
  • Jag använde slät-på ReoFlex 30 (hårdhet 30)
 • Utility knife(s)
 • Blanda container & mixer Redskapen (inte trä) plast eller metall
 • Digital våg (optimalt men inte krävs)
 • Modellera
 • ** En hel del tid på dina händer **
 • någon form av anläggning ram för dina objekt (och en slät yta att hålla fast av)
  • minimum 3/8" i alla riktningar, jag jobbade med en 1" avstånd eftersom jag ville ha mer hållbara
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga Lifesize Space Marine rustning i 352 fruktansvärt komplicerat steg

när jag var liten råkade jag förbi en hobby butik i Petaluma, Kalifornien som bar regelböcker och miniatyrer för Warhammer 40.000, en bordsskiva wargame från Games Workshop. Jag blev omedelbart förälskad i rika, mörkt universum och den tunga, brutala...

Rigsby maskin

Komplicerade, kostsamma och utför en värdelös uppgift.Den soldrivna bilen dart från dess start position från lampan--bara att returneras och upprepa cykeln.Steg 1: Banan, i dess nedfällt läge, stänger en normalt öppen mikroströmställare--att låta mak...

4 sätt att skapa anpassade gummi formar (Halloween skalle upplagan!)

Om du har sett/läst min andra tutorials, du vet att jag älskar att arbeta med kåda. Jag använda brukar silikon cupcake bakning formar för att göra smycken, eller jag måla kåda på ett objekt själv. Inte överraskande, det är inte ett stort utbud av 3D...

DIY gummi band - Life Hack

Idag jag visa dig hur du får om 100 gummiband i under 1 minut... så enkelt!Titta på här: DIY - gummiband - Life HackFör proffsen :-DEtt gummiband, även känd som en pärm, gummiband, lönn band, laggar band, gummi band eller elastisk är oftast ringer fo...

Uretan gummi formar

uretan gummi formar används ofta när ett flexibelt mögel material krävs och en dyrare eller mindre slitstarkt silikongummi inte är önskvärd. Men kräver deras användning noggrann tillämpning av släppmedel.För att se andra mögel making videor se http:/...

Enkla silikon gummi formar (ingen parting line)

perfekt för mindre projekt (mindre än 12 "x 12"), detta är den enklaste processen för att skapa delar, mönster, verktyg och formar. Vi visar att skapa en silikon gummi mögel och sedan gjutning av delar med Repro, epoxihartser gjutning och polyur...

Hur till DIY Paint Spray dina fälgar med färgglada gummi Film

Måla min Toyota Vios, är ursprungliga TRD hjulen alltid i mina tankar sedan 3 år tillbaka. Snarare än ändras till låg kvalitetshjul tillverkas i Taiwan eller Thailand, som kan äventyra säkerheten av fordonet på grund av replika fälgar är mindre stel...

DIY Catan styrelsen

Detta är hur jag gjorde min egen brädspelet Settlers of Catan.Först vill jag påpeka att jag aldrig har sett en Catan styrelse personligen. Jag har sett vad jag kunde på internet och vad som är här på instructables. I själva verket innan jag byggde de...

Gör din egen Hot-lim klubba! (Gummi hammare) | DIY Woodworking verktyg #4

Varför skulle jag köpa en gummiklubba? Varför ska jag betala nästan $10 för en liten bit av gummi och ett handtag? Tja, kan jag göra en med flera pinnar av Hot-lim!I mitt experiment är en gummiklubba ännu bättre än en träklubba för mejsel-arbete. Ha...

Gummi studsmatta DIY

Hur du sätter en gemensam vår studsmatta till en kraftfull gummi studsmatta. Du behöver bara ta bort fjädrarna och sätta latex gummi slangar....

DIY efterbehandling Sander gummi Pad

Denna makita 9035 efterbehandling sander är riktigt gamla och har deltagit i stora projekt med min pappa och mig.Jag tror detta verktyg är + 30 år gammal, och det är fortfarande i bra skick, och har fortfarande ursprungliga borstar, men pad har nått...

DIY Plywood och gummi Drive Gear

Jag vill göra ett 3 axel CNC (dator numeriskt styrda) gravyr verktyg för min verkstad och jag har ganska mycket avslutat elektronik sidan av att bygga (Arduino och EasyDriver baserat). Jag har tittat på och experimenterade med ett par olika plattform...

Underbara formar DIY Polymer lera halsband

Lär dig hur du skapar en bedårande halsband med hjälp av polymerlera och en gjutform.Steg 1: leveranser Jeweled brosch mögel3 olika färger av polymerleranål verktyglera verktygbakning pankedjahoppa ringarBAILSHummer klor2 par tång nål näsaAvbitartång...

Hemgjord moderna DIY betong: Färg & gjutning

lär dig hur du enkelt färg konkreta och använda silikon för att göra återanvändbara formar för gjutning betong.Steg 1: Leveranser + verktyg Plast flaska eller behållareÅtervinnFörhoppningsvis plastförpackningar kommer att ersättas med mer ansvarsfull...

Att bygga en 3D bosättare Catan ombord

syftet med detta instructable är att hjälpa dig genom processen att skapa din egen unika 3D kakel för att spela Settlers of Catan. Tidigare skrev jag detta på min blogg som gör din egen 3D Settlers of Catan. Du kan besöka min webbplats för mer inform...

DIY trottoar krita

Är du trött på att köpa trottoar krita rita på trottoaren varje sommar? Tja, hittade du den just instructable! Detta DIY trottoar krita är perfekt för att rita på trottoaren och det är att tvätta! Ritning på trottoaren kan vara mycket roligt, så låt...

Gör elektriskt ledande gummi: Transparent stylus-iPod/iPhone

Jag kallar det Oogoo II. Det är en DIY elektriskt ledande silikongummi som kan användas för att skapa en transparent penna för iPod, iPhone, iPad och andra smarta telefoner kapacitiv skärm. Eftersom det kontakta med pennan är öppen, kan du se dina ra...

DIY i Ear Monitors

i örat bildskärmar, även kallad musiker bildskärmar, är canalphones används för att lyssna på musik (eller musiker, att höra anpassade blandningar av sång/instrument under live-musik eller medan du spelar in musik i en studio). De är anpassade monter...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...