DIY alkohol spis-primus från läskburkarHej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vandring eller när du är borta från köket. Den använder ett flyktigt bränsle som alkohol, bensin, aceton och andra, du behöver bara att hälla det i diy alkohol spis och värme kaminens botten med lättare, så att bränsle kommer att förånga och börja flammande från hål, så att bränsleförbrukningen är verkligen ekonomiskt!

Tips: du kan titta på alla processen för att göra i det inbäddade videoklippet.

Allt du behöver:

  • 2 burk burkar för spis, + 1 för cap, + 1 för primus (lite större än sist dem)
  • Sax
  • Bomullsrondeller
  • Bränsle (alkohol, bensin, aceton...)
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY alkohol spis * EASY & AWESOME *

detta är en video av mig att göra en lätt och awesome alkohol spis för backpacking & camping. UT fungerar riktigt bra det har blivit min absoluta gå till spis & tro mig jag har en hel del.Steg 1: Titta på Video https://www.youtube.com/watch?v=6Y4M...

Alkohol spis

detta är en DIY alkohol spis. Jag gjorde en och det är på mitt konto men denna är mycket bättre! Ledsen för bildkvaliteten. Mina föräldrar brukar jag använda / få metallspån i huset!Steg 1: saker som behövs Dessa objekt behövs endast för att kaminen....

Aluminium alkohol spis

Hej alla!I den här guiden ska jag visa dig hur man gör en lätt alkohol spis från aluminium burk/flaska.Jag vet... Du förmodligen tänker "ännu en annan alkohol spis? Egentligen??"Tja... Jag vet att internet är fullt av tutorials, video och bilder...

Fickformat alkohol spis

detta är min första Instructable så bär med mig.En enkel gnugga alkohol drivs spis tillverkad av två läskburkar som ryms i fickan.Steg 1: Samla ditt material Behöver du:Två läskburkar (samma storlek)En såg eller knivEn drill (visas inte) eller knivEn...

Ultimate Penny Stove (läger / Backpacking alkohol spis)

detta är bästa spisen har jag gjort hittills. Jag har gjort en hel del spis design från internet och de har alla kommer upp kort på ett sätt eller annat. Efter försök och misstag är detta den bästa.Huvudsaklig dragen: Säkerhet, hållbarhet, byggt i gr...

Ficka alkohol spis - "Jet spis" (husbils Guide)

dag jag ska visa dig hur man gör en "Jet spis". En kamin som kan passa rätt i din ficka! Kaminen kan drivas av hand alkohol eller något liknande. Det finns massor av användbara applikationer för det. Du kan använda den för camping, för vinter up...

10 minuter alkohol spis

Så här är 20 miles in i skogen när du kommer och håller på att packa ihop och bege dig på vårdavdelningar. Men du inte kan uppbringa den styrka som behövs utan den dagliga koppen "Joe", och inte har tid att vänta på en bra eld att komma igång oc...

DIY fat spis utomhus ugnen

* Uppdatering *Jag har lagt till flera fler videor och blogginlägg som beskriver olika systemkomponenterna i mer detalj, kolla in dem via länkarna nedan, tack! Denna sak är att hålla mitt hus varma i denna SUPER kallt östkusten väder! Hålla värmen!*...

Mini projekt #15: Mini alkohol spis

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka jag vill dela med dig en bra design för en mycket liten alkohol spis som jag nyligen hittade i en tyska tidskriften överlevnad. Jag gjorde penny kaminer tidigare men var aldrig riktigt nöjd med resultatet til...

Hur man gör en lätt "Hybrid trä gasar spis-alkohol spis"

efter att ha sett flera "modeller" av gas och alkohol vedspisar för camping jag kom upp med idén om en Hybrid trä gas-alkohol spis som är lätta och det passar i ryggsäcken utan färgning något alls. Jag måste be om ursäkt för att inte ha en bild...

Altoid Tin alkohol spis

du har sett dessa aluminium kan kaminer som körs på alkohol, och de är ganska tjusig. Jag har sett dem och planerade med en över min köpta propan/butan blandning fueled spis. Dock är en Altoid missbrukare, bestämde jag mig att göra en av dussintals A...

DON kaminen - alkohol spis

Durable ObvallateNemophilist spis... eller det kunde bara stå för mitt namn.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!** Gör inte detta! Det finns vassa kanter och du kan bli s...

Aluminium flaska Tumbler Cup & Cook potten för en alkohol spis

rulla en fälg på en Aluminium flaska att skapa en Tumbler Cupeller en Kock potten för backpacking spis.Detta instructable promenader genom processen att göra en mun-vänlig kant på en aluminium flaska förvandla det till en Cool återanvändbara metall T...

Aluminium flaska alkohol spis

En alkohol spis tillverkad av aluminiumflaskorDet finns massor av aluminium kan spis designer ute. Här är olika i att det inte görs från aluminiumburkar utan från aluminium flaskor (aluminium ölflaskor vara specifik) efter bygga några kaminer kan sjä...

Hur man gör alkohol SPIS

Hej MakerIdag vill jag visa dig hur man gör en alkohol spis.du behöver bara 2 burk läsk och lite tålamod.Var försiktig när du använder elden.Om du föredrar video-tutorial utseendet denna video:---> http://youtu.be/SVWWZFyaEC0[Spela Video]Steg 1: skär...

Fickformat espressomaskin med integrerad alkohol spis.

IntroductionJag har alltid varit fascinerad av små saker. Jag minns nu gå till köpcentret som barn och se alla Hello Kitty mini grejer på Spencers och är verkligen besviken att de bara gjort tjej grejer (det var år senare innan de kom ut med pojke gr...

Drthumbs' Venom alkohol spis

jag har lekt med alkohol spisar i många år nu. För det mesta har jag fast den designade av andra. Medan mönster av andra har påverkat detta kraftigt, kallar jag detta mitt eget.Det är en trycksatt kamin som inte behöver ett grytunderlägg. Den har en...

Pocket sized alkohol spis

detta är en pocket sized alkohol spis för överlevnad kit jag arbetar på.Det är riktigt små, men ändå en bra alkohol spis. Den har inga rörliga delar och den är gjord av 2 komponenter, är mycket stark och tålig.Materialen är:en gas Spiss kranen är mou...

Steg för steg göra Soda kan alkohol spis!

jag ska visa dig hur man gör en stor liten bärbar spis från grejer du har förmodligen om runt ditt hus! Det är perfekt för camping, backpacking och strömavbrottLär dig hur man gör det "ultimata alkohol spis" från aluminium läsk kan!Detta är en h...