DIY Aloe Vera Geldetta Instructable visar hur jag (och jag vill understryka jag) göra hemgjord Aloe Vera Gel.

Jag personligen använder det som en fuktighetskräm på min åldrande solbrända, exponerade bröstet hud och hals, hoppas att det kommer att föryngra det på lång sikt och hålla den del av min hud ser unga.

En av anledningarna till att jag postar denna handledning är eftersom jag vet att denna blandning hjälper till att läka solbränna. Min man brinner lätt och i en knipa, har jag gnidit raka aloe vera goo från växten på hans ljusa röda extremiteter. Det fungerar bara.
Jag har också läst på denna blandning hjälper till med eksem, men endast får som från personliga bloggar runt på nätet (som nämns i steg 4.)
Det finns så många användningsområden för denna gel som jag vet att det kan användas för många sjukdomar.

Jag odlar min egen aloe vera-växter. Det var inte förrän i år att min svärmor föreslog jag börja använda den fruktbara anläggningen för en helt naturlig solbränna healer och hud sköljmedel så jag började forska utsikterna till faktiskt använder de växter jag växte.

Ursprungliga källan jag använde för detta recept är här: Cheryl läckerheter blogg.

Receptet är fläck på, jag har personligen använt det och jag kommer att dela processen att göra det med dig.
Läs på vänner och njut.

Kom ihåg att detta inlägg är endast för information, och avsikten är inte att rekommendera behandling. ~ tack!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY hemgjord Aloe Vera gel - hur man gör färsk AloeVera gel hemma i 10 minuter

Hej killar, dag ska jag visa dig hur man gör aloe Vera gel hemma. Dess mycket enkelt att göra och det kommer att länge pågå i minst 1 månad i kylen.Aloe vera är mycket bra att hålla huden frisk och reparationer skadade skinn. Aloe vera kan användas i...

DIY hud ljusnar Aloe Vera Body Scrub I Hemlagad DIY skönhet

Hej killar idag jag kommer att visa dig hur du gör din egen hemlagade Aloe Vera kropp skrubba. Det är enkelt och lätt att göra. Det hjälper till att lysa upp din hudton.Klicka här för att se full video på hur till tutorial:Tack för att titta på. Om d...

Hur tar man bort solbränna med Aloe Vera omedelbart omedelbara resultat-DIY Tan borttagning

Denna video kommer att bidra till vet du hur man gör DIY aloe vera ansikte pack för tan borttagningFör detta behöver du,Aloe Vera gel,Citronsaft,Steg 1: Du kan titta på hela videon tutorial här:Om du gillar & vill se fler filmer du prenumerera på htt...

Fantastiska fördelarna med Aloe Vera

Den otroliga Aloe Vera behöver ingen närmare presentation. Dess fördelar är välkända, varför det har tjänat en permanent plats i många ett hushåll. Var det en solbränna eller ett dåligt fall av akne, aloe vera är en behandling kan du alltid lita på....

Aloe Vera Skin fördelar

växa upp, min moster som var en sjuksköterska var alltid med aloe vera att lindra och läka våra "sommar stuga" hud, som ständigt var täckt i en mängd olika brännskador, skärsår, mystery utslag och biter. Jag bara nyligen får tillbaka till naturl...

Aloe Vera bränna hjärtan

Igen såg jag detta tips någon annanstans, men de används gröna aloe VeraJag försöker vara en puristSå jag fick 100% ren klart ingen additiv Aloe Vera Gelanvänt en av mina prov tvål choklad eller något brickor, (verkligen)Fyllde dem med klar gel. Lägg...

DIY Spray-On Aloe Vera

Steg 1: Vad du behöver: 4-5 aloe Vera växt pinnar, Tom flaska, Dishsoap, (H-E-B, Wal-Mart) vatten, och en kniv.Steg 2: Vad kan man göra: Fylla Tom flaska upp med vatten. När du har gjort det, Ställ flaskan åt sidan. Använd kniv för att skära upp aloe...

En växt med syfte: Hur till omsorg for Aloe Vera

Denna välgörande växt med syftet är verkligen lätt att växa i ditt hem och i trädgården så håll ögonen öppna eftersom det finns vård tips kommer din väg.Steg 1: Här är jag på min rygg uteplats talar alla saker Aloe vera vårdMen om du hellre vill läsa...

Hur att växa Aloe Vera från ett löv (och använda den)

Denna handledning kommer att instruera dig om hur man odlar aloe vera och hur man använder den. Aloe vera kan hjälpa dig och ditt hushåll eller område. Aloe vera är den mest användbara i världen och har minst 6 naturliga antiseptiska medel för att dö...

Hur man behandlar en mindre brännskada med en Aloe Vera växt!

~ * ~ Okej Låt mig klargöra detta, jag tar inget ansvar för eventuella negativa effekter av behandling av din bränna jag N denna herrgård. VÄNLIGEN VÄNLIGEN ANVÄND DITT SUNDA FÖRNUFT SÅ JAG INTE KAN HÅLLAS ANSVARIGA FÖR DIN VERKSAMHET ELLER PASSIVITE...

Aloe vera! mer än bara en växt! (med en växt att stöta bort sniglar!)

Want to keep snails away? vill vara snäll mot miljön? inte leta längre!Steg 1: Vad du behöver. du behöver en sked, en skål vatten och naturligtvis Aloe Vera.Steg 2: Komma igång Plocka den Aloe Vera 3 små spears ska göra. För att ta försök bort dem an...

Den söta Aloe Vera

Hej!Dagar sedan gjorde jag en dricka från Aloe Vera.Det är mycket enkelt och du kan göra det hemma.Steg 1: Du behöver SugarVattenAloe VeraKnivPotSteg 2: Skala huden Skala huden av aloe vera.Var försiktig med dina händer.Det är verkligen hala, slemmig...

Uppfriskande Aloe Vera dryck

detta är mindre en handledning och mer bara förslag. Jag har nyligen blivit kär med AloeGloe och jag ville skapa en dryck som markeras den enkla sötman men inte överväldiga den rena smaken. Den känsliga balansen mellan övermäktiga och betonar. Det fi...

Top 10 skönhet fördelarna med Aloe Vera för huden & hår

Aloe vera är mycket bra för hudvård & hår vård kolla Top 10 skönhet fördelarna med Aloe vera för hud & hår.Steg 1: Kolla hela videon här:Tack för att titta på om du gillar Vänligen prenumerera, dela & kommentera din feedback...!...

DIY motorcykel över byxor

dessa över byxor är bra när det är kallt, de kan gå över din vanliga byxor eller jeans. Eller om du är i shorts och du måste göra en snabb tur till butiken eller bara en kort resa.Du kan betala $100 plus för motorcykel jeans, eller om du har vissa ku...

DIY Robot mögel Making, gjutning och Arduino fjärrkontroll

Lär dig att bygga din egen unika robot med ComposiMold.Reservdelslista:ComposiStone (2 kg), varmt lim, Spray lim, PureCast605, Elmers lim används ComposiMold, ProtoCast85R, vatten, leksak Robot, silikon, kartong låda, måla, färgade papper, muggar, sl...

Snabbis DIY: Skapa luddfri Gel nagellack Remover våtservetter

Jag ville ge mig själv en ny gel polish manikyr idag, och jag öppnade upp min gel polish kit, och Oj... ur dessa luddfri våtservetter som används med gel cleanser (som är isopropylalkohol). Så jag tittade, och jag hittade en 80 antal paket av "våtser...

DIY stor fågel bur liten voljär

Detta är min instruktion om att bygga en stor fågelbur eller liten fågelvoljär, jag har två zebra Fink som jag köpte på pet Supermarket för ca 13 dollar. bygga fågelburen tillbringade jag ca $33 dollar och tillbehör om $10 dollar. Typ av trä som anvä...

$25 DIY tak över barer

Bilar är inte dessa dagar till korset stänger att gå med ditt takräcke. Fabriken barer kan kosta uppemot $350 en uppsättning.Mitt uppdrag var att göra korset stänger från lättillgängliga delar kan du hitta på någon järnaffär.Designen är enkel och lät...