DIY American Mcgee's Alicegör att lära ungdomar tävling:

Vad gjorde jag?
Comic-Con hade äntligen kommit till Australien och jag älskar verkligen att få klädd i kostymer, så jag tänkte varför inte göra en dräkt från något jag gillar verkligen som ett spel. Jag skapade en Alice dräkt baserad på American Mcgee's Alice spel där det finns en mer läskiga stil till Alice. Även American Mcgee's Alice ser lite annorlunda, satte jag min egna lilla stil som jag trodde fungerat lika bra. En symaskin var mycket användbart för denna kostym.

Hur kunde jag göra det?
Klänningen: Jag sökte överallt efter en blå klänning som såg liknande den som Alice bär i spelet men kunde inte hitta en! Så runt halloween tid gick jag till spararna (en populär op shop) som säljer massor av halloween tillbehör runt den tiden, och jag hittade den här riktigt stora svullna transparent klänning. Jag fick omedelbart idén att dö den blå klänningen och gå därifrån. Efter dör det, det kom ut en blå-lila transparent färg så det fungerade exakt som planerat men det var fortfarande inte dåligt. Jag skär ut bitar av material från en av mina gamla mörka blå klänningar och sydde som att svullna ärmarna på klänningen att göra den blå färgen sticker ut mer.
Förklädet: Jag använde en gammal duk och skär den i form av ett förkläde som omfattas bröstet och gick över huvudet, jag sedan sydde klippa sidorna av rampen att förhindra eventuella nötning. Jag tog en gammal vit singlet och klipp att göra fickorna, som jag sedan sydde på förklädet och limmade tryckt symboler på fickorna med en limpistol. Den falska blod jag gjord av choklad sirap blandat med rött livsmedelsfärgämne, det fungerar mycket bra. (användes också på vapen)
i midjan menyfliksområdet: Jag använde en lång bit av tyg som jag klippte från samma tabell tyg och används för att som ett bälte för att göra en stor båge bakifrån. Jag sydde också klippa sidorna av detta tyg att förhindra eventuella nötning.
Randiga leggings Jag redan hade men hade aldrig bärs innan detta, så äntligen är det bra används.
Stövlar: Jag hade ursprungligen köpt dessa gotiska stövlar för min Abbey kostym från NCIS och det fungerade jättebra! Jag älskar dem.
Halsbandet: Jag väntar för närvarande på min häst sko halsband att anlända men i dessa foto jag bär en enhörning halsband :)
Vapen: Jag hade också köpt från op shop sparare och sätta falska blod på den, som ser ganska realistisk.

Där gjorde jag det?
Jag gjorde denna kostym hemma, i mitt sovrum så jag hade lite lugn och ro och utan distraktioner. Det är förmodligen det som jag njöt mest - jag kunde koncentrera mig på vad jag ville göra och faktiskt få det gjort. Det tog mig bara några dagar att genomföra detta, med min mamma ibland hjälper mig klippa ut material.

Vad lärde jag?
Jag lärde mig att du inte behöver spendera en massa pengar att göra saker eftersom du kan återvinna saker du redan har. Lärde jag mig åter att använda en symaskin eftersom det var minst 3 år sedan jag senast hade använt en, och jag även arbetat ute alla på min egen :) Jag lärde mig mer om mig själv, hur jag älskar att vara kreativ och hur jag brinner för att skapa kostymer med min egen personliga twist.

(Jag ska troligtvis uppdatera kostym och sätta nytt fotos upp inom en snar framtid)

Relaterade Ämnen

DIY American Girl docka Beach hatt!

Tack för besöket! :)Steg 1: DIY American Girl docka Beach hatt! Hej alla! Idag har du en uppgift att göra! Att göra en stranden hatt för din amerikansk flicka docka eller någon annan docka! Denna hatt är perfekt för bara sitter bredvid stranden, avko...

DIY American Girl docka förkläde | Gratis mönster

Lära sig att sy denna super lätt DIY förkläde för alla 18" docka. Gratis mönster kan hittas här....

DIY mars Hare öron Alice i Underlandet

Jag kommer att gå som Mad Hatter till en Unbirthday Tea Party, så naturligtvis min man kommer att gå som i mars Hare. Jag letade överallt efter några öron som jag gillade, men de var ingen där som finns. Vad är en hantverkare att göra men göra lite s...

DIY American Girl docka godis godis godis

https://www.youtube.com/watch?v=rF2L3VoIQKg...

Handledning: Kartong glasögon och 3D papper mustasch

Funderar du på att göra något för Movember eller bara för en rolig kostym projekt? Jag har en rolig två delar tutorial-gör din egen kartong glasögon och 3D papper mustasch. Vad är en anledning, du vill göra detta för varje tillfälle eller vanligt ole...

DIY Alice i Underlandet blommor

Min Bestie är att ha en Alice i Underlandet Mad Tea Unbirthday Party. Inga Alice i Underlandet händelse är komplett utan dessa sassy, sjungande blommor som lär dig en sak eller två. Så naturligt, gick jag på ett uppdrag att göra några.Steg 1: materia...

T-Shirt Alice i Underlandet DIY

Hej!Tyvärr, min video tutorial är på ryska, men du har frågor, fråga mig!Du kan hämta bilden för att skriva ut ^^...

DIY sammansatta Gin

Jag är ett stort fan av gin.Smak av gin är svårt att fästa. Gin är en tall som täcks av snö. Det är lukten av solskenet på en springtime äng. Det är resinous, blommig, komplexa och allt förpackat i en awesome klar vätska. Jag ska ha det i bubblig ton...

Alice genom spegeln blandteknik flaskorna

Fira filmen Alice Through the Looking Glass genom att göra blandteknik flaskor med bilder av dina favorit tecken!Steg 1: Titta på guiden här!Steg 2: Saker du behöverGlasflaskor för vinBoksidorAmericana Decoupage i MattDecoArt Metallic lysterfärger (i...

Slår av Chris & Mohsen: DIY hörlurar (Made från lego tegelstenar)

Välkommen till denna tutorial att bygga hörlurar av Lego tegelstenar! Vi är mycket tacksamma att du vill sätta din plast leksaker i en cool användning. Först kan, innan vi sätter igång med alla DIY grej, något gå fel. Ibland hade vi även problem, frä...

DIY Wii Gun G36C VK

IntroduktionInspirerad av det gråta 5 pistol och andra många mods som Egogun, bestämde jag mig att bygga min egen också. Det hela började med en plastbit billigt tredje part, som kommer i mycket användbart för detta mod, men mer om det senare. Efter...

Alice i Underlandet bokhylla

Förvandla en gammal bokhylla till något från Alice i Underlandet med kalkhaltig finish färg och decoupage!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverBokhylla i behov av en makeover1 "x 12" furu plankor att reparera hyllan oc...

DIY vindtunnel 2.0, projektet "Gem"

"Den sanna metoden av kunskap är experiment" - William BlakeI slutet av mitt första år utmanat min fysiklärare klassen att arbeta på ett sista projekt som skulle omfatta allt som vi lärt oss under året. Vi hade valet att lära sig något nytt, fin...

DIY Emoji patchar

Makeover din ryggsäck med massor av olika DIY patchar!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverAmericana multi Surface färgerE-6000 Fernström-Fuse och StitchLess limInk Jet tyg överföring arkTryckta tygerVanlig kraftig vit bomullstyg...

DIY sol USB-laddare - Altoids

Jag har läst en massa Bloggar fina Earth Day i morse och har märkt att de flesta av dem postar lite skriva ups om green solar powered USB gadget laddare. De är alla ganska trevligt, men också ganska dyrt. Jag tror inte jag har sett någon för mindre ä...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY guld doppade Mason burkar

DIY guld doppade Mason burkar lägga den perfekta metalliska touchen till ditt hem och gör underbara bröllop centerpieces som inte bryta banken.Original inlägg av Vicky Barone: http://blog.vickybarone.com/2014/09/29/diy-gold-dipped-mason-jars/Steg 1:...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...