DIY Anna (frysta) Lotus hängejag älskar karaktären Anna i den nya Disney filmen "Frysta" och jag funderar att vara henne för Halloween i år. En integrerad bitar till hennes outfit är den härliga lotus hänge hon bär. Jag tänkte jag skulle ta ett skott på att göra det.

För detta projekt använde jag:
Metalliskt guld sprayfärg
Vit polymerlera
Xacto kniv
Metall fästelement
Ribbon halsband

Denna taklampa kostnad ~ $7 och tog ungefär 45 minuter för att göra. Mesta av den tiden ägnades åt bakning leran och väntar på sprayfärg torka.

Först formad I basen av hängande med polymerlera. Sedan skapade jag lotus. Jag hittade det enklaste sättet att göra de flesta av kronbladen var att trycka ihop leran i en platt ark, klipp ut en teardrop form, då skär den på mitten. För den centrala kronblad höll jag bara droppformade intakt. Jag använde en Xacto kniv för att definiera kronbladen lite mer av carving runt dem innan bakning leran.

Metall fästelementet var något jag redan hade och så jag petade hål in i lera där fästelementet skulle koppla till Hänget. Oavsett vilken typ av fästelement som du använder, se till att peta hål innan bakning leran. Ett alternativ vore att spjällådan din egen hoppa ring typ fastsättning av tråd och varm limning på baksidan efter bakning leran.

Jag bakade lera enligt instruktionerna, spray målade den och fäst den till menyfliksområdet halsbandet med fästelement.

Nu kan jag dansa runt huset sång, "Vill du bygga en snögubbe?" och "för första gången i evigt."

Om du skapar ett hänge med denna tutorial, skulle jag älska att se det!

NJUT!

Relaterade Ämnen

DIY Mini ull bollen hänge

[DIY] Mini ull bollen hänge * med tutorials...

ENGELSKA DIY VIDEO TUTORIAL WEST hänge med pärlor

Hej alla! Detta är den video tutorial av min väst hänge! Tummen upp om du gillar det och nästa vecka kommer jag att göra en ny pärla handledning! Tack för att titta på!Steg 1: Västra hänge DIY handledningHej alla! Detta är den video tutorial av min v...

Smycken innehavare DIY-en chic broschyr örhänge hållare DIY

med filtar, skum och enkla stygn, kommer du att skapa en fantastisk bärbar örhänge innehavaren! Särskilt detta örhänge innehavaren diy äger en ganska lockande utseende, som är kvalificerad att vara den mest fantastiska bland våra tidigare smycken inn...

Lotus hänge halsband

med födelsen av alla våra barn jag har handgjorda ett halsband för min fru. Vart är individualiserad och representerar moderskap och/eller barnet på något sätt. Jag har försökt att införliva vissa nya element i halsbandet med varje barn. Det här är h...

DIY Elsa (frysta) Tiara

jag har sett filmen Frozen tre gånger på bio så långt. Jag bara älskar filmen, men kryper i mig varje gång jag tittar på Elsa kasta bort hennes tiara. Jag älskar hur enkelt och ännu finare tiara är, så jag beslöt att göra en tutorial för den som är l...

Lotus hänge Lamp - Bent wood

när du kommer in i trä arbetande... någon gång du vill böja trä.Du kan laminat tunna remsor, ånga böja eller kerf böj.Jag ville prova en kronblad formade taklampa... sedan min lampa var att vara ljus laminering var ute... så klipptes kerf krökar som...

DIY Tree of Life hänge

En annan swirly smycken! Jag hade denna plan för att göra en swirly livets träd hängande under en lång tid. Jag trodde det skulle vara svårt att göra men sist när jag hade tid att göra en, det verkade inte så svårt alls. Jag är alltför mycket i virvl...

Autumn's Light

Denna Instructible detaljer vid konstruktion och tillverkning av höstens ljus, en höst faerie tema kvarts toppade personal, komplett med 3D tryckta delar och gott om LED awesomeness!LED-controller har flera viktiga funktioner:Många lägen att välja me...

Jack Daniel's BBQ-sås!

Om du är som min familj och jag, väl alkohol och BBQs gå hand i hand! Så varför inte lägga till det till maten också!Detta recept är inte en officiell eller inofficiell recept av någon av Jack Daniel's BBQ såser de redan säljer. Detta är bara min ege...

Annas cape från fryst Diy Disney

Hej!här är hur man syr en cape från fryst! Pls förlåta råhet av mina exempel, hade jag redan gjort det när jag valt att publicera det på instructables, det är mer guesstimating sedan ett mönster, se det som anpassade skräddarsy ;)Steg 1: Vad du behöv...

DIY hängande murare burk hänge ljus

Du kan enkelt skapa din egen hängande murare burk hänge ljus. Titta på denna video och lär dig hur!Steg 1: Titta på och lära dig hur du gör din egen hängande murare burk hängande armaturMed hängande murare burk hängande armatur, du kan möblera om enk...

DIY papper hantverk: Hur man gör en enkel Origami Papper Lotus

DIY papper hantverkhar en slags enkelhet om dem och denna Tutorial om hur man gör en enkel Origami Papper Lotus är precis typ av papper hantverk idén att varje hantverk älskare skulle adore och också njuta av att göra. När vi talar om Origami - den b...

DIY enkel Quilled hänge

Quilling är så populär i dessa dagar, från tillbehör till heminredning... du kan göra något med quilling tekniken.Om du är ny i quilling och inte säker på hur att starta detta projekt kan vara start, det är verkligen lätt och innehåller endast 2 form...

DIY Duct Tape örhänge

Dessa söta örhängen är så lätt att göra och roligt.Följa denna enkla steg och göra några vackra örhängen för dig själv.Detta skulle vara en stor gåva alternativ också för din älskade:)... Jag hoppas du kommer att gilla det... Tack.Steg 1: Saker som b...

ABZ... Mitt bästa liv hacka för min midja & min plånbok. DIY enda portion fryst luncher.

Jag kan sätta ihop en lunch för ett par dollar, & jag vet vad som händer i den.Steg 1: Gå på en dietEn av de saker som jag verkligen försökt att ändra upp i år var min diet/motion historia. I mitt 20-talet, kunde jag äta något jag ville & jag stan...

DIY CNC tillbehör (dammsamlare, kylflänsar, fötter, hänge)

Jag tänkte jag skulle dela de tillbehör som jag gjort till min CNC-maskin.De få gott om användning och de flesta är lätt att göra. Jag använde en Dremel 3D-skrivare och en Printrbot metall att göra 3D tryckta delar.CNC är en 3040 maskin men jag använ...

FRYSTA inspirerade DIY - LET IT GO lyrics WALL ART!

Hi!!Idag vill jag ge dig en DIY inspirerad av filmen Frozen!Det är en väggkonst med texter av låten låter det gå, som är min favorit från filmen.Som du ser i videon, tryckt jag text och band ner dem, men jag rekommenderar att använda alfabetet kliste...

DIY geometriska halsband hänge

göra egna geometriska hänge med polymerlera!Steg 1: Förnödenheter som behövs Vad du behöver:3 olika färger av polymerleraNågon form av rulle (en stor markör kommer att göra susen)RakbladBomull sladdenKrazy limTandpetare eller objekt att peta ett hål...

Kollabora's DIY Chip Bezel hänge

ingen tvekan du fånga mer än ett par ögon med dessa underbara marker fyllda bezel hängen. Välj din form (cirkel, kvadrat eller rektangel) och fyll med antingen det subtila gnistrar av pyrit chips eller en beachy blandning av Abalone och fostra av pär...