DIY anpassad telefon falli denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en anpassad telefon fall själv - för lite att inga pengar. Om du använder detta fall istället för en köpt en, då det kommer att vara återvinning eftersom ärendet inte kosta dig något och du använder gamla tuggummi omslag eller annat liknande.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY marmor telefon fall

någonsin sett ett riktigt söt telefon fall i butikerna, men det var för dyrt???Jo det brukar hända längre!Gör din egen!Detta marmor telefon fall är ett billigt och enkelt sätt att få en stor telefon fall, med objekt som varje flicka kommer att ha i h...

DIY virka telefon fall

Hej vänner!Detta projekt är ett virka telefon fall jag gjorde nyligen till min telefon. Jag älskar virkning och och göra allting med virka.Har lite ledig tid?? Detta är en enkel virkning fall att prova. Jag har hållit designen enkel och elegant. Jag...

DIY ballong telefon fall

lätt 3 steg telefon ballong fall ("vad du behöver" steg ingår inte)Steg 1: vad du behöver 1. en ballong i valfri färg som du vill2. telefonenSteg 2: Fyll ballongen med luft ta din ballong och fyll den med luft, du vet som med munnen:)Steg 3: dri...

Trä-telefon fall

någonsin sedan uppfinningen av mycket bräcklig pekskärmen. Vi har letat för att skydda våra värdefulla ägodelar, våra smarta telefoner. En av de viktigaste sätten att vi gör det är med telefon fall. Nu, med det sagt, telefon anpassning har kommit en...

Rainbow knappen telefon fall

för att göra detta fantastiska DIY knappen telefon fall, du behöver:Rensa iPhone fall (eller ett klart fall som passar din telefon)Super Glu (eller någon form av stark permanent lim)Knappar i olika storlekar och färgerSealerBorste för sealerSteg 1: S...

DIY telefon fall: geometriska print & dubbar! (LÄTT & BILLIGT)

Hi!!Idag vill jag ge dig denna coola DIY. Det är super enkelt och billigt, som alltid.Du behöver:-En klar/vit telefon fall (Sök på ebay)-Nagellack eller akrylfärg-Vissa dubbarKänn dig fri att skapa den design du: ändra färgen, formen... Denna handled...

Telefon fall diy

diy telefon fall.min telefon täcka hade pennan bläck markerar så om du vill dölja dem målade jag det med gamla torkade spik färg.till Nail polish remover i den torkade målar att öka sin volym....

DIY Hur man gör en Catbug telefon fall

Tappraste krigare Catbug! Catbug är två av mina favorit saker katter och nyckelpigor! När denna show kom ut var jag redo att dö. Detta diy kan göras i alla fall inte bara för din telefon mybe din tablet eller musik spelare. Jag hoppas du njuta av den...

DIY Mod Podge telefon fall

Hur man kan inreda ett mobiltelefon fall med papper och mod podge! (glitter tillval) Jag är ett stort Harry Potter fan, och eftersom min telefon (en HTC en) har mycket begränsade alternativ för kul fall, jag gjorde en själv! Ovanstående bilder visar...

DIY telefon fall anpassning

jag är en helt konstnärliga person som älskar att ge allt en personlig touch, och jag är alltid rädd att jag har gjort fel val när får telefon fall, så jag vilja dekorera dem. Detta är i grunden hur för att dekorera en telefon fall för att passa din...

DIY Cup Cake telefon fall

vill göra denna super söta telefon fall? Kolla tutorial här....

Tappraste krigare DIY gelé Kid telefon fall - Fimo polymerlera

Hej sötsaker! Jag är bara så i kärlek med #bravest #warriors och en av mina andra favorit karaktär är #Jelly #Kid. Jag hade så roligt att göra denna video. Vänligen som den video om gillade du det! Tack för att titta på och du "Prenumerera" på m...

DIY dreamcatcher iphone fall

DIY Tumblr inspirerade iPhone Case - DREAMCATCHER uggla.Hej mina vänner! I denna tutorial jag visar dig hur kan anpassa genomskinliga telefon fall använder bara nagellack. Jag såg en bild av en dreamcatcher tattoo tumblr och detta mindes mig att min...

Söta wrapper telefon fall

???Steg 1: du behöver: . En craft matta.. en telefon fall som passar din telefon.. lim (jag använde PVA lim)..en hobbykniv.. en massa söta omslag.Steg 2: placera lim i det område du vill söta omslag att gå och snittet av alla överskott runt kanterna...

Duck Tape telefon fall

Duck Tape: mirakel materialet, det kan göras till tuxs, båtar, flygplan, plånböcker och telefon fall. Detta fantastiska ämne kommer att skydda din älskade telefon från repor, droppar och smuts (och lite vatten). Telefonen (Samsung Galaxy Ace) bara ha...

Duct Tape telefon fall

Super lätt och jag tror mycket praktiskt telefon fall gjord av SILVERTEJPSteg 1: Basen av ditt bandGöra ett Duck Tape® tyg som är 3 tum bred och två gånger så lång som längden på din telefon.Steg 2: Gör formenKlipp ut en remsa i ena änden av tyget. G...

Lägga till Sugru stötfångare till din telefon fall

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Kolfiber telefon fall

Vill du lära dig hur du gör din egen glänsande, glatt, kolfiber telefon fall? Följ bara dessa enkla steg för att skapa en själv och visa upp till alla dina vänner!Steg 1: Välja ditt materialFibre Glast 3k 2 x 2 väva, bild credit: http://www.fibreglas...

Krita ombord telefon fall

Projektet började eftersom jag ville ge min flickvän en present för den första dagen i hennes grundskolan praktik. Jag ville att det skulle vara något lätt att ta med henne och kul för barnen i hennes klass. Jag tänkte att hon kan låta barnen spela p...