DIY anpassade Matt svart Macbook Pro - Plasti DipMacBook pro näthinnan displayen med Rust-Oleum Peel Rock (som Plasti Dip)

1) mask av portar

2) rena ytor

3) sprutade fem skikt med peeling kostnad (mer = tjockare finish)

4) lossna logotyp

5) Låt den torka i 24 timmar

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY macbook pro näthinnan stand

* skriva ut 100% i a3-format *här är en lätt att bygga macbook pro stativ.använda någon kartong runt omkring dig, arbetet som mall för gemensamma 3mm och 5mm tjock papp.Det är rakt fram. Följ 3mm eller 5mm papp skär märke och du kommer att bli braskr...

DIY Macbook Pro tablett

detta var mitt försök att bygga en användbar macbook pro tablett stil enhetErfarenhet av att använda det var helhetsintresse. 2 nackdelar med att tabletten var bristen på muilt-touch stöd av pekskärmen och vikt.Hur det byggdesVad jag gjorde var att t...

Fullastat Macbook Pro

En dag fick jag idén att jag var trött med min långsam Macbook Pro (MBP), och det behövde vara sooped upp!Så jag bestämde mig att få en ny SSD, nya RAM och Ersätt den optiska enheten med en andra hård driva (HD).Verktyg:Små skruvmejslarLyftareMateria...

Installera SSD (fast stat driva) i din MacBook Pro 13" eller 15" unibody

dessa dagar fler och fler människor byter till med SSD eller Solid State Drives i sina bärbara datorer och du kan tänka på att gå med dem och följa trenden. SSD-diskar har ett antal fördelar jämfört med konventionella spinning hårddiskar, viktigaste...

Digital Camo mönster med Plasti-Dip

jag har varit en lång tid lurker, men detta är min första "vänners kompatibla, så alla synpunkter kommer att uppskattas!Jag lärde mig om Plasti-Dip (en gummibeläggning används för alla typer av underbara program) ett tag sedan och beslutade att "...

Uppgradering RAM i din MacBook Pro 13 "eller 15"

Det blir alltmer populärt att regelbundet uppgradera RAM (minne) i din Mac laptop att rymma en ständigt växande aptit för intensiv surfning eller för att köra flera instanser av virtuella maskiner. Program som Excel och Autocad körs smidigare när de...

Installera dubbla SSD-diskar och Bootcamp i MacBook Pro

detta Instructable förklarar en metod för att uppdatera en MacBook Pro för att använda två Solid State-diskar (SSD) och med hjälp av BootCamp för att partitionera en SSD att stödja Windows 7.En tidig-2011 MacBook Pro används i det här fallet, men pro...

Rusta upp en gammal hårborste med Plasti Dip

Jag hade tänkt att prova Plasti Dip för ett par år nu, jag har bara aldrig haft ett perfekt tillfälle att gå ut och köpa några för en särskild användning.Jag var rensa ut mitt badrum när jag sprang in i mitt gamla hårborste. Jag gav det en känga geno...

Byta hårddisk i MacBook Pro

Denna anvisning hjälper MacBook Pro 13" användare att ersätta hårddisken i sina enheter, och det kommer för att Visa processen med att ersätta hårddisken steg för steg. Vikten av processen med att ersätta hårddisken är att minimera kostnaden för att...

Om fastställande av Macbook Pro gummifötter med Sugru (ger det nya skor!)

Du är på en coffee shop visar dina vänner att cool video eller app du gör på din Macbook Pro, då din vän säger: "Låt mig se att" som han/hon förvandlar din dator i en vinkel mot honom/henne att se skärmen bättre du höra botten av din Macbook Pro...

Hur att reparera Macbook pro logikkortet hemma

En logik styrelsen misslyckande (datorn inte startar, svart skärm) är ett mycket vanligt fel på (gamla) macbook pro. Reparationskostnaderna är långt högre (cirka 600$) än vad en begagnad icke bruten mac är värt. Därför beslutade jag att använda denna...

Hur man Plasti-Dip bilen

Vi har ägt vår ' 68 för över tio år och har sett dess färg tona, spricka och chip.Vissa områden var ner till metallen och vi ville göra något åt det innan det blev värre.Vi upptäckte Plasti-Dip *. Plasti-Dip är resistent mot sun blekning, vintern is,...

Hur: MacBook Pro slutet 2011 minnesuppgradering - 16GB (2 X 8GB)

Jag har en sen 2011 13-tums MacBook Pro som fortsätter att vara en arbetshäst. Denna modell är "alternativet" modell (2,8 GHz MacBook Pro MD314LL/A) enligt det kom med Core i7 och en 750 gb hårddisk. Minnesuppgraderingar för sent 2011 bör vara s...

Hur man reparera MagSafe2 laddare för Apple MacBook Pro

inga pengar för en ny MacBook Pro laddare? Ingen anledning till oro. Jag reparerade min MagSafe2 laddare för min nya MacBook Pro med laddaren från min gamla MacBook Pro med MagSafe laddaren på mindre än 10 minuter. Här är hur...** SÄKERHET ALERT ** s...

13,3" Macbook Pro hörlurar/Mic Adapter

varför?-Väl var anledningen för detta experiment att den nya Macbook Pro 13,3 endast har ett enda ljud ut/in jack. Operativsystemet kan du ändra det till ingång eller utgång. Efter med mina fina hörlurar med en mikrofon i var jag ledsen över att jag...

MacBook Pro svalare

detta kan inte vara som kreativ och galen som många andra uppfinningar där ute, men detta är en rakt upp enkel DIY Macbook Pro svalare! Du skulle bli förvånad över hur många människor är oroade över värme frågor i samband med Macbook Pro, så här är e...

Hur man Plasti Dip Jeep Wrangler hjul (utan att ta bort hjulen)

Du kan använda Plasti Dip som ett billigt och enkelt sätt att uppgradera din Jeep Wrangler lager fälgar utseende. Plast-dip ger en tålig, varaktig päls som ser professionell, snygg och ren. för en video av detta Svårbemästrade Klicka på denna länk Pl...

MacBook Pro Logo färg Mod

jag vill utställning du hur till mod logotypen för din macbook pro för att vara någon färg som du väljer.VIKTIGT!Denna mod kommer förmodligen tom din garantien!ni har blivit varnade...Steg 1: Vad du behöver -Platt huvud skruvmejsel-Color Gel för att...

MacBook Pro gångjärn fix

min 2007 Macbook Pro har brutit gångjärn.Den bärbara datorn fortfarande fungerar bra, och jag vill inte slänga det bort.Jag tror det är ett strukturellt fel, men Apple inte kommer att erkänna det eller fixa det.Så jag bestämde mig att fixa det själv,...