DIY Apple klockanOK finns så det inget sådant som Apple klockan.
Dock kan du göra din egen retrostil bubbla Visa klocka i en Apple hörsnäckorna fall.

Jag ska visa dig hur man gör det bara sit tight.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Apple Remote (bildspel för den instructable)

här är några av de färdiga bilderna för min instructable: DIY Apple Remote sköld för Arduino. Ha det så kul! Jag hoppas du gillar det!...

DIY TiX klockan

här är min instructable vid en DIY TiX. Den drivs av en AVR microcontroller. Displayen består använda en reflektor rutnät du hitta täcker office lampor, vissa rökt plexiglas, en diffusor och en massa lysdioder. Idén kom från biljetter klockorna kan d...

DIY Denim klockan bandet

Jag har sett så många bra läder arbetande projekt på denna webbplats! Men jag har absolut ingen erfarenhet med läder arbetar och att vara en heltid engineering student, jag har aldrig haft tid att komma in i en ny hobby. Från vad jag har sett, kräver...

$4 DIY nyhet klockan

Super lätt och cool projekt.Steg 1: material Behöver du:1.3 dollar Walmart klocka ($3 när jag fick min)2. sax3.Pen, blyerts4.Picture, paket, oavsett du vill på din klocka (ca 10 "x 10")5. tejp eller limSteg 2: Öppna klockan Easy nog. Ta bort bat...

DIY potatis klockan

Hej alla! Välkommen till min Instructables! Denna gång kommer jag visa dig hur man gör potatis Clock.The klocka användning potatis energi inte använder batteriet. Hoppas du gillar detta Instructables, Enjoy!Steg 1: Vad du behöver: Detta är vad du beh...

DIY Apple Remote sköld för Arduino

har du någonsin velat göra en apple remote? Eller kanske vill ha en av dina arduino skapelser att kunna kontrollera iTunes på din Mac, iPod eller Apple TV? Nu kan du!Stund tillbaka jag arbetade på ett projekt som jag ville för att kunna starta musik...

DIY Apple Watch VLC styrenhet med ESP8266, Arduino

Dess en hemmagjord projekt för att göra min egen media controller app.Min bärbara dator är ansluten till tv, och im för lat, så märkt en VLC kontroll app.Ja im vet, det är en officiell VLC app store, bättre funktion, men den här är min :)Och im läggs...

DIY dekorativa klockan

jag inte gillar att kasta bort någon skrot supawood eller MDF som jag har liggande, och sedan dess jag använda så mycket för projekt på hem-Dzine.co.za. Det är alltid garanterat massor av klipp.Små projekt är bra för att använda upp klipp och denna d...

DIY Deadpool klockan

detta är en 2-3 timmars projekt för kreativa människor som vill Pimpa sin kärlek för Deadpool.Steg 1: Samla ditt material -Du behöver...• 1 burk svart sprayfärg• 1 burk röda sprayfärg• En bit av vit färg• A klocka formad träbit• Klocka händer• En mot...

DIY micro USB till lightning kabeladapter

Det verkar som jag var fixa mina tjejkompisar ipod laddare varannan dag och när jag inte var fastställa det hon var ute att köpa en ny en som vill leva ett kort liv. Anledningen till att hon gick igenom så många kablar var eftersom hon köpte de billi...

Billiga Apple laddning docka

billig och enkel DIY Apple laddning dockaSteg 1: material se till att samla in material!-2 stycken tunna trä / kartong (7.8 x 7,8 cm)-4 bit av mindre bitar (2 x 7,8 cm)-Hummingbird™ duo Arduino-Kartong (5 i x 4,5 i)-2 grön (eller valfri färg) lysdiod...

PieHome

Ahoy maties, jag är Srgnt. MuffinBottom. Idag kommer jag lära dig hur man bygger en Piehome. Nu när du hör Piehome tänker du omedelbart en mumsig hus gjorda av mumsig läcker paj. Väl så mycket som jag önskar att detta var sant inte är det. En Piehome...

DIY USB-Altoids Apple/Samsung laddare

Om du läst min profil beskrivning, säga jag att jag älskar att bygga USB-enheter. Jag tänker alltid på enheter ladda nästa med det apple-liknande funktion som försöker stoppa oss DIY-nalister för att bygga vår egen laddare. Du uppenbarligen vet att A...

DIY Infinity spegel klockan

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna infinity spegel klocka!Det är verkligen häftigt, Billigt och enkelt, ingen arduino eller lödning behövs! Jag använde en Mickey Mouse väckarklocka från Disneyland. Det var gamla och...

DIY - den nya Apple Watch

I denna mycket enkel video visar vi hur du skapar din egen Apple Watch.Gör det själv!...

Apple pro mus USB pinut och kabel reparera DIY

svart Apple pro musen har några kända problem:-Endast en knapp-För flexibla och kort sladd, som har en mycket hög felfrekvens.Men jag älskar det är glatt minimal design.Mine har brutit, intill musen slutet och även på USB-kontakten. Eftersom att öppn...

DIY Death Star klockan

vissa backstory: jag nyligen fick en 2,5 millenium falcon gåva som jag därefter hängde på mitt kontor...Tja, jag fick en liten vägg dekal av Dödsstjärnan att sätta på min vägg, men som var en slags... saknar... på något sätt.Jag bestämde mig, varför...

Förlängning av DIY klockan: elektronisk kalender av penna innehavaren forma

dag ICStation Team presentera fantastiska kalendern. Ni kanske säger det finns inget speciellt från framsidan av bilden. Men denna kalender kan visa förutom år, månad, dag, vecka, timme, minut, sekund och också den verkliga temperaturen. Och jag tyck...

DIY Jenga Block klockan

Om du vill göra en enkel klocka, var Jenga block en billig och trevlig söker material för en klocka. Jenga block var mycket billigt och kan köpas från en mål- eller Walmart i närheten. Personligen använde vi en knock-off-märke av Jenga block och de v...