DIY Babyfilt och Swaddles.Bra dag alla!

När min bästa vän hade sitt första barn den första som kom ihåg, baby presenter och massor av dem! Jag har aldrig handlat för en baby innan i mitt liv men verkligen, hur hårt kan detta

vara? Jag var upphetsad! Mitt mål, att skapa den största galnaste gåva korgen i alla tider! Jag tänkte, hur många awesome saker hittar jag? En Babyfilt här, några dussin nappar det, kasta in ett par par med små baby strumpor, ett par onesies och en väska full med blöjor, det är tills jag äntligen slutat dag drömma och insåg...
Baby varor = dyrt BEYOND BELIEF

Jag var som bortblåst, jag passerar genom öarna mål nästan varje dag och se "Barnens Tees 2 för $7,50" eller "$5 denim", jag tänkte om det var priset för småbarn grejer, baby merch. var kommer att kosta mig ingenting, och Herregud var jag fel.

Jag lärde mig också snabbt finns det vissa objekt nya borns och första gången mödrar behöver över andra saker som gjorde dollartecken krypa upp lite mer och lite mer.

Detta leder mig slutligen till min DIY projekt, varför inte du bara gör din egen Baby filtar och Swaddles?

Jag gjorde en hel del forskning på bästa mått för swaddles och 40" av 40" tycktes vara universell.

Jag köpte alla mina tyg från Jo-ann tyger butiken. Jag hade turen att det lilla som var född i slutet februari talar så alla vinter tygerna hade gått till försäljning som var bra för mig. Det innebar att alla muslin och fleece var till försäljning för 30-70% off!

Eftersom jag ville ha filten vara tvåfärgade (för att matcha temat för hennes plantskola, baby rosa och brunt), jag köpte denna super mjuk silkeslen fleece i rosa med måtten på 58" av 60" och hittade denna vackra nursey tyg med en vacker brun print.

Obs: Plantskola tyget var inte på REA, men du kan alltid hitta bra Jo-ann tyg kuponger, online eller i sina papper annonser, kan du alltid be kassörskan om de har någon tillgänglig vid disken också. Också,

Du kan behöva åka runt Jo-ann för rätt bredden på tyget. Vissa muslins går bara till 28" i bredd som jag fick reda på den hårda vägen... Jag var tvungen att shoppa runt 3 olika Jo-änns att hitta rätt dimension men jag lovar det är värt att söka!
Jag hittade bara tillräckligt av detta stora oblekt bomull muslim att göra tre olika nyanser (visas i bilden) av swaddles och köpte tyg färg i "Rose kronblad rosa". Jag lämnade en vit.

När jag kom hem sydde jag kanterna av tunt över att förhindra reda ut och att se till att kanterna var fyrkant. Då jag kastade dem i tvätten, torkade dem och började av färgning process och slutade den med en annan tvätt.

Viktigt: Dye utfall ut en hel del när du lägger dem i denna första tvätten så se till att du har blöt tyget för en bra tid.

Nu, på filten. Jag matchas bara mina två tyger ovanpå varandra att se till att de sidorna som jag vill ha synliga vidrör tillsammans på insidan. Jag sydde sedan upp noga längs kanterna lämnar ungefär en 5 tum öppnande som tillät mig att knäppa filten inifrån och ut.

När jag lyckats dra hela filten genom jag stängt upp öppningen och sydde en 3 tums ram runt kanten att polera bort (du kan märka denna detalj i bilden ovan).

Och....

Walla! Där har du det. Hela uppsättningen inklusive tyger och dye, kostade mig runt $20, vilket är en hel del!

Jag hoppas detta inlägg inspirerar dig att skapa din egen filtar!

Du får gärna fråga alla frågor du har om detta projekt!

Tack killar!

Hej då så länge!

Relaterade Ämnen

DIY Mister och Fan

Alla har upplevt det: en sommar värmeböljan. Detta Diy spritzer och fläkt är perfekt att slå värmen på sommaren.Steg 1: material VattenflaskaSprutan huvudetMotorTejpFan BladeHoppare ledningarLinkIT enSteg 2: spruta FN-skruv locket på vattenflaskan oc...

DIY billiga och kreativ bröllop gynnar

Hej alla! Sedan min första DIY för bröllop gynnar var så populär på denna kanal, beslöt jag att skapa del 2, för att hjälpa dig med fler idéer om hur man skapar lätt bröllop gynnar på en budget. I denna video kan du hitta hur man gör tryckt blomma lj...

DIY Thorn (och punktering)-resistent däck

Hej är killar, Triplephase här och detta min första Instructable.Jag kommer att använda återvunna däck från gamla cyklar för att skapa ett thorn-resistent däck för mig och min brors cykel i detta Instructable.Backstory: följa några punkterade däck re...

DIY: Bivax och olja trä Finish experiment

Detta "vänners kompatibla är processen att skapa min egen DIY bivax träslag, och sedan testa var och en av dem är klar. Jag vill göra något som ger glans olja men skyddet av ett vax.För dessa vaxer experimentera jag med olika nyckeltal av kokt linolj...

DIY mixa och matcha koppling

här har du en handledning om hur att skapa dig en egen mix och matcha koppling, idealisk för denna säsong och en bit som kommer att göra specail varje utseende.1. skapa ett rutnät med maskeringstejp i den nedre delen av kopplingen. Börja med de horis...

Hög effekt ledde Under skåp belysning DIY - snygga och BRIGHT @ bara 23w!

Först och främst, låt mig förklara att "High Power LED" förmodligen bör läsa "Hög intensitet lysdioder". Mina beräkningar används denna helhet setup om 23w av el.Hur som helst, efter att få nya köksluckor och få en fin blank granit bän...

DIY iPod och iPhone stå från en gammal kassett ärende!

Jag letade över sidorna på yahoo och hittade denna snygga DIY telefon kassett stativ från en gammal kassett spelare. Länk till det ursprungliga inlägget: https://www.yahoo.com/makers/she-makes-a-clever-phone-stand-from-a-cassette-126044248570.htmlSte...

DIY Trollstaven och bröstet Kit (IR-sändare och mottagare)

detta kit använder en Arduino och elektroniska delar för att upptäcka och reagera på infrarött ljus från någon infraröd avger enheten med fjärrkontroll enheter, infraröd avstånd sensorn (som på kameror) eller varumärke-märket Magic wand. Detta projek...

DIY Arduino och skärbräda startkablar från skrot elektronik

Detta är min första instructable och här jag ska visa dig hur man gör bakbord bygeln kabeln ur några skrot elektronik som du kan hitta någonstans (i gamla skrivare, telefoner, datorer etc.). Det är enkelt, Billigt och prisvärt till någon, och du ska...

Endurance Mini DIY lasergravyr och skärmaskin

Litet, trevligt, Billigt och uthärdligt, Billigt uthållighet mini DIY laser skärning och gravyr maskin med 2.1W och 3.5W laser ombord.Om du har några förslag, eller om du vill veta mer, skriv till mig:Mail: gfSkype: george.fomitchevTelefon: + 1.239.3...

DIY billiga och miljövänliga air condition enhet koncept

Så jag fick denna idé medan du tar en kall dusch under varma sommaren, är när jag insåg att vatten som kommer från vatteninvesteringar riktigt kallt. Vattnet i mitt område är endast 15-17 ° C på sommaren och jag kom på en idé om hur att använda som f...

DIY Ariel och Aurora Tiara handledning

jag älskar den lilla sjöjungfrun. Jag älskar tiaror. Detta var en no brainer.När jag gjorde denna tutorial, märkte jag att det skulle vara lätt att använda dessa tekniker för att göra Auroras (Törnrosa) tiara också.Steg 1: material För detta projekt...

DIY band och band arrangör under $3

Detta blir ett perfekt inlägg för dig om du funderar att organisera dina band och band trots allt att figursättning som du gjorde för semester. Jag var organisera mina band med en omrörare för kaffe och en bit av skum. (som) Min band samling tiden vä...

DIY trumma och Cymbal ljuddämpare

trummor är högt. Ljuddämpare kan vända boom boom paaasshh till klick klick fästing. Om ditt mål är att eliminera drumminess för ditt trumset, då är massa laddade Vinyl (MLV) din nya vän. Från 1/8" MLV, skär skivor för att passa huvuden av toms och ri...

DIY mynt och nycklar plånbok

Denna plånbok gjordes av min dotter, hon är nu studera läder hantverk och göra mig ett experiment, jag har ingen aning hur hon design det heller jag har gett rekommendation. Jag posta detta instructable i reverse engineering aspekten, med en enkel pl...

Sura kniv etsning | DIY | Snabbt och enkelt sätt att göra din kniv ser cool.

Detta är min nya Instructable om hur man syra Etch din kniv.Kniv etsning videoHär är vad du behöver:-Kniv - järnklorid $12,50-Nagellack $3-Nagellack remover $3-400 grus sand papper-Lång flaska eller behållare-HushållspapperSå som ni kan se kräver det...

DIY Jem och hologram örhängen

Verkligen, verkligen, verkligen upprörande. Om du växte upp på 80-talet, sannolikt du känner och älskar Jem och hologram. Den tecknade serien som spelade Jerrica och hennes hemliga rockstar identitet Jem. Tillsammans med hennes bandmedlemmar, hologra...

DIY Bee och PuppyCat Cosplay

Som i ord av Bee tog"du alltför länge ditt godis borta, det är vad som hände. BU-KOW! ". Jag kan relatera, som sammanfattar ganska mycket min inställning till livet. Se godis, äter godis, skylla hosting partit av vårdslöshet och sedan snabbt läm...

DIY Plywood och gummi Drive Gear

Jag vill göra ett 3 axel CNC (dator numeriskt styrda) gravyr verktyg för min verkstad och jag har ganska mycket avslutat elektronik sidan av att bygga (Arduino och EasyDriver baserat). Jag har tittat på och experimenterade med ett par olika plattform...