DIY bärbara Boombox (från början!)Time to party! Låt oss rock huset! Idag kommer jag visa dig hur man gör en boombox som låter som en äkta audiofil högtalare. Den är tillverkad av 100% scratch. Jag lagt till en iPod dockningsstation funktion, det fungerar även med någon form av MP3-spelare med en extra utgång, den har också en 2 kanal RCA-utgång. Jag la även en USB/SD-kort audio spelaren med en fjärrkontroll för Boombox! Den totala kostnaden var $46.16 (konverteras pris från "Filippinska Peso")

Jag gjorde denna guide som specifika och som steg för steg jag kan, det enda som drog mig ner från efterbehandling min boombox tidigt, var dokumentationen för instructables som jag gjorde för detta projekt. Jag hoppas du gillar det!

Min version var så effektiv att det hade även möjlighet att slå eller matcha-upp ljudet av Monster™ Beatbox (genom Dr. Dre), Zeppeline™ luft, Altec Lancing™ IMT800 och IM7. Min boombox med förmåga att släppa en ren, djup och låg bas, med den perfekta mellanregistret och har en spektakulär diskant som verkar för att lindra öra. Den har ett tvåvägs högtalarsystem som definitivt kommer att minska mängden av distorsion avges från högtalarna därmed förbättra din ljudupplevelse.

Specifikationer:
Frekvensomfång: 45 Hz-20 kHz
Max förstärkare wattal: 2x30W Stereo
Total harmonisk distorsion (THD): 0.1%THD
Max högtalare wattal: 150W-200W RMS
Högtalarstorlek: Woofer (5,25-tums), Fullrange (1,75 ")
Inneslutningens mått: H = 5,75", L = 19", D = 6"
Annan funktion: iPod Dock, medieläsaren via USB, IR-fjärrkontroll, bas Trebble Equalizer och etc.
Audio Input Type: RCA, extra (3,5 Stereo) och 30 pin iPod Dock.

Detta projekt är perfekt för: picknick, fester, bil bilutflykter, Home Use och etc.

Om du inte har tid att läsa de långa texterna, det finns sammanfattningar skrivet i ljus röd text under varje steg.

"Det tar rent hantverk och erfarenhet för att bygga en mycket effektiv boombox från rester och stycken."

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga lätt DIY bärbara

Jag hade mycket roligt att göra dessa billiga DIY bärbara datorer. De användes som en del av min groomsmen gåvor på mitt bröllop. Oroa dig inte, jag gav killarna andra grejer också! Följ med min instructable och jag hoppas du gillar att göra dessa så...

DIY bärbara datorer 2 sätt

Hej! Jag ska på vissa resor senare och alltid vill hålla ordning, så jag skapade dessa super söta DIY bärbara datorer. Så, jag ville visa er alla. Låt oss komma igång!Steg 1: Notebook 1: utsmyckningFör den här anteckningsboken, vi helt enkelt dekorer...

DIY bärbara förfalskade pengar detektor och ficklampa

Istället för att köpa en av dessa dyra förfalskade pengar detektorer, gör din egen med ett par ultraviolett LED ett coin cellsbatteri och 3D skriva ut de delar i steg 2, som passar fin och ombonad i din plånbok/väska.Två 3D tryckta delarna är ungefär...

DIY bärbara swing

Jag är en student vid HOWEST i Belgien studerar industridesign.Nyligen hade vi fått till uppgift att göra gunga att du enkelt kan ta till en plats (ett träd eller ett stöd balk etc...) och ställa upp snabbt och lätt.Jag var tvungen att se till att gu...

DIY #4 Bear BoomBox - Teddy högtalare björnen

Atelier DIY #4 Bear BoomBoxenvoyé par brigadeneurale Enkla projekt, lite lödning och en hel del sömnad!Lägg en stor högtalare till din favorit Nalle!...

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

DIY Bärbar Bluetooth högtalare 30W, BT4.0, passiva radiatorer

Hej alla! Så i denna tutorial ska jag visa dig exakt hur jag byggde denna (sant) 30W RMS bärbar bluetooth högtalare! Delar till denna högtalare får du ganska enkelt och billigt, och det kommer att finnas länkar till allt som behövs. Allt i detta proj...

DIY tuff Bluetooth Boombox (varar 20hrs!)

Gör dig redo att bygga en tuff & robust boombox! "RaveBOX (v1.0)" kan storma USB anordningen, spela MP3s och ställa in FM-radiokanaler! Det kommer också med en IR-fjärr erbjuder bättre bekvämlighet. Boombox ger actionsport och friluftsentusi...

DIY bärbara LED belysning Panel

En bärbar LED belysning panel kan verkligen komma till hands för fotografi och video arbete, så idag ska vi göra en DIY version som ännu är super bra, lätt att göra. Så jag ständigt tar bilder och video från saker arbetar jag på, projekt, mat, av mig...

Skjorta krets: DIY bärbar bakbord kretsar

Skjorta-banan är mjuk wearable bakbord med modulära DIY circuit komponenter som kan snäppas på skjortan av bäraren. Motivationen bakom skjorta krets är att utmana "svart låda" paradigm där STEM utbildning ofta levereras. Detta görs genom att gör...

DIY bärbar batteripack

Vi lever i ett ständigt rörliga värld där mobila enheter är våra fönster till sociala medier, internet och underhållning resurser. Det enda problemet är att dessa mobila enheter inte har en oändlig batteri utbud. När de dör, så gör din handhållna kom...

DIY bärbara 5Vdc USB Solar Power (.. pågående..)

UPPDATERING 6 MAR: HEJ DÄR DETTA INSTRUCTABLE VARA VÄNTANDE TILLS JAG FÅR MIN NÄSTA MODUL FRÅN ANDRA EBAY SÄLJARE. TACK FÖR VISNING OCH LIKNANDE.BESKRIVNINGAnvänder solenergi och [uppdatering på Feb 12: ett tillägg dc-dc step-up eller omvandlare är b...

$5 DIY bärbara akvarium

Hi det! Jag älskar akvarier. Att se dessa ljus med växter, ger strukturer och naturligtvis fisk i dem ut inner-barnet i mig. Men har du någonsin velat få ett akvarium som du kan visa nästan var som helst? Jag visar dig hur man bygger en liten och por...

DIY: Bärbar Bluetooth-högtalare!

Hej folk,Jag var bara forska om denna LM386 IC och jag upptäckte att det var ett ljud IC. Så jag tänkte skulle jag några bra användning av som. Detta Instructable vägleder dig att göra en bärbar Bluetooth-högtalare.Ja!! Du läser det rätt! En bärbar B...

DIY bärbara datorer för tillbaka till skolan! Munkar, Tumblr & mer! DIY leveranser

Hi guys! Så som de flesta gillade min senaste video på tillbaka till skolan DIYs beslöt jag att göra denna video om DIY notebook designidéer! De är alla mycket lätt och prisvärd och perfekt för alla dina skolämnen!För det första en behöver du:En vit...

DIY-bärbar verktygslådan Grill - förbättrad!

Min idé för en stor familj semester inte inkludera fancy hotellrum eller fina restauranger. Gubbe och jag är bokstavligenglada och lyckliga sov under ett tak av stjärnor och en lugn lägereld att tända på natten.Varje höst, tar vi en roadtrip söderut...

DIY bärbar Solar Powerbank (w / 110v uttag & USB-portar)

Denna vecka vi bygger SlimPanel, en intelligent allt-i-ett lösning för bärbara solenergi produktion. SlimPanel har alla nödvändiga komponenter inuti en bärbar 1 tum inhägnad. I grunden är det en stor men bärbara powerbank som kan driva 220v/110v appa...

DIY bärbar svart-hearted mat produkt

.Steg 1: Material och verktyg Yakult Robe1. svart halsduk (1 m x 2 m)2. Yakult (~ 300 flaskor)3. genomskinligt lim4. akrylfärg (svart, ~ 600ml)5. sobel borste6. Internet-anslutningDumbom Cap1. vitbok (54 x 78 cm)2. järn tråd (2m lång, 2mm tjock)3. fö...

DIY bärbar Smartphone laddare

Här är en enkel krets som du kan använda för att ladda alla enheter som använder en USB-laddare. (Smartphones, tabletter, bärbara musikspelare, etc.)Steg 1: Få komponenter Lödning styrelsen (1)Spänningsregulator 7805A (1)9 volts batteri (1)Battery sn...