DIY blod pumpande effekt - hur att gråta blodFörra Halloween jag blev inspirerad att få spooky, gillar verkligen skrämmande. Mitt val av kostym var en kyrkogård ängel, men det var inte tillräckligt. Jag behövde flex några elektroniska muskler och har alltid varit fascinerad av de gråtande madonnor. Så, jag valde att prova effekten av gråta blod.

Det är mycket enkelt, du behöver inte många delar och effekten är värt det. Jag allvarligt krypt människor ut som fick mig att känna min mission var fulländad.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att få bli av med pormaskar naturligt jag DIY instant blackhead remover jag hem rättsmedel

Hej killar, i dag jag kommer att visa dig hur att få bort pormaskar från två enkla ingredienser som kommer att vara lätt tillgängliga hemma.Titta på video på hur man tutorial här:Tack så mycket för att titta på!Vänligen "tummen upp" och "Gi...

Hur till Diy en liten låda att återvinna sopor för tabellen

Det är alltid smutsiga och rörigt när vi Diy något på ditt arbetsbord. Om det finns en monterad under tabell lilla lådan som skräp, skadad hud fragmentering tråd in sopas bort och hålla tabellen ren. Du kan även sätta vanliga verktyg i en låda och hö...

Hur uppnå fisheye effekt utan att få den faktiska dyr linsen?

Ett fisheye-objektiv är en extremt vidvinkelobjektiv som skapar en bred sfärisk bild. Fisheye-objektiv har blivit eftertraktade av fotografer för deras förvrängda och retro effekt. Professionell fisheye objektiv kan enkelt kör du ett par hundra dolla...

Hur att bygga, göra en gitarr effekter Pedal styrelse med input utgångarna - steg för steg

Detta är en komplett guide om hur att designa och bygga din egen pedallådan för din gitarr pedaler.Trä som används var pine och målat 4 gånger att skapa fin mörk färg.Jag har köpt högkvalitativa tuffa velctro, varumärke kardborrband.Detta är de neutr...

Hur att färga ett däck - DIY färgning du yttre däck med trä bets

Efter rengöring av wrap runt däck eller veranda, är det nu dags att tillämpa en genomskinlig beläggning eller transparent kortlek fläcken att skydda din täckt däck.Färgningen ett däck är en mödosam uppgift. Använd en högpresterande produkt för hållba...

Hur att ange Instructables och Universal Laser Cutter tävling

vinnare tillkännageshär!Finalisterna har meddelat [/ blogg/BKYNJDDFB11L462/här]!Vad tänkte vi?!?Semestern är en perfekt tid att avsluta din Laser Cutter tävlingsformulär, och vi vill inte döma under våra semestrar familj.Så, vi förlängning av tidsfri...

DIY Macarons från Marshmallows | Att göra ätbara spela deg

https://youtu.be/jXdroaOnxOUSteg 1: För att göra en ätligt spela deg (Macarons) du behöver! Idag är en spännande dag, och jag ska visa dig hur man gör en Macarons från Marshmallows, en spela degen video... men det inte är bara vanlig spela degen, det...

Guns 'n trädgårdar - hur att överleva Zombie apokalyps

Guns 'n trädgårdar - hur att överleva Zombie apokalyps är nummer ett web show för DIY tips och tricks för att leva genom tuffa tider. Varje episod kommer vi att utforska den in och ut av ödemark, inklusive bästa vapen, första hjälpen och mat produkti...

Hur att bleka skjortor med egna mönster.

Någonsin velat göra en egen skjorta att offentligt Visa hur mycket av ett fan du är en TV serie, spel eller film? I detta Instructable kommer jag visa dig hur att använda blekmedel, en t-shirt eller andra kläder, frys papper och några andra vanliga h...

Hur att överleva apokalypsen för Haloweeners!

Hi där DIY ers! Idag kommer jag att presentera en Instructable om hur man överlever apokalyps för Haloweeners!Ett kort scenarioDel 1Världen har hamnat i kaos. Miljontals människor har "förvandlats", och de återstående överlevandearna banding til...

Hur att fånga Pokemon gjorde Easy

i denna instrucable kommer jag visa dig hur att fånga pokemon, detta råder i nästan alla genertions. Särskilt för shinnoh. Allt du behöver är ditt spel transporter (förmodligen GBA eller NDS/NDSi) och konsolen.Steg 1: Tis' strid eller inte? Okej så b...

Hur att göra ett verktyg som

liv utan verktyg är barbariskt. Men även enkla verktyg kan bli dyrt i landsbygdens delar av utvecklingsländerna. Importtullar bump kostnaderna upp högre än de är i staterna eller någon annanstans, och ibland bara låg kvalitet varumärken finns ändå.Så...

Hur att reparera en trasig gitarr halsen (Spindelhuset)

Detta instructable visar dig hur att reparera en trasig gitarr hals och, beroende på hur allvarlig skadan, hur man gör vissa smärre kosmetiska reparation. Gitarren i fråga för detta exempel är en Epiphone Les Paul Studio. Jag köpte faktiskt denna git...

Hur att snida Iron Man

detta är en guide om hur jag (och hur du kan) ristade min pumpa, "Jag är IRON MAN". Känn dig fri att använda mönstret jag drog. Det är färgkodade med förklaringar som du flyttar genom guiden. Detta är en utmaning men kan göras om du har tålamod!...

Hur att sträcka

Har du någonsin drog en muskel? Vad sägs om fyra? Om du har, så du håller med mig om att streching är ett mycket viktigt steg att arbeta. Jag har samlat in min topp sträckor som jag tycker alla borde göra innan du trycker på gymmet. (eller utöva i al...

Hur att reparera en fjärrkontroll

Hej! vännerVälkommen till min en annan DIY "Hur att reparera en fjärrkontroll" projektet. I detta projekt ska jag visa dig hur man reparera alla remote i 5 enkla steg. Om din fjärrkontrollens knappar inte fungerar oroa inte dig, kommer det att f...

Hur att täcka mörk under ögonen cirklar

Ganska mycket alla måste ta itu med mörk under ögonen cirklar vid något tillfälle. Kanske är du en av de lyckliga som får dem bara när du har tjänat in dem, säger efter en stor utekväll. Eller kanske är du som jag, född med ständigt mörka ringar (all...

Hur att starta din egen serietidning

jag är inspirerad att göra detta Instructable av två skäl: 1) jag betygsätts på det och 2) jag aldrig läst något som detta när jag började min comic, och även om det kan vara bra för alla som känner sig tvungen för att skriva egna. Min ursprungliga t...

Hur att designa pop-up kort

Jag har publicerat några instructables om hur man gör särskilda pop-up-kort (som duvan, popup-rummet eller presentkort), men denna gång vill jag dela tips om hur du skapar egna kort från grunden. Det finns många typer av popup-fönster, men för att hå...