DIY blomma Stud örhängenjag ville dela detta tyg blomma stud örhängen handledning för en stund och slutligen här är det! Detta instructable visar hur du gör dessa söta tyg blomma örhängen i några enkla steg. Dessa söta färgglada flower ear-toppar kan du göra själv eller som gåva.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Swirly Stud örhängen

Om du som bär enkla smycken, kommer att dessa örhängen vara perfekt för dig! De är ganska lätt att göra, kommer inte att kosta mycket och ser trevligt också. Och.... här är förmodligen min 13 virvel-tema kompatibel: pJag hoppas du gillar min en annan...

DIY pärla Stud örhängen

Jag älskar att samla pärlor, alla typer och färger ^_^ jag alltid velat göra pärla dubbar, jag vet inte varför denna idé om att göra pärla stud örhängen inte pop i mitt huvud innan!Har söta, färgglada pärlor och craft tråd? Stor! Du kan göra dessa ör...

Stud örhängen

Hej alla! Idag ska jag lära dig att göra riktigt enkel, vacker, funky och roliga stud örhängen! Hoppas du njuta av denna tutorial!Steg 1: material Allt du behöver för detta projekt är:E6000 limstud örhänge ryggen (för att göra örhängen med) * du kan...

DIY dubbel sidig örhängen med Swarovski Crystal Post & fläktade stöd

Denna dubbla dubbelsidig örhängen/öron jacka/front tillbaka örhängen/baksidan stud örhängen, men man kallar det har varit i trenden för ganska lång tid nu. Så jag tänkte att det ska bli intressant att prova på hur man gör dem. Jag använder lite plast...

DIY pärla örhängen

Jag visste aldrig att att göra wire smycken kunde vara så roligt! Efter att ha gjort några par av stud örhängen ville jag göra mer tråd örhängen.Hur som helst, jag höll tänkande och kom upp med denna super lätt idé :)Följ denna kompatibel att ta reda...

DIY Swirly Heart örhängen

Jag bära inte brukar smycken att mycket men nyligen jag har börjat bära öra dubbar. Jag är kär i öra dubbar nu, främst eftersom de är enkel och söt. Hur som helst, det betyder att jag behöver massor av och olika typer av öra dubbar. så jag inte vänta...

DIY blomma kronor

LÄTT DIY blomma kronor!...

DIY hjärtat Stud örhängen... à la Laser

fick ett par bitar av akryl skrot liggande? Fick en super cool laserskärare?Tja, vän... inom kort, kan du ha ett nytt par örhängen.Låt oss börja vår self-decorative expedition...Steg 1: Verktyg & materialHär är vad du skall behöva påbörja din resa:Ma...

Att sätta ihop stjärnan Stud örhängen

En snabb DIY om hur man sätter din Star örhängen på reglarna. Super lätt och eventuellt en snygg interaktiv part tjänst!Om du vill skaffa dig ett par, gå hit: http://shpws.me/I3azSteg 1: verktygFör att fortsätta, behöver du:1.) lim - helst en craftin...

DIY hängande örhängen arrangör

jag har en massa örhängen och ville ha ett enkelt sätt att lagra de jag använder mest så jag kan ha snabb tillgång till dem när jag blir klar på morgonen. Så kom jag upp med denna idé för en riktigt enkel och billig DIY örhänge organisatör som kan hä...

DIY trassliga kedja örhängen

göra din egen trassliga kedja örhängen med denna DIY handledning från min blogg, tack, jag gjorde det .Steg 1: Verktyg och material:TångKedja (jag tog isär ett halsband)Hoppa ringarBokför örhänge ryggarStarkt limSteg 2: jag började genom att dekonstr...

DIY blomma Vase

Boutonnieres är blomma dekorationer bärs av män på bröllop, proms och hemkomster, för att nämna några tillfällen. De är lätt att göra och ett kostnadseffektivt alternativ för dig som inte vill spendera en massa pengar att ha en boutonniere för din sn...

DIY blomma pannband

Du vet hur låten går "Om du kommer till San Francisco, vara säker på att bära några blommor i ditt hår". Nu kan du göra det genom att bära några blommor runt huvudet, som ett pannband! Tack vare Bethany Mota ursprungliga blomma pannband hantverk...

DIY blomma och pärlhalsband

Pärlorna är elegant och vacker, särskilt vit / kräm pärlor. Pearl och tyg blommor ser bra ut tillsammans.Hur som helst, i detta kompatibel jag ska visa dig hur man gör blomma och pärlstav pärlhalsband i 5 enkla steg. Det kommer inte att kosta mycket...

Shimmer Stud örhängen

detta instructable visar dig hur man gör örhängen med pärlor och glitter.Metoden för den instructable var att uppnå en mer neutral look.Känn dig fri att plocka en blandning av ljusa färgade glitter att göra dina örhängen pop ännu mer!Njut av :)Steg 1...

DIY blomma låda Planter Video

Här är en blomlåda som vi gjort från återvunna vegetabiliska backar vi fick från våra lokala livsmedelsbutiker. Det verkar som att de flesta butiker kasta dessa ut, så som människor i departementet produkter om de har någon av trä skapar, jag tänka m...

DIY präglade hängen!

Det känns bra att bära handgjorda smycken och känns större när du gör dina egna smycken :) I detta instructable jag ska visa dig hur man gör präglade (ser likadana ut!) guld och silver hängen i 5 enkla steg. Jag är säker på att du har roligt att göra...

Duscha blomma Dingla Örhängen

Design av Lauren Branca.Material: http://www.agrainofsand.com-48 silver fodrad mjölkaktig ametist toho utsäde pärlor-6 Sterling silver huvud pins-4 koboltblå luciteblommor-10 5301 Swarovski turkos AB - 4mm-Brand Line smokey grey 0,006 diameter 4 lb.-...

DIY Rhinestone trimma örhängen

denna handledning är från min blogg, www.thanksimadeitblog.com. Använda strass kedja för att göra vackra små örhängen. De tog bara några minuter att skapa.Steg 1: Verktyg och material:6 inches eller så av rhinestone trimPlattång med avbitareÖrhänge i...