DIY citron socker scrubTis den tiden på året... När kan du använda några exfoilation! :)
Så är här en awesome scrub recept...

Du behöver:
2 1/2 till 3 koppar socker
1/2 dl olivolja (kan använda kokosolja eller mandelolja)
1 till 2 msk citron juice
1 tesked orange zest

Se Steg
Relaterade Ämnen

Holiday socker Scrubs

Om du är en av dem (som mig) som väntar alla år för semester (som mig) och tänka inte lyssnar på din jul-spellista (jag älskar min) en liten bit på den tidiga sidan (slutet av oktober), jag stöder er 100%. Enligt min mening är det inget fel med prepp...

Lyxiga citron Hand Scrub (och laxerande!)

Denna hand scrub gör händer mjukare, och bleknar även solfläckarna och mindre hand missfärgningar! År sedan deltog jag i invigningen av en mycket hög klass butik. I badrummet hade de en prov burk en salt scrub. Butiken blev senare ett offer för den e...

Alla naturliga exfolierande honung citron socker Lip Scrub

Lip scrubs är bra för exfolierande läpparna att göra dem slät och att hindra dem från att få nariga. Tyvärr är nästan alla lip scrubs som du kan köpa i butiken super dyra eller lastat med onödiga kemikalier. Detta DIY är en naturlig (och billiga!) al...

Gör din egen citron socker Hand Scrub

Super enkelt! Hur man gör egna Lemony socker Hand ScrubEn FiberArtsy handledningJag vet inte om ni, men mellan våta tovning och ta hand om alpackor och kycklingar, mina händer ta stryk i vinter! Torr, sprucken hud är inte kul så jag tänkte jag skulle...

10 skäl att dricka citronvatten + DIY citron infunderas vatten! │ Hud, hår, energi & mer

Jag har varit dricksvatten med citroner varje dag ett tag nu, och jag älskar det! Jag har sett så många förändringar i mig själv, från min energi nivå att min hud!Vatten är bra för dig:1. hjälper till med matsmältningen 2. Renar munnen för dålig ande...

DIY ris pulver Scrub: En asiatisk hud blekning hemlighet jag hemgjord hud ljusnande mask.

Hej skönheter dag ska jag visa dig hur man gör huden ljusnande Rispuder skrubba. Det kommer att hjälpa dig att göra din hud whiten, ljusare och jämnare.Klicka här för att titta på hela videon handledning om hur man:Om du ger video tummen upp & gillar...

Citron socker Cookies

Dessa cookies är så gott som de är lätta och snabba att göra. Baka dem fyller ditt kök med lemony friskhet.Du behöver:500g mjöl400g socker80g smör2 ägg2 äggulorzest av 2 citroner.Steg 1: blanda Blanda ihop smör, ägg, äggulor och citronskal ett rör om...

DIY citron diskmaskin tabletter

Hemgjord diskmaskin tabletter är lätt att göra och ofta billigare än köpta märken som är fyllda med kemikalier galore. Att göra dem hemma också ger dig möjlighet att skapa och spela med din favorit dofter för att rengöra dina rätter.Steg 1: ingredien...

TARDIS Cookie Cutter DIY-- och socker Cookies!

Gör din egen läkare som Tardis Cookie Cutter!Göra de största cookies i alla tid och rum!Jag använde en titan 3" Tardis leksak som min referens. Jag tror det är bedårande!Steg 1: leveranser! Jag fick en metall cookie cutter som hade inga vassa kanter....

DIY naturliga Body Scrub och Spray

detta är en perfekt unik nuvarande idé som är genomtänkta och inte kostar mycket, eller ett bra sätt att behandla dig själv (* ^. ^) de flesta av ingredienserna är förmodligen redan i ditt kök så allt du behöver köpa är eterisk olja om du inte redan...

Hur man gör hemgjord citron & socker bodyscrub!

** Av någon anledning min andra en fick tas ner **HejDetta är mitt sätt att göra hemlagad body scrub!dess verkligen lätt och riktigt bra att användabara titta på videon och du kommer att ta reda på allt du behöver göra detta!Glöm inte att lämna feedb...

DIY citron skrubba

lär dig hur man gör en citron skrubba som är perfekt för sommaren. Se till att prenumerera på mig på youtube om du gillar denna video! YouTube.com/cel9ena...

DIY citron bad bomber!

Dag ska jag visa dig hur man gör enkla citron bad bomber!Bara ta:Bicarb sodaCitronsyraSöt mandeloljaGul karamellfärgCitron eterisk oljaTips: se till att den utrustning du göra det på är helt torr! Du vill inte din bad bomber att starta fizzing på gru...

DIY Blackhead borttagning Scrub

Här är en enkel och effektiv scrub att bli av irriterande pormaskar med bara tre ingredienser från ditt kök....

Farinsocker vanilj Body Scrub recept

DIY farinsocker & vanilj Body Scrub receptEn FiberArtsy handledningFörra veckan delade jag med dig min super mumsig Citron Sugar Scrub receptoch jag lovade er farinsocker & vanilj Body Scrub så här är det. Här skrubba inte bara exfolierar huden me...

10 DIY skönhet Hacks

Skönhet på en budget? Av en viss produkt? För lat för att gå och handla?Oavsett anledning, det finns alltid något runt det hus som kan vara repurposed till en DIY skönhet hacka!Steg 1: Sea Salt Spray Beachy textur förvärvas lätt... om du har rätt sal...

Bruleed Meyer citron Cookies

dessa cookies har allt!-Krispiga på utsidan, mjuk på insidan-Bara perfekt söt-Tartness från saft och stickande pop från citronskal-Toasty karamelliserat socker på toppen-Kommer att hålla i en vecka utan att bli blöt (på grund av det sätt citronskivor...

Skafferi Raid: Gör din egen fuktgivande socker skrubba

göra din egen socker skrubba med ingredienser du har hemma. Du styr ingredienser och kan anpassa det utifrån egna preferenser och/eller tillgängligt material. Inte bara gör det exfoliera men det lämnar huden silkeslen mjuk. Aldrig betala höga priser...

Krämig citron och hallon paj

ha kul med receptet kombinerar två av mina favorit frukt - hallon och citron - till en underbar paj, full av söta snd syrlig citron grädde och toppad med hallon och rostade mandel, allt förpackat i en fin en knaprig cookie skorpa.och det finns nästan...