DIY CNC RouterBygga din egen 3-axlig CNC router är både rolig och lärorik. Detta Instructable visar alla de steg som jag följde för att göra min DIY CNC Router. Detta är andra jag gjorde, efter att lära sig mycket från att bygga den första versionen.

Detta är en mycket bra router som kan byggas till ett rimligt pris med hjälp av lättillgängliga material. Denna design använder DIY linjär kullager, gängstång och plywood (eller MDF) konstruktion. Ingen svetsning, inte fancy material.

Detta är inte en kvarn för att maskinen stål. Det är inte supersnabb. Det är en router för trä, plast och några aluminium. Det är en låg kostnad, anständig kvalitetssystem som lär dig allt du behöver veta om 3-axlig routning.

Om du tar hand under kapning och montering, kan du få mycket god noggrannhet. Jag använder också min för att göra utskrivavet gå runt stiger ombord isolering routing, och jag kan göra ytmonterad ICs med 50mil pitch. Inte dåligt alls!

Genom slutet juni 2016, en komplett Artikellista, Sketchup ritningar (bara ritningar, inte sketchup-filer) och dimensioner finns tillgängliga för endast $1,00 USD vid HobbyCNC.com. Du måste registrera sig på webbplatsen och använda kupongkoden Instructables i kassan.

Se den i aktion: vimeo.com/166901487

Obs: Rev01 planer har släppts.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY CNC Router planer: Hur man bygger

Obs: Jag Ursprungligen postat detta på min konst och hantverk blogg, Gör det med Jason, och du är välkommen att gå besök och kolla in min andra tutorials, recensioner och steg för steg ritning och målning lektioner.Ända sedan jag såg min första CNC,...

Hemgjord X Y Z axel bild för DIY CNC Router fräsning

Hemgjord X Y Z-axeln Slide för DIY CNC Router fräsningHemgjord mini DIY X Y Z skjut CNC Drill hem byggt svarv Router-maskinenPerfekt för att passa den mest kritiska delen av ditt hem görs eller professionell CNC projekt.Mer bra projekt hemlagad trevl...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

DIY CNC router - klassprojekt

Varje extravaganta verktyg förvärvet är att din genomsnittliga person, ett mysterium. "Vad fan behöver du det för?" handlar vanligen exclaimed. Jag behöver oftast inte specifika svar på dessa frågor till vill ha ett verktyg. Bara det faktum att...

DIY gitarr med min diy cnc router

Hej, detta är min andra "stora" instructable. Det är ett projekt som... för nu har tagit mig över 40 timmar.Jag bygger en gitarr kropp från körsbärsträ och Ipé trä med min cnc router för att dirigera contour och fickor.Jag kommer att uppdatera d...

DIY grov CNC router?

En idé till en grov och felaktiga men ändå roligt och enkelt DIY CNC router.För skärning ark av polystyren och andra mycket mjukt material.I stället för en styckning bit snurrar på en hög rpm spindeln, monterad på en robust ram, rörd av mycket exakt...

Aluminium cnc router

Detta Instructable kommer inte att vara en steg för steg bygga logg över min maskin, men en översikt av min design och vad jag lärt mig under loppet av denna bygga. Förhoppningsvis kan jag dela ett par saker att hjälpa till med din CNC bygga.Min ram...

Hemgjord X Y Z axel glida av aluminiumlegering för DIY-Laser 3D-skrivare CNC Router fräsmaskin

Hemgjord X Y Z-axeln Slide av aluminiumlegering för DIY-Laser 3D-skrivare CNC Router fräsmaskinMaterial:1 st 57 mm Stepper motor 1,8 grader1st 6,5 x 8 mm CNC Motor käken axel Coupler Flexokoppling4 st SK20 SH20A 20mm linjär axel stöder XYZ tabell CNC...

Hemgjord X Y Z axel bild av Aluminium för DIY-Laser 3D-skrivare CNC Router Mill maskin

Hemgjord X Y Z-axeln glida av Aluminium för DIY-Laser 3D-skrivare CNC Router Mill maskinNär designar eller bygga en CNC router är det viktigt att tänka på de krafter som är utvecklats. På så sätt kan du justera din design och kontrollera att det uppf...

Hemgjord trä metall Mini svarv Collet ER11 DIY Spindelhuset Chuck spindel dubbdockan CNC Router fräsning

Hemgjord trä metall Mini svarv Collet ER11 DIY Spindelhuset Chuck spindel dubbdockan CNC Router fräsningMaterial:1 st styrka aluminium legering 42 mm L Motor fästet DC Motor montering1 st Aluminium 100 mm x 70 mm x 35 mm1 st motor 50 Watts ta från ga...

Hemgjord trä metall Mini svarv Collet ER11 DIY Spindelhuset Chuck spindel dubbdockan bild CNC Router

Hemgjord trä metall Mini svarv Collet ER11 DIY Spindelhuset Chuck spindel dubbdockan bild CNC Router1 st höghållfast aluminium legering 6061 42 mm Motor fästet dc Motor montering2 st SZS grossist FL08 2 bult 8mm Bore self-aligning fläns kullager1 st...

Hemgjord Mini cirkulär tabell Jig såg DIY spindel dubbdockan Skjut CNC Router vedhuggning PCB aluminiumlegering

Hemgjord Mini cirkulär tabell Jig såg DIY spindel dubbdockan Skjut CNC Router vedhuggning PCB aluminiumlegering1 st Aluminium 100 mm x 50 mm x 50 mm gör hål 42 mm för motor1 st rund specialstål rör 25 x 40 mm1 st rund specialstål rör 8 mm x 60 mm1 st...

Hemgjord Mini cirkulär tabell Jig såg DIY spindel dubbdockan bild CNC Router vedhuggning PCB Spindelhuset Chuck

Hemgjord Mini cirkulär tabell Jig såg DIY spindel dubbdockan Skjut CNC Router vedhuggning PCB Spindelhuset Chuck1 st Aluminium 100 mm x 50 mm x 50 mm gör hål 42 mm för motor2 st SZS grossist FL08 2 bult 8mm Bore self-aligning fläns kullager1 st motor...

3 axel CNC Router - 60 "x 60"x5"- JunkBot

detta Instructable är först i en serie dokumentera byggandet av en DIY 3 axel CNC router. Detta är också min post för Universal Laser Cutter tävling.Målet med detta Instructable är inte att visa en fullständig steg progression utan att passera längs...

P9L - Lounge stol gjord med CNC Router

CNC möbler har varit för ett par år redan men har inte riktigt tagit fart. Jag tror detta beror på att designers inte har tillbringar tillräckligt tid designa med att tekniken i åtanke. De flesta CNC möblerna jag hittade på nätet har den typiska Snic...

P9C - stol gjord med CNC Router

CNC möbler har varit för ett par år redan men har inte riktigt tagit fart. Jag tror detta beror på att designers inte har tillbringar tillräckligt tid designa med att tekniken i åtanke. De flesta CNC möblerna jag hittade på nätet har den typiska Snic...

P9S - pall gjord med CNC Router

CNC möbler har varit för ett par år redan men har inte riktigt tagit fart. Jag tror detta beror på att designers inte har tillbringar tillräckligt tid designa med att tekniken i åtanke. De flesta CNC möblerna jag hittade på nätet har den typiska Snic...

DIY CNC grafik cutter hacka

efter 40 år med gamla skolan sätt att göra saker jag äntligen tog steget in i high tech och byggt en router cnc maskin. Allt jag kan säga är wow, I 'm loving it. I en anda av att göra det mer mångsidig jag kom med en vinyl cutter hacka till skapa kli...

Flat Pack bokhylla (CNC Router)

Detta är ett ganska ingående steg för steg handledning om hur du använder Fusion 360 för att utforma en platta bokhylla för tillverkning på en CNC router som en ShopBot.Det förutsätter en ganska grundläggande kunskap om använder Fusion 360.Mycket tac...