DIY cykel Generatorlära sig att göra en generator för din cykel så att du kan driva lampor och andra coola tillägg du kan ha! Detta är min första instruera kan och vill ange detta i den epilog utmaningen. Jag är en ung pojke som försöker få ett jobb och vill göra kit med laserskärare från denna tävling. Min familj och jag kan inte köpa en laserskärare eftersom vi upplevt några förlust av min syster. Jag vill verkligen att designa min egen rc flygplan eller delar att jag kunde använda att göra mer instructables!
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY cykel Hitch

Önska en redneck stil att dra sak runt? Tja finns här det DIY cykel Hitch! Detta är mycket enkel och är super billigt men akta dig jag vet inte hur säkert det är.Steg 1: Borra 3 hål Behöver du 2 hål att montera på cykeln (jag satte den på fel ställe...

Ultimata 10 Watt USB cykel Generator

Detta Instructable är om hur man skapar en ultimata 10 Watt USB-cykel generator system kombinera dynamo och solenergi! Det kombinerar min tidigare Instructables för sol USB-laddare och cykel sol/Dynamo USB-laddare + bakljus med en ny SivaCycle Atom d...

Hur man bygger en cykel Generator

Avsikten med detta projekt är att bygga en rättfram human powered generator från en begagnad cykel och kan användas för att driva glödlampor, blenders, mobiltelefoner, bärbara datorer och andra små apparater. Detta projekt kommer att hjälpa en utveck...

Motorcykel + cykel + Generator bärare, infällbar!

Här kan du hitta mitt unika infällbar motorcykel bärare projekt med 38 foton och detaljerade förklaringar...Steg 1: Gammal en! När vi köpte vår husbil, den redan utrustad med en "bärare" på den.Utformningen av detta lufttrafikföretag var riktigt...

DIY Bike Generator

Med lätt åtkomliga delar, är det möjligt att bygga din egen cykel generator som debiteras din mobiltelefon! Detta instructable är en förlängning av detta instructable görs av våra vänner. Så småningom, kommer att denna cykel stå på egen hand i våra s...

DIY cykel reparation stå ver 2.0

Jag postat nyligen en "Instructable" för en billig DIY cykel reparation stå som du kan montera på ditt däck eller någon robust arbetsplats. (Du hittar den här -> Men efter stirrade på det för en timme eller så, jag bestämde mig för att jag oc...

DIY cykel hacka DC BIKE GENERATOR ledde lampor Light Emitting Diode

Denna video visar kraften i permanentmagnet motorer från DC används i omvänt som en generator. Motorn är anpassad så att det snurrar en mycket höga varvtal som ger en användbar Likström. DIY övning cykel kan driva en rekreation fordon RV Fan, DC luft...

DIY cykel blinker

Många av oss använder cyklar för pendling och fritid, och många av oss lider av långa och mörka vintrar också! Om så är fallet, har du förmodligen ett par ljusa främre & bakre ljus, som gör spotting du mycket lättare för förare och andra trafikanter,...

Stillastående cykel Generator från tvättmaskin

när våra gamla tvättmaskin dog, jag kunde inte stå ut med för att kasta ut motorn. Så jag gjorde lite grävande och det visar sig att de gör perfekt elproducenterna. Detta instructable dokumenterar hur jag gjorde en excersize cykel som kan driva alla...

DIY cykel tur signaler

Bor i en stad, använder jag min cykel som medel för transitering, ridning hemifrån att arbeta, arbeta till studio, ärenden, etc. När jag rider på natten, är jag ofta fråga om andra fordon/personer på vägen se min handsignaler när jag ska vända. För a...

DIY cykel stå!

Detta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå! Projektet kostade mig mindre än $30 dollar och är mycket lätt att göra med lite material. Jag köpte alla mina material på The Home Depot. Det tog mig mind...

DIY cykel LED lampor

Jag har inte en bil...Det innebär för mesta, om jag vill komma någonstans måste jag rida min cykel. Tyvärr rida de flesta gånger jag min cykel på natten. Efter ett par incidenter med bilar använder standard dollar store blinkers, bestämde jag mig att...

DIY cykel kedjespännare

kedjan spännare och guider används ofta i "extrema" mountainbike downhill, freeride och fourcross. De används för att stoppa kedjan från studsar runt och falla av. De är dock mycket dyr för en enkel, allmänt, från 30 till över 100 euro. Detta är...

50 cykel GENERATOR

här ser du en stor generator som ger 50 cykel AC Power och är axeln drivs av en 60 cykel motor.Kallas en Motor Generator används för att testa utrustning jag ibland för England, Europa och Australien.Steg 1: MOTOR Motorn är en gammal 7420 Frame 115VA...

DIY cykel högtalare

) behöver du:DIY högtalare Kit2 x A3 Foamboards5 x M4 eller M5 muttrar15 x M4 eller M5 muttrar20 x brickor5-6 x gummiband5-6 x lång buntbandInstruktioner:1. mäta ramen för din cykel2. klippa Foamboard med 2-5cm avstånd mellan kanten på skumgummiplatt...

DIY cykel karta innehavaren

en enkel, diskret cykel karta hållare snabbt gjorda av material som finns runt mitt hem.Jag använder främst min cykel för pendling men nyligen jag har funnit mig själv göra dag Rider bara för skojs skull. Jag brukar Rita löst där jag ska på en karta,...

Hur man gör DIY cykel packväskor

göra professionella snygga korgar från mestadels återanvända material. Som ett extra hinder för mig, det måste fungera med min recumbent cykel och din traditionella diamond frame cykel.I korthetTotal kostnad$20 - kostnader varierar beroende på priset...

Hemlagad DIY CO2 generator

Jag var nyligen arbetar på ett projekt där jag behövde några CO2. Tyvärr min CO2 brandsläckare var tom och jag hade inte tid att gå och hämta det återfyllas. Jag bestämde mig att snabbt göra en CO2 generator med några saker jag hade redan ligga runt...

DIY cykel Tube plånbok

I denna instrucable kommer jag visa dig hur man gör en plånbok ur en cykel innerslang. Jag bygger konstruktionen av en plånbok silvertejp jag gjorde för ett tag sedan. Hoppas det fungerar för dig!du behöver:-Cykel innerslang (du behöver bara en två f...