DIY cykel HitchÖnska en redneck stil att dra sak runt? Tja finns här det DIY cykel Hitch! Detta är mycket enkel och är super billigt men akta dig jag vet inte hur säkert det är.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY cykel reparation stå ver 2.0

Jag postat nyligen en "Instructable" för en billig DIY cykel reparation stå som du kan montera på ditt däck eller någon robust arbetsplats. (Du hittar den här -> Men efter stirrade på det för en timme eller så, jag bestämde mig för att jag oc...

DIY cykel blinker

Många av oss använder cyklar för pendling och fritid, och många av oss lider av långa och mörka vintrar också! Om så är fallet, har du förmodligen ett par ljusa främre & bakre ljus, som gör spotting du mycket lättare för förare och andra trafikanter,...

DIY cykel hacka DC BIKE GENERATOR ledde lampor Light Emitting Diode

Denna video visar kraften i permanentmagnet motorer från DC används i omvänt som en generator. Motorn är anpassad så att det snurrar en mycket höga varvtal som ger en användbar Likström. DIY övning cykel kan driva en rekreation fordon RV Fan, DC luft...

Cykel Hitch - från bak gaffel av en annan cykel

Steg: Se att grannen satt en cykel i papperskorgenTa bort bakre däck, bromsar och säte.Cutoff bak gaffel av sopor cykel med vinkelslip och cutt-off blad (Använd ansikte och kropp)Ta nötterna bort bakhjulet bra cykeln (lämna hjul på plats)Passar i del...

DIY cykel tur signaler

Bor i en stad, använder jag min cykel som medel för transitering, ridning hemifrån att arbeta, arbeta till studio, ärenden, etc. När jag rider på natten, är jag ofta fråga om andra fordon/personer på vägen se min handsignaler när jag ska vända. För a...

DIY cykel stå!

Detta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå! Projektet kostade mig mindre än $30 dollar och är mycket lätt att göra med lite material. Jag köpte alla mina material på The Home Depot. Det tog mig mind...

DIY cykel LED lampor

Jag har inte en bil...Det innebär för mesta, om jag vill komma någonstans måste jag rida min cykel. Tyvärr rida de flesta gånger jag min cykel på natten. Efter ett par incidenter med bilar använder standard dollar store blinkers, bestämde jag mig att...

DIY cykel kedjespännare

kedjan spännare och guider används ofta i "extrema" mountainbike downhill, freeride och fourcross. De används för att stoppa kedjan från studsar runt och falla av. De är dock mycket dyr för en enkel, allmänt, från 30 till över 100 euro. Detta är...

DIY cykel högtalare

) behöver du:DIY högtalare Kit2 x A3 Foamboards5 x M4 eller M5 muttrar15 x M4 eller M5 muttrar20 x brickor5-6 x gummiband5-6 x lång buntbandInstruktioner:1. mäta ramen för din cykel2. klippa Foamboard med 2-5cm avstånd mellan kanten på skumgummiplatt...

DIY cykel karta innehavaren

en enkel, diskret cykel karta hållare snabbt gjorda av material som finns runt mitt hem.Jag använder främst min cykel för pendling men nyligen jag har funnit mig själv göra dag Rider bara för skojs skull. Jag brukar Rita löst där jag ska på en karta,...

Hur man gör DIY cykel packväskor

göra professionella snygga korgar från mestadels återanvända material. Som ett extra hinder för mig, det måste fungera med min recumbent cykel och din traditionella diamond frame cykel.I korthetTotal kostnad$20 - kostnader varierar beroende på priset...

DIY cykel Tube plånbok

I denna instrucable kommer jag visa dig hur man gör en plånbok ur en cykel innerslang. Jag bygger konstruktionen av en plånbok silvertejp jag gjorde för ett tag sedan. Hoppas det fungerar för dig!du behöver:-Cykel innerslang (du behöver bara en två f...

Super Bright - enkel låg kostnad DIY cykel ram belysning

Cykla på natten, särskilt i de flesta amerikanska städer, kan vara en skrämmande upplevelse. Även på en "säker" street eller trail innebär passage korsningar med bilar som helt enkelt inte har en aning om körning med fotgängare och cyklar. Och m...

DIY cykel Generator

lära sig att göra en generator för din cykel så att du kan driva lampor och andra coola tillägg du kan ha! Detta är min första instruera kan och vill ange detta i den epilog utmaningen. Jag är en ung pojke som försöker få ett jobb och vill göra kit m...

DIY cykel reparera stå

detta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå för lite pengar!Du behöver kanske inte behovet av en reparation stå tillräckligt ofta att motivera $100 + utgifterna. Kanske du gör en massa cykel reparati...

DIY cykel kedja örhängen

jag älskar att göra smycken av ovanliga material. Jag letar alltid vardagsföremål som jag kan förvandla till något unikt och intressant. Så förra veckan när killarna på cykelaffär frågade mig om jag ville ha min gamla cykel kedja jag sa "Ja.", b...

DIY cykel-ljus system

Utrustning som används:Lödkolv och lödVarm limpistol och limDelar du behöver:Tunn kartong, eller affisch-styrelsen5 super ljusa vita lysdioder5 super ljusa röda lysdioder (eller standard lysdioder om du inte har billigt/gratis acess till super bright...

DIY: Cykel Tube munstycke lampa

detta är en enkel hemgjorda ljus-liknande lampa. Denna lampa kan användas på roliga läger och levande ljus middag: PSteg 1: Minimikrav 1. cykel munstycke (den typ som visas på bilden)2. liten flaska med metalliskt locket (jag använde en medicin flask...

Förvandla två plastflaskor och en hängare till världens bästa DIY cykel fendrar!

De mest sofistikerade, hållbara, effektiva, enkla, diskret, pålitlig, unik, ljudlöst (inte mer skrammel), ljus, miljövänliga, bra snygg cykel fendrar i världen. Och de är fria :)Överdriver jag? Låt oss se!UPPDATERING: Efter sex månader av daglig anvä...