DIY: Cykel Tube munstycke lampadetta är en enkel hemgjorda ljus-liknande lampa. Denna lampa kan användas på roliga läger och levande ljus middag: P
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY cykel Tube plånbok

I denna instrucable kommer jag visa dig hur man gör en plånbok ur en cykel innerslang. Jag bygger konstruktionen av en plånbok silvertejp jag gjorde för ett tag sedan. Hoppas det fungerar för dig!du behöver:-Cykel innerslang (du behöver bara en två f...

Återvunnet cykel tube hängslen

detta instructable är om hur man gör hängslen av traditionell typ (med knappar för att fästa dem till dina byxor istället för klipp) ut gamla cykel rör, med ett minimum av verktyg eller fancy leveranser. Det är typ av en quick-n-dirty synsätt betonar...

Cykel Tube bälte

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör ett bälte av en gammal cykel röret. Detta är en mycket lätt sista minuten present.Min farbror älskar fastställande cyklar. Han gav min helhet låda gamla cykel rör att leka med. Detta är en av de saker...

DIY cykel Hitch

Önska en redneck stil att dra sak runt? Tja finns här det DIY cykel Hitch! Detta är mycket enkel och är super billigt men akta dig jag vet inte hur säkert det är.Steg 1: Borra 3 hål Behöver du 2 hål att montera på cykeln (jag satte den på fel ställe...

Lätt katapult/slangbella från gammal cykel Tube

för att göra det behöver du:1) trä gaffel2) gamla cykel tube3) tejp (valfritt)...

DIY cykel reparation stå ver 2.0

Jag postat nyligen en "Instructable" för en billig DIY cykel reparation stå som du kan montera på ditt däck eller någon robust arbetsplats. (Du hittar den här -> Men efter stirrade på det för en timme eller så, jag bestämde mig för att jag oc...

Gas-munstycke lampa

på en skräp försäljning en dag råkade jag på en gammal gas munstycke som såg ensamma och behövde ett hem. Så fort jag såg det tänkte jag, "lampa!" Så, det var tvungen att komma hem med mig.De material som används för detta projekt med en gammal...

DIY cykel blinker

Många av oss använder cyklar för pendling och fritid, och många av oss lider av långa och mörka vintrar också! Om så är fallet, har du förmodligen ett par ljusa främre & bakre ljus, som gör spotting du mycket lättare för förare och andra trafikanter,...

DIY Glitter glöd lampa

Glöd lampor är alltid cool, vare sig det en Lavalampa eller en glitter lampa, det är alltid att locka fascinerande för alla. Jag personligen älskar lava lampa hade gjort några när jag var barn.Men de där stora och skrymmande.Glöd lampa som använder k...

DIY cykel hacka DC BIKE GENERATOR ledde lampor Light Emitting Diode

Denna video visar kraften i permanentmagnet motorer från DC används i omvänt som en generator. Motorn är anpassad så att det snurrar en mycket höga varvtal som ger en användbar Likström. DIY övning cykel kan driva en rekreation fordon RV Fan, DC luft...

DIY cykel tur signaler

Bor i en stad, använder jag min cykel som medel för transitering, ridning hemifrån att arbeta, arbeta till studio, ärenden, etc. När jag rider på natten, är jag ofta fråga om andra fordon/personer på vägen se min handsignaler när jag ska vända. För a...

DIY cykel stå!

Detta instructable Detaljer hur man gör en enkel, hållbar och funktionell cykel reparation stå! Projektet kostade mig mindre än $30 dollar och är mycket lätt att göra med lite material. Jag köpte alla mina material på The Home Depot. Det tog mig mind...

DIY cykel LED lampor

Jag har inte en bil...Det innebär för mesta, om jag vill komma någonstans måste jag rida min cykel. Tyvärr rida de flesta gånger jag min cykel på natten. Efter ett par incidenter med bilar använder standard dollar store blinkers, bestämde jag mig att...

Gör Bulk cykel Tube Patch kit

förra året jag hjälpte organisera och förbereda mitt företag (scout) att gå på en 200km cross country cykelturen längs Kettle Valley Railway. När alla (10 + personer) hade en lämplig cykel och packväskor (sadelväskor), och matlagning och rengöringsut...

DIY cykel kedjespännare

kedjan spännare och guider används ofta i "extrema" mountainbike downhill, freeride och fourcross. De används för att stoppa kedjan från studsar runt och falla av. De är dock mycket dyr för en enkel, allmänt, från 30 till över 100 euro. Detta är...

DIY cykel högtalare

) behöver du:DIY högtalare Kit2 x A3 Foamboards5 x M4 eller M5 muttrar15 x M4 eller M5 muttrar20 x brickor5-6 x gummiband5-6 x lång buntbandInstruktioner:1. mäta ramen för din cykel2. klippa Foamboard med 2-5cm avstånd mellan kanten på skumgummiplatt...

DIY cykel karta innehavaren

en enkel, diskret cykel karta hållare snabbt gjorda av material som finns runt mitt hem.Jag använder främst min cykel för pendling men nyligen jag har funnit mig själv göra dag Rider bara för skojs skull. Jag brukar Rita löst där jag ska på en karta,...

Hur man gör DIY cykel packväskor

göra professionella snygga korgar från mestadels återanvända material. Som ett extra hinder för mig, det måste fungera med min recumbent cykel och din traditionella diamond frame cykel.I korthetTotal kostnad$20 - kostnader varierar beroende på priset...

DIY-Laser skär lampa

Välkommen! Idag, kommer jag att visa dig ho för att göra en Laser skär lampa med en laserskärare och några material.Vad vi behöver:Bearbetning (version 2.2.1)Data överför länk: https://processing.org/download/?processingInkscapeData överför länk: htt...