DIY Designer konst leksakerJag har älskat designer konst leksaker i år. Besatthet började med anime figur blind lådor. Det var så kul att köpa en låda och inte vet vad ni kommer att få. När anime blev mer mainstream, hipster i mig sa att flytta på, och ungefär samtidigt, vinyl konst leksaker i dessa samma blinda lådor jag älskade var växer i popularitet och var allmänt lager på serietidning butiker.

Jag blev fascinerad av leksaker som är gjorda av populära märken TokiDoki och Kidrobot. Kidrobot's Dunny och Munny serien är rutinmässigt designade av besökande konstnärer. Den tomma Dunny eller Munny är omtolkas av konstnären och massproducerade. Jag har sannolikt tillbringat över en $1000 på designer leksaker och fortsätta att samla in dem, men jag har också alltid velat skapa mina egna.

De flesta vinyl leksak märken distribuera ett "tomt" version av deras leksak avsedd för DIY, men den möjligheten aldrig riktigt upphetsad mig. Jag började tänka på hur jag kunde massproducera min egen ursprungliga konst leksaker och fick arbeta. Mina är laser cut, vid denna punkt, alldeles för dyrt att ha dem skära av en extern källa, men de kan också skäras med en CNC och jag förhoppningsvis har mina egna laserskärare en dag.


Material:

Sketchbook eller papper

ritpapper

Sharpie markör

penna

röda och blå Färgat ritstift

Adobe Illustrator (eller liknande programvara)

tillgång till laserskärare (jag använde Ponoko, men du kan också använda en CNC)

färg (jag använde främst akvarell, men akryl skulle fungera bra också.)

lim (jag använde Elmers lim alla)

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt Designer konst leksaker

Jag har varit fascinerad av designer konst leksaker i år. Jag kan inte hjälpa mig själv när jag ser de små blinda lådor på serietidning butikshyllorna. De tigga för mig att slita dem öppen att se vad som finns inuti. Kidrobot's Dunny series bygger al...

Yotzeret Design - konst leksaker

En filmade procces av min konst leksaker.Steg 1: Skissa, skissa, skissa... Steg 2: skulptera Efter grundandet rätt form på 2D skisser, började jag skulptur och söker 3D rätt former, med hjälp av industriella lera och sculpy.Steg 3: bakning! Nöjd med...

DIY svävare leksak (med en CD)

Bygg din egen leksak svävare med hjälp av en CD-skiva och en ballong. Ganska enkelt!Video Tutorial på YoutubeTitta på här: DIY svävare leksak (med en CD-skiva)Svävare använder fläktar för att producera en stor mängd luft under skrovet som ligger stra...

DIY korall konst från varmt lim

Hej killar och Välkommen till vår nya Instructable.Idag ska vi göra DIY Coral konst från Varmlimma.Det kan användas för att dekorera våra hem, kontor, etc.Så låt oss börja göra det.Steg 1: Titta på videon... Bara följ instruktionerna i videon och gör...

DIY armékniv leksak

Hur man gör en enkel DIY leksak armékniv från popsicles.Steg 1:Använd 4 popsicles, skär dem dessa delar. göra hål på 2 täcker, knivblad och cap flasköppnare.Steg 2: Limma 4 små delar i 2 ändarna av en cover som denna.Steg 3:Fortsätta att limma 2. loc...

En söt DIY Uggla plysch leksak-lätt

så Hej idag jag gör en uggla plysch leksak som är DIY och riktigt söt lim behövs för detta är också limning är också en huvudsaklig del det inte bara sySteg 1: Vad behöver vi Behöver vi ett kit som heter sy söta fyllda Uggla kit jag köpte min från Jo...

DIY Portal gun leksak

Jag har en fyra-årig son som älskar spel portalen. Han har älskat detta spel i flera år och hans senaste födelsedagsfest var Portal part komplett med en Portal tårta. Han har tigger mig att få honom en dyr replika Portal pistol. Jag kan inte råd med...

2015 design hemlagad leksak armborst

Min nya Design leksak armborst hemlagad från popsicles och kläder-pin....

DIY Tribal konst inspirerad lampa

Plötsligt kom jag upp med idén att göra denna lampa. Medan jag gjorde lampan i mitt huvud: p det verkade ganska bra så jag tänkte... låter ge det ett försök och se hur det blir.Tja, jag är nöjd med resultatet och jag tror att tribal konst inspirerad...

DIY: PomPom katt leksak

Hej & Hej! Kelly här från The fläckig Fox. Kolla in våra DIY katt leksak tillverkad pom-poms och pinnar. Feline vännerna kommer att uppskatta sådan kul, handgjort gåva.Kolla in hela projektet här... MEOW!...

DIY Mario svamp leksak!

Epoxi lera + silikongummi + epoxiharts = Cool DIY leksak!Göra egna geometriska formade leksak genom att bryta ner ditt objekt i icke komplexa geometriska delar. Detta förfarande är optimerad så att pjäsen är lätt kasta och återges med hjälp av en sil...

DIY slem monster leksak

Som omnämnd innan jag göra grejer (ja som inte på här) men jag gillar att göra saker låg tech som möjligt så att alla kan ge det ett försök.Detta inkluderar DIY leksakerI detta instructable jag kommer för att visa dig hur man gör ett slem monster ur...

DIY Cunstruction Crane leksak

Detta är ett litet projekt som kom att tänka efter att göra vissa mobiler för vissa väns barn. De små pojkarna växer upp och det var mycket meningsfullt att skapa något mer komplex och njutbar. Jag skulle också vilja göra något för mina egna barn i f...

DIY Designer kort

Det är semestertider och vi alla letar efter något speciellt för de särskilda. Handgjorda presenter är utan tvekan en av de bästa val men inte alla av oss konsthantverkare. Här är en fenomenal semester idé, som kan göras av alla! Ja, jag kallar det f...

DIY: Designer dupera "Worry Doll" T-Shirt

Jag älskar en designer splurge lika mycket som nästa flickan, men denna t-shirt tar kakan...Jag såg detta egendomliga små nummer på Instagram och genast blev förälskad. Min t-shirt drömmar krossades när jag klickade på "shop nu" länken och upptä...

DIY fisk katt leksak

Hej alla! Jag är tillbaka med en annan härlig katt leksak! Låt oss göra detta! : DSteg 1: materialFör detta Instructable behöver du följande:-Gamla jeans eller T-Shirts-Pins-Nål och tråd-Fyllning-Penna-Fisk mall-SaxSteg 2: Skumt preparat Ledsen, jag...

DIY - hemgjord hund leksak

dag ska jag visa dig hur man gör en hemmagjord hund leksak för denna lilla krabatenVARNING - GE INTE TILL VILKEN TYP AV HUND SOM ÄTER TYG!Leveranser• Två lager väv• symaskin• papper påse/mjukpapper/servett ect.Steg 1: mönster Göra ett mönster för lek...

DIY Pet tugga leksak

Denna tugga leksak är perfekt för hundar av alla storlekar! Med perfekt grepp för hundar, kommer inte att det glida ut ur deras munnar! Det är också mycket billigt och lätt att göra!Vänligen titta på videon!!!Steg 1: Samla ditt materialDu behöver 16...

DIY vaxade konst sträng

det finns massor av märken av vaxad färgade sträng på marknaden. Vi såg några på apoteket i avsnittet leksak; Det hade bilder på projekt barnen kunde göra. Jag köpte en låda, att veta det var löjligt dyrt för vad det var (och jag kunde känna hur ljus...