DIY Domino (Double 6)Du kan göra detta med hjälp av trä eller tjocka material.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY: Knutna Double-Layered Scarf från XL mäns tee

jag fick XL mäns tee från en lågprisbutik för bara $2. Halsduken var inspirerad av den knutna Loop Scarf från Country Road. Det kostar 69.95AUD! (-_-x)Material som krävs:1 XL teeEtt par saxSömnad verktyg (antingen en symaskin för en snabbis eller nål...

DIY Rose Double Cross vävstol armband

Denna dubbla korset vävstol armband är ganska lätt. Om du kan göra en fishtail, kan du förmodligen göra detta kors vävstol armband utan problem. Jag gjorde detta med bara två färg gummiband, lila och vit, dekorerad med några blommor. Förbereda den ne...

DIY råtta klon snedvridning gitarr effekt Pedal - The död råtta

detta är inte någon Mickey Mouse distortion pedal!Denna pedal är en klon av en på min favorit effektpedaler från 80-talet... ProCos råtta distorsion. Det är en grundläggande OpAmp distortion pedal med det klassiska LM308N IC-chip som är en ganska enk...

3 enkla, men Cool DIY projekt (P2)

I detta Instructable tittar vi på 3 enkla DIY projektVi kommer att göra något från en ihålig tegel, domino's och en CD cake box.Detta är en andra del av Instructable "3 enkla, men Cool DIY projekt"Om du är inte intresserad i versionen av detta I...

DIY-lätt & snabb bokbindning med hushållsapparater verktyg

DIY-lätt & snabb bokbindning med hushållsapparater verktyg (ny upplaga 1080P HD Wide-skärm).Detta är en ny produktion om bokbinderi, La jag några tips som jag lärde migbaserat på mina erfarenheter av bokbinderi.Här är lite annorlunda än den föregåend...

Hur man gör en enkel DIY micro quadcopter.

Hej jag är Sankeerth och detta är min första instructable. Här visar jag dig ett enkelt sätt att göra en micro quadcopter. Jag velat alltid göra en quadcoper. Jag har provat det många år innan men det fungerade inte. Detta ditt år jag gav det en go.O...

DIY PC komponent urval

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

DIY Interferometer: Bevisa Einstein fel på 20 minuter!

Vad är ljus? Är det en partikel eller är det en våg? Vad en oförsiktig fråga! Som vi vet, är dessa inte ömsesidigt uteslutande egenskaper. "Partikel" beskriver sammansättningen av ett ämne och "vinkar" beskriver rörelse i det. Rätt?Men...

Arduino Domino klockan

I detta Instructable, ska jag försöka att göra denna awesome klocka som jag hittade på hacka om dagen webbplats. Lite förklaras om hur klockan fungerar eftersom det är fortfarande under utveckling. Men från You-tube videon, verkar det att de använder...

DIY brytare panelboard med automatisk överföring Switch (ATS), mätning och datorn kontroll.

Jag behövde en mini brytare panelboard skydda och sortera bort massor från min sol inverter. Jag ville ha en liten formfaktorn, transparent omslag se Dvärgbrytare och adekvat skydd för alla min hus elektriska laster och.VARNING!Jag är en power system...

Hur man spela domino: High Five

dag jag kommer att lära dig ett enkelt, roligt och beroendeframkallande sätt att spela i en spelet Domino.Detta är en modifierad version som även din 12-åriga brorson kan lära. jag en gång lärde en 8 år gammal att spela detta på ett uppehåll från en...

Tangentbord Domino hänge

detta projekt tar en stadig hand och lite tålamod, men det är billigt och kräver inga specialverktyg. Det tar ungefär en och en halv timme arbete, plus en övernattning på tork.Jag gjorde detta projekt på TechShop San Francisco.Steg 1: material You wi...

DIY High-Speed bok Scanner från skräp och billiga kameror

jag älskar böcker. Det finns några verkligt fantastiska kunskap och information dold ute i hårt för att hitta, sällsynta och inte kommersiellt gångbara böcker. Jag tycker att jag vill ha mina böcker med mig överallt. Men det är där problemen börjar....

Lätt DIY inomhus Swing

Perfekt för slutna uteplats eller solrummet, Familjerum, eller veranda, denna inomhus swing är lätt att göra om du har grundläggande DIY färdigheter, plus hittar du allt du behöver för detta projekt på din lokala järnaffär. Den är gjord av 16mm MDF s...

DIY Arduino Mega 2560 eller 1280

så detta är min första instructables... Låt oss prova detta!* original kan hittas här: http://tsjwang.blogspot.com/2013/08/diy-arduino-mega-2560.html*Okej.Här är berättelsen: jag arbetade på detta frustrerande Arduino projekt, och jag beslutade att t...

DIY trådlös svävare (Team OZ)

Denna handbok lär du dig att bygga en DIY Arduino-baserad fjärrkontroll svävare som kan sväva på marken och gå i annan riktning. Svävare byggs huvudsakligen av poly-skumgummiplattan och består av en kanalanslutna fläkt, två propellrar, en PS2® contro...

Trådlös elektricitet [DIY] av hjärnan bricka

Jag hade gör denna trådlös elektricitet.För att göra detta måste duKoppartrådPVC-rörResistor 120 ohmtransistor 2N2222A9V smetenBatteri-kontaktSwitchlimpistollöda maskin och löda trådJag verkligen uppskattar alla för att titta på min video och prenume...

Pappersfisk [papper hantverk] [DIY] av hjärnan bricka

Med hjälp av papper kan vi göra något så nu ska jag visa dig hur man gör en pappersfisk.Att göra av papper fisk extremt enkelt med hjälp av steg för steg titta min video.Små barn lära sig detta och de som vill börja papper hantverk med grundläggande...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...