DIY dörren förslag till proppför att minska buller & utkast, fylla tomrummet under din dörr med färdigskurna rörisolering. Du kan få den självlåsande typ eller använda dubbelhäftande tejp för att hålla den på plats och du kan måla det att matcha din dörr så den smälter i ännu mer. På under $2 för 6 ft är det en budget vänlig DIY dörren förslag till propp perfekt för varje hus eller lägenhet!
Relaterade Ämnen

Enkel men mycket effektiv dörren förslag till propp

Jag var planering gör en dörr förslag till propp på länge, men remix och winterize tävlingen var min förrätter pistol - äntligen. Jag hittade och men: Jag har inte en symaskin, så började jag tänka om något mycket enkelt. : o).Här är min idé:Steg 1:...

Underbara värld förslag till propp

vänta, är det... nah. Göra denna förtjusande objekt från enkla material att stoppa hemskt förslaget från att komma under dörren och hålla dig varm.Det är aldrig för tidigt att börja våren rengöring och se vilka artiklar som du kan hitta att återanvän...

Förslag till propp från innerslang

jag hade problem med möss att komma in i huset genom stora luckan under (sällan öppnade) dörren till källaren, så jag ville ha en hård och tålig barriär att stoppa dem. Här är en fri och enkel fix jag gjort.Du behöver:En del av innerslangNågra plastp...

Förslag till propp för dragiga dörrar

har vi en gammal bondgård, och trädörrarna är mycket dragiga. Vi har sett dessa dessa förslag till proppar eller förslag till dodgers innan, men problemet är att varje gång du öppnar dörren du måste sparka den tillbaka på plats. Vi kom upp med idén o...

Förslag till propp med återvunnet innerslangar

medan jag kamning över Instructables jag såg den nya innerslang tävlingen, och min hjärna omedelbart hoppade tillbaka till mitten av sommaren när jag blåste min cykeldäck... 2 mil från mitt hus! Jag kastade aldrig ut. Delvis eftersom jag trodde jag k...

INGEN sy förslag till propp

min vän Helene från Lawrenceville hade ett par ot de utkast till proppar sista gången jag besökte, mycket vacker.Helene skapat dem med gamla strumpor, leggings och tights, utan sömnad.Hon använde del av en gammal fleecefilt och rullade den till önska...

Göra en Twin förslag till vakt (gratis!)

Twin förslag till vakten är i grunden en dörr orm som människor har använt i åratal. Men här har den extra fördelen att stanna med dörren när du öppnar och stänger den. Efter att en traditionell orm (vilket jag också gjorde mig) för en vinter, vet ja...

Förslag till & sy en Custom Fit vändbar kappa

jag är lite av en hacka när det gäller sömnad... Jag vet inte riktigt vad jag gör, men fejka det tills jag gör det har arbetat ut ganska bra. Närma sig projektet med en mästerlig blick och hålla söm ripper händig!Jag skissade denna päls medan utgifte...

Kalifornien snö Man förslag till stoppa

jag var på mitt mostrar hus och råkade se att hon hade nyligen köpt detta roliga lilla snowjordklot, men det hade vatten i den så jag var nyfiken. Jag plockade upp den och läsa den. LOL, det var en California snögubbe. (bilden ovan) Jag trodde det va...

SewUseful träd gren förslag till Dodger

detta Instructable visar dig hur man gör ett utkast till dodger (sak att du sätter framför din dörr att fylla luckan och blockera förslaget till). Detta särskilda förslag till dodger ser ut som en trädgren med kvistar och blad och är noga med att hål...

Bygga en ner förslag till tabell

jag gå igenom två olika ner förslag till tabeller kan du bygga för du handlar. Detta bör bidra med luftburna dammet i din butik....

Min lilla Ukulele butik med ner förslag till tabell

Detta har varit en kall vinter min butik är en cement block byggnad som tar lång tid och mycket makt att värma upp. Det finns mycket jag måste göra i butiken som fräsning virke, sågning, slipning plattor. Byggandet kan göras inne där det är varmt och...

5 DIY projekt att lägga till en Touch av guld i din heminredning

5 DIY projekt att lägga till en Touch av guld i din heminredningDu kan lägga till en touch av guld din heminredning och förnya det som aldrig förr. Läs bloggen veta om 5 DIY projekt för heminredning som är inte bara billig men fantastiska också. http...

DIY dörren propp Geocache

Här är en riktigt enkel och smart Geocache kan du med några grundläggande verktyg från runt huset.Steg 1: Vad du behöver Verktyg:Tång, sax eller några andra skärande genomföra.LimProdukter:En gummipropp dörrEn nano GeocacheMagnetiska mynt eller beläg...

Djävulska DIY: Gör en Halfway-till-Halloween Jersey Devil kostym

kanske det är en kryptid – kanske är det en övernaturliga kraft. För skeptikerna i publiken, kanske är det ännu en fars!Oavsett vad det verkligen är, the Jersey Devil av New Jersey Pine Lands är en formidabel hot värda undersökning och (du gissade rä...

DIY trådlös mikrofon till trådlös gitarr system

Ive varit titta några vids och några band och nästan av dem använder ett trådlöst system på gitarr. Bli galen, flytta, promenader och göra vad de vill utan sladden så jag drömmer om att ha en... Men.. för mig nu dess för dyrt så jag kom till denna id...

Upcycling: Antika dörren göras till skrivbord

en dag en vän till mig berättade om denna fantastiska skeleton key antika dörren hon hade varit lagra i sitt garage i år. Det hade varit hennes farfar så hon ville hålla det men eftersom det var så stora och tunga, det var jobbigt att hålla rör det s...

DIY överföring ett foto till en duk

I detta projekt visar jag hur du överför tryckt ett foto till en duk med hjälp av en Laser foto, en duk och vitt lim. Modge podge är ett mycket bra överföring medium, men vitt lim fungerar så bra som modge podge.Detta DIY projekt är mycket lätt, behö...

Hemgjord arbetsstation DIY Dremel Ozito svart & Decker till Mini tryck Drill

Hemlagad DIY arbetsstation Dremel Ozito Black & Decker till Mini Press övning mycket billigt och lättDrivs med hjälp av en gammal hand verktyg roterande elektrisk motor, denna hemlagade drill press,byggda främst från gamla bildelar och några objekt k...