DIY Elsa / Snow Queen inspirerade skor för cosplay

I denna mycket snabb och komplett tutorial jag visa dig hur man förvandlar ett par vanliga skor till frosty Elsa / Snow Queen inspirerade skor, som du kan använda för cosplay!


Du behöver

  • Skor
  • Paint (vattentät föredras)
  • Träkäppar
  • Glitter ("stoft" och "strössel")
  • Borste
  • En gammal tidning eller lika
  • Något att blanda färgen i/på
  • Dekorationer - som snöflingor eller vad du föredrar! :)

Kan inte se det inbäddade videoklippet? Klicka här för att titta på det på YouTube

Hoppas du blev inspirerad att göra dina egna nya Elsa / Snow Queen skor!


Relaterade Ämnen

DIY: glitter för mina skor!

jag är verkligen glad att presentera mina anpassade skor med glitter! Och nu, jag berätta hur att förnya din gamla skor!Steg 1: Behöver du: modge podge, glitter och maskering tejp.Steg 2: jag blandade svart och silver glitter, i ett glas. Använd mask...

DIY Beyonce Nicole Millers inspirerad Dress

HANDLA tyger för detta DIY Beyonce inspirerad dress här: http://etsy.me/1m8qbnwHANDLA tillbehör används i tutorial här: http://bit.ly/decorativetrimmingsRhinestone Embellished putsning http://bit.ly/1O3ek6NJumbo Ric Rac Orange http://bit.ly/21Zef8d1/...

DIY svart mjölk inspirerade Skeleton Bodysuit Halloween kostym

titta på denna video tutorial om du vill veta hur man gör en svart mjölk kläder inspirerade Skeleton Bodysuit. Det behöver inte vara en bodysuit kan det vara en baddräkt, linne, tröja, tshirt vad någonsin du gillar. Jag använde järn på överföringar s...

DIY anpassade Rockabilly bröllop skor

Min man och jag kommer att fira vårt 20-årsjubileum i år. Och eftersom vi fick aldrig ha en smekmånad, eller mycket av ett bröllop första gången för den delen, vi ska förnya våra löften och ha lite kul i Las Vegas. Nu har vi två barn bor hemma fortfa...

DIY Elsa (frysta) Tiara

jag har sett filmen Frozen tre gånger på bio så långt. Jag bara älskar filmen, men kryper i mig varje gång jag tittar på Elsa kasta bort hennes tiara. Jag älskar hur enkelt och ännu finare tiara är, så jag beslöt att göra en tutorial för den som är l...

Tetris inspirerad skor

varför inte Visa din kärlek för retro spel genom att bära dem på fötterna. Att skapa skor som det tar tid men kommer att se awesome när du är klar!Detta är min andra Instructable någonsin, så jag hoppas det är en förbättring :)Steg 1: Samla material...

DIY vingar för dina skor (shwings)

du kan göra din egen billiga shwings. Det är mycket enkelt! Men du behöver veta hur man syr. Du kan göra dem ser ut som du vill. (Jag är ledsen för den dåliga engelsmännen... rätta mig: D, detta är också min första instructable och jag är öppen för r...

DIY Sagan om ringen inspirerade sträng kedja

Jag fick inspiration att göra detta instructable från filmen sagan om ringen. När jag såg den filmen efter som jag ville också har kedjan som den i filmen, men då jag fick inte denna idé. Men när jag sett en tävling i instructables jag fick idén att...

DIY Ugly Snow Globe jul tröja

Material:TröjaKlar plast presentpapperJul gåva omslagspapperPlysch jul prydnadChristmas Tinsel GarlandFalska snöKände snöflingorMini presentaskar och rosetterBatteridriven Christmas LightsSkum klistermärke bokstäverVarmlimma / limma pistol / saxRandi...

DIY Elsa Makeup Tutorial

Steg 1: Vad du behöver3 nyanser av lilaÖgonskugga borsteMascaraBörja med 3 purpur, ljus, medium, mörk.Steg 2: Med ljus lila, skugga i den nedre och delvis övre delen av din ögonlocket,Sedan lite skugga under ögatSteg 3: Fylla i mitten med ljus lila,...

Elsa avtagbar Cape

Detta instructable är en fortsättning på min Elsa klänning, som kan hittas här: Elsa klä Instructable här cape är tänkt att vara löstagbar från klänningen, så det kan tas bort när inte i använda och undvika att bli trampade på.Lite varning: denna cap...

DIY Peplum kjol

Mode var bananer den första mode bloggare jag följde. Jag mindes hur Caroline inspirerade mig att bära blazrar och hur hon spikade varje look medan du tittar super feminin. Det finns så många modebloggare ute nuförtiden men jag tror hon är en av bäst...

Hur man gör en Montessori-inspirerade överraskning dinosaurie ägg

Det måste finnas något så spännande om dinosaurier att nästan alla barn jag stött på har en affinitet för dessa förhistoriska varelser. Om de är gjorda av trä, lera eller vikta origamis, dinosaurier göra ett intressant ämne som kommer att ha barn und...

Underbara höst DIY gåvor

I den här videon kommer jag att dela med dig två vackra DIY Gåvaidéer inspirerade av min favorit årstid höst.Först är en färgglad höst blad utskrifts-, skapad av min dotter Emilia, presenteras i en vintage träram.Nästa är en lykta burk från verkliga...

Ekologiskt upp coturnix vaktelägg grubblande och sitter. Codorniz cubriendo sus óvulos Caillé couve

För flera år jag har hållit vaktel ekologiskt, började jag med dem, för att ge terapeutiska kvalitet ägg för min man Andy (Organikmechanic) för att behandla hans hösnuva och eksem, vilket de gjorde och snabbt efter bara ett par dussin ägg. Jag fick d...

FAIRY kostym från plast mjölk kannor: återvinna crafting

min dotter vill ha en våren Fairy födelsedagsfest i år där alla hennes vänner kan klä upp som little flower fairies och tjäna sina vingar genom att spara sommaren från onda Snow Queen. Där har de kommit med det här =)Massor att i planerar en födelsed...

Hur du skapar din Signal Jammer

för en lång lång tid många människor letar efter detta cool recept för att göra något intressant för dig själv. Och jag var en av dem fram till sista dagarna. I min strävan som jag kom över Jammer Store blogg inlägget kallas hur till göra din mobilte...

Vibram Huarache kör / vandring sandaler

Huarache kör sandaler har funnits i tusentals år. De raffinerade och blev känd genom den berömda långdistanslöpning stam av Mexikos koppar Canyon - Tarahumara-indianerna. Bok, Born to Run, introducerade åter världen till dessa övermänskliga rinnande...

Göra en billig litium batteripack

Med några få hacking, kan du förvandla gamla telefonens batteri till ett kraftfullt Lithium batteri. Detta är ett bra alternativ för dyra litium-Polymer batteri Pack. Dessa saker fungerar bra med Arduinos, DIY robotar, högtalare eller ett projekt som...