DIY en söt present till dina föräldrarJag har mitt eget barn 2 år sedan. Jag trodde att det är lätt att vara förälder när jag var ung. Men, du vet, när du får en baby, du kommer aldrig samma känsla.

Jag är långt ifrån min föräldern när jag var på college. Ibland kommer de kalla och fråga, "Hur gör du, min gosse".

Jag vet att de älskar mig och saknar mig.

Det kinesiska nyåret kommer snart, jag ska göra en present till dem.

Det är en "hur du gör monitor". Det är ett roligt sätt att berätta för dina föräldrar vad du gör nyligen, såsom klättring, ridning, dricka och så vidare. "Old man, titta, vår son är dating en flicka", när datum logotypen flytta på.

Det finns 8 ikoner sätt 8 olika status. och det finns knappen på mitten, driva det att ringa ett samtal till ett angivet antal.

Vänligen se omslagsbilden till få mer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Årsdagen present till dina föräldrar

Steg 1: Få kritor Få en massa kritor. Jag använder samma märke.Steg 2: sortera Sortera kritor efter färg.Steg 3: trä Få en bit av trä och kontrollera att du har tillräckligt många färger för att passa dem alla på. Jag använder 4 färger per grupp.Steg...

Hur man gör en 365 låda. Bästa Present till din fru eller flickvän!

Whats up killar! Jag gjorde denna 365 låda för min frus födelsedag. Dess gjord av valnöt och butternut med 15 graders nedskärningar att bilda en cirkel. Jag skrev 365 anteckningar för henne att sätta i den så hon kan läsa en per dag för ett helt år!...

DIY Princess klänning inbjuder till din Lil prinsessans födelsedag

Söker ur lådan ännu lätt inbjuder för din dotters prinsessa födelsedagsfest?Ange din prinsessa lil hjärtat aflutter genom att göra detta onekligen söt och obesvärad princess klänning inbjuder. Bästa delen är de inte kräver mycket av din tid eller pen...

Spjälsängar. Present till din baby

Detta är en synnerligen meningsfull present för dina barn. Jag hoppas det kommer att främja livet av ditt kärleksliv bättre och mer meningsfull för familjenSteg 1: Hämta och läsa ritningar Du komma åt länken adress för att hämta filen mönster. Då uts...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

Övertyga dina föräldrar till få en sällskapsdjur

du alltid velat ha en sällskapsdjur och Tja, ibland dina föräldrar säger nej. Vanligtvis skulle du bara rycka det off men ibland, få en kamrat är viktigt. Så idag för din skull ska jag lära dig att övertyga dina föräldrar att få dig ett husdjur!Steg...

DIY huvudet ljus renare present Kit

Min familj var här för semester och min svägerska nämnde att hon betalat $30,00 ha huvudet ljus rengöras och fick senare en metod för att göra det själv. Jag beslutade att ge det ett försök. Jag var så glad den gjorde ett bra jobb; att jag blev inspi...

Hur till få din föräldrar beroende av Heroin

i denna instuctable kommer jag lära dig hur man får tillbaka på dessa kuksugare för att ta bort porr som du hade gömt under sängen.Steg 1: Har en sitta ner med din knarklangare Beroende på var du bor din lokala knarklangare kanske inte redo att "flyt...

Hur man övertyga dina föräldrar att få dig ett husdjur?

Som vi vet alla alla gillar husdjur, men inte alla av oss kan få dem, bara för att föräldrar inte låter dem,Det är därför jag kommer att hjälpa dig i dag!Följ bara dessa steg och du kommer att få dina lurviga, jag genast berätta att det inte kanske f...

5 DIY projekt att lägga till en Touch av guld i din heminredning

5 DIY projekt att lägga till en Touch av guld i din heminredningDu kan lägga till en touch av guld din heminredning och förnya det som aldrig förr. Läs bloggen veta om 5 DIY projekt för heminredning som är inte bara billig men fantastiska också. http...

Hur tråd en kylning fläkt till din bil (DIY Electric)

Först kommer ut du att behöva en bil. Så i dag arbetar vi på min gamla 1964 Buick Skylark. Eftersom min motor inte lager (1971 Riviera 455 kubiktum stora block kylfläkten tidigare som installerades är bara inte tillräckligt för att kyla ner. Så vi ha...

DIY Mini julgran - present till den unga beslutsfattare hemma

Gåva de unga beslutsfattarna i din familj en 3D tryckta julgran med en RadioShack presentkort . Jag skickade ut de 3D tryckta delarna till ett par av mina kusiner och vänner som har barn mellan 11-15 år åldersgruppen och en Radioshack presentkort med...

Djävulska DIY: Gör en Halfway-till-Halloween Jersey Devil kostym

kanske det är en kryptid – kanske är det en övernaturliga kraft. För skeptikerna i publiken, kanske är det ännu en fars!Oavsett vad det verkligen är, the Jersey Devil av New Jersey Pine Lands är en formidabel hot värda undersökning och (du gissade rä...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Rigga en bil Horn till din väckarklocka!

Trött på att vara sent för något? Är din väckarklocka inte bullriga nog? Varför inte rigga en bil horn till din väckarklocka!? Här är en guide som lär dig hur man gör så.~Om du föredrar att titta på videor. Här är en full video tutorial jag gjort. Nj...

Present till pappa? Oar Large Mouth Bass Decor

Jag letade efter ett projekt som jag kunde skicka till min pappa på hans födelsedag. Jag hade bara några dagar före sin födelsedag och jag var tvungen att maila honom en gåva. Han är mycket kräsen om gåvor och jag visste att han ville ha något hembak...

Lägga till Bluetooth 4.0 till din Arduino projekt [IoT] - kontrolleras av Smartphone

Vi är grupp av internet saker entusiaster som älskar hacka ihop olika enheter. Kolla in vårt nuvarande projekt på vår hemsida och ta en titt på denna guide i ett annat format på vår blogg.Steg 1: IntroduktionArduino är en cool plattform eftersom du e...

Lägg till interna Bluetooth anlagen till din iPod 4G

om du är som mig, du har ofta frågat dig själv varför Apple inte har lagt till infödda Bluetooth anlagen till sin iPod linje upp. Även iPhone stöder endast mono Bluetooth!Visst, det finns många adapter som kopplas till iPod dockningskontakt för att g...

DIY dörren förslag till propp

för att minska buller & utkast, fylla tomrummet under din dörr med färdigskurna rörisolering. Du kan få den självlåsande typ eller använda dubbelhäftande tejp för att hålla den på plats och du kan måla det att matcha din dörr så den smälter i ännu me...