DIY enkelt stationära fallDet är ganska svårt att hålla allt organiserat. Att göra lådor, är påsar och fall bästa lagring när det gäller att hålla hantverk och stationära leveranser organiserad.

Detta kan vara ett bra och roligt projekt för barnen att prova i sommar, förutom stationära fallet kan vara riktigt användbart för barnen.

Check ute läraren och ge det ett försök!

Se Steg
Relaterade Ämnen

5$ DIY telefon täcka/fall

Min telefon såg typ av gamla eftersom baksidan täcker opaintstarted skalar av. Så i en anda av att beslutat jag att göra en egen telefon fall/cover/back platta att komplettera min kärlek till iron man.Verktyg-Spray färg x 2spray lackMaskeringstejpPen...

Enkelt Knex IPod fall

detta är den enda knex IPod touch fall jag har hittat på denna webbplats. Det är verkligen enkelt med lite pices.Delar: 3 vita snöflingor,8 lila/grå skjutbara pices,4 vita stavar,2 gröna stavarSteg 1: Ganska själv explainitory om inte detta är en bak...

DIY, mobil kände fall som Cookie Monster, lätt hantverk

Det här är en tutorial på hur man gör själv ett mobila fall som Cookie Monster.Den är gjord med filt och kartong från en spannmål boxThe material du behöver är:-Filt - kartong-Heta silikon-Sax-Penna - kardborrebandFölj mig i min sociala nätverk och p...

DIY Mod Podge telefon fall

Hur man kan inreda ett mobiltelefon fall med papper och mod podge! (glitter tillval) Jag är ett stort Harry Potter fan, och eftersom min telefon (en HTC en) har mycket begränsade alternativ för kul fall, jag gjorde en själv! Ovanstående bilder visar...

DIY cross-stitched iPhone fall

göra din egen anpassade iPhone fall med hjälp av en cross-stitchable iPhone fall (win en av fem kit).Steg 1: Vad du behöver: en cross-stitchable iPhone fall, brodertråd, en trubbig nål, en Sharpie, ett par saxar och rutat papper.Steg 2: Använda rutat...

DIY dopp station/motion stativ.

Detta är en utförlig guide till att bygga en dopp station utan behov av många verktyg.Bor i en lägenhet som jag inte har rummet behövs för en hem gym. Efter många trodde kom jag upp med denna design och dimensioner som använder minst mängd trä utan n...

DIY Cyberlocks hår Falls

Denna Halloween bestämde jag mig för jag behövde något att verkligen driva min flying fox kostym över toppen. Jag hade sett dessa sval sett hår faller innan, så jag beslöt att försöka göra några av mina egna! Det slutade med att vara super enkel och...

DIY stående smycken fall w / spegel dörr

min flickvän sa alltid till mig att hon ville ha en stående smycken skåp med spegel dörr. Jag har velat få henne en ett tag nu men varje gång jag såg en i en butik som tycktes vara tillverkade av billiga material, struktur var rangliga och priset var...

DIY Cup Cake telefon fall

vill göra denna super söta telefon fall? Kolla tutorial här....

DIY enkelt dubbel-hjärta Ring

Jag var tvungen att komma ut ur min virvel-fobi och försök att göra något annorlunda med tråd... Och sist jag gjorde detta enkelt dubbel-hjärta tråd ring, hoppas du gillar det :)Steg 1: Material som behövs Att göra denna dubbel-heart wire ring du beh...

DIY Meade ETX 125 fall

HejDetta är mitt första projekt. Jag har använt den ursprungliga Meade fallet för teleskopet ETX 125, men detta är mycket tungt och opraktiskt, så jag bestämde mig att bli en med hög densitet skum och en resväska med fyra hjul.Du behöver:En resväskaH...

DIY smartphone tripod mount/fall

I detta projekt är vi gona göra akryl telefon tripod mount/caso för din smarphone. Bättre att titta på videon för FULL TUTORIAL.Steg 1: mätningar – Börja med att köpa en plexi, jag hitta min i grannens papperskorgen så jag plocka upp och rensa så myc...

DIY Altoids Tin kamera fall torkmedel Pack

detta är en enkel kamera fall torkmedel pack från saker jag hade liggande hemma. Jag håller min DSLR i pelican fall hela tiden så jag slipper oroa banka in i saker, väder, översvämningar, kör det med min bil osv... men jag har märkt att ibland när de...

Tappraste krigare DIY gelé Kid telefon fall - Fimo polymerlera

Hej sötsaker! Jag är bara så i kärlek med #bravest #warriors och en av mina andra favorit karaktär är #Jelly #Kid. Jag hade så roligt att göra denna video. Vänligen som den video om gillade du det! Tack för att titta på och du "Prenumerera" på m...

DIY Glitter lim telefon fall!

Du behöver:1. tydliga fall2. vitt lim3. glitter pulver4. klistermärke för dekoreraSteg 1: Lätt att göra det!...

DIY lila pastell IPhone fall

Hej till alla min DIYers! Välkommen tillbaka till min kanal pinterest är alltid en källa till stor inspiration, i själva verket så fort jag hittar lite tid jag går att snoka runt och få lite idéer. Denna handledning var inspirerad av en tatuering, so...

DIY paint sharpie telefon fall!

Målade jag det för min väns födelsedag som det lätt att göra!Utrustningen behöver klara fall, sharpie penna och dusch svamp.Så, jag vill dela denna video till er alla....

DIY enkelt löda klistra in mikro-dot dispenser

Just avstå från den minsta mängden solder pasteDet viktigaste som går fel med lödning utanpåliggande enheter är överskottet av lödtenn. Fine-pitch-paketen lätt bly att löda broar, om du inte kan avstå från en minimal mängd lödtenn pasta.Löda pasta au...

Enklaste DIY smartphone stativ montera - iPhone 6, 6 plus, 5, Galaxy, Nokia Lumia och många fler

Universal Smartphone Tripod Mount för iPhone 6, 6 plus, 5s, Galaxy, motorola, etc etcDetta är hur vi gör en enkel billig smartphone stativ montera. Det tar ca 5 minuter inklusive torkning och inställning av tid och sedan dess iväg till tävlingarna.Ma...