DIY FANDOM örhängenMaterial:

-kartong

-Foto med bilder

-vinyl lim

-metall bas för örhängen

-bioadhesive scotch

-sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY papper örhängen: hur man gör runda Beehive Quilled örhängen

Vad sägs om att göra dessa awesome DIY papper örhängen? Detta lätt papper hantverk på hur man gör runda Beehive Quilled örhängen är otroligt lätt att göra och verkligen en stor smycken att göra idén! Para ihop dem upp med din sommarklänningar till et...

DIY trä örhängen

I denna tutorial gå jag igenom de steg som jag tog för att göra dessa DIY trä örhängen från Padauk, valnöt och lönn.Steg 1: Se och lärJag har en youtube tutorial där jag går igenom alla dessa åtgärder visar du hur jag gjorde dessa örhängen. Kolla upp...

Personlig mamma smycken-en par diy tyg örhängen

dagens par diy tyg örhängen är miljövänligt. Det är lätt att åta sig och tillgängligt för alla kunskapsnivåer. Därför spelar det ingen roll om du är helt ny eller något bekant till tekniker i detta personliga mamma smycken.Steg 1: Förbered tyg remsor...

DIY dreamcatcher örhängen i 3 enkla steg

denna handledning visar hur man gör detta unika handgjorda smycken, DIY dreamcatcher örhängen. Lägga till lite stil och fräscha tillbehör till ditt utseende och piska upp mer fantastiska kreativitet i ditt liv.Detta är en ganska enkel diy dreamcatche...

DIY knappen örhängen

Denna vecka jag var inspirerad av en butik på Etsy heter Carolines hängmatta. Jag har nyligen köpt dessa knappen örhängen från henne och jag blev omedelbart kär, så idag jag kommer att lära dig hur du kan göra din egen knapp örhängen!Steg 1: Vad du b...

Instant DIY jul örhängen handledning

Skapa jul prydnad örhängen i sekunder med min upcycled sista minuten gåva guide.För laster besök mer tips, tricks och DIYs min Bekännelser av en Refashionista....

Nybörjarguide till DIY ljuskrona örhängen

Detta instructable är en Nybörjarguide för de där ute som ännu inte har att gräva i smycken att göra. Jag tror de flesta människor inte inser hur enkelt det är att göra på egen hand. En stor craft-projekt för barn och vuxna och också ett sätt att tjä...

DIY remskiva strängen hiss

Denna hiss är i grunden bara en planka av trä, sträng (inte tråd), en vikt och en trissa.För att börja med, knyta du en kvadrat eller overhead knut i mitten av plankan av trä.Nästa, tråden strängen genom blocket.Nästa Använd en vikt som motsvarar den...

DIY Tetris hängen

Jag är en tillfällig tetris! Varför? här är en rolig historia, jag installera och avinstallera tetris två gånger eller mer varje vecka. När jag börjar spela tetris, gå jag galen! Jag kan bara inte sluta spela tills känner sig yr! nu inser jag att jag...

DIY futuristiska örhängen med sprayfärg & hundhalsband

Om du inte vet, jag är en modefotograf och jag har ett skott som kommer upp med en bra modell och jag har skapat denna coola futuristiska koncept för henne. Jag har redan skapat ett pannsmycke, halsband och nu jag skapar örhängen! Jag hörde också om...

DIY typografi hängen

enkel handledning om hur att göra din egen typografi hänge halsband.Steg 1: Leveranser:En utskrift av ordet du vill ha på din hänge, med Lust skript. Se till att skriva ut 250 till 300% större än den storlek du vill ha färdiga Hänget eftersom de krym...

DIY Tribal örhängen från Bias band

I denna snabba och enkla handledning Visa jag dig hur man gör vackra örhängen från bias band... Njut av :)Prenumerera på min kanal: https://www.youtube.com/channel/UC5dm......

DIY kluster örhängen

Hej alla, detta är min första instuctable vara så trevlig pleasee :Ddessa örhängen är förmodligen en av mina favoriter som jag har gjort, kan du helt klä dem upp eller ner. bära dem till skola / arbete eller ett formellt tillfälle. Jag hoppas du hitt...

Lätt DIY kristall örhängen och hänge

Steg 1:För detta projekt behöver du:För hängande ~ 1 focal, top-borrade briolette pärla eller crystal, 2 inches tråd för att passa genom din pärla och 1 färdig kedjaFör örhängen ~ 2 focal, top borrade briolette pärlor eller kristaller, 2-3 inches trå...

Blå dinglande örhängen DIY

Här är något underhållande och feminina för både flickor och damer till slitage-en para av bländande DIY dingla örhängen. Dessutom, för att ge den Dingla Örhängen mer strålande utseende väljer jag katten eye pärlor som huvuddelen av dem. Fascinerande...

Dreamcatcher örhängen dekoration halsband DIY

I denna anvisning kommer du lära dig hur man gör en Drömfångare!Denna särskilda instruktion lär dig hur man gör en Drömfångare och hur man kan anpassa dem för att användas som örhängen! Men de kan precis som staffli göras till ett halsband eller en v...

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...

Hur man gör hoppa Ring ljuskrona örhängen med pärlor

I denna tutorial får du lära dig att göra ett par hoppa ring ljuskrona örhängen med pärlor. Följ mig och har ett bra försök.Steg 1: Leveranser att göra ljuskrona örhängena:10 MM blå glaspärlor6MM ljus blå glaspärlor4 MM ljus blå glaspärlorHoppa Rings...

Bedårande tråd katt örhängen DIY

Kattvänner ska prova denna bedårande wire wrapped örhängen!Steg 1: Material som behövs i tråd katt örhängen:2 mm gyllene Seed Beads8mm blå Cat Eye pärlorSilver koppar tråd EPS4. OCM-0,8 mmAluminiumwire AW10 × 1. 5cm0,3 mm, 0.5 mm guld koppar trådÖgat...