DIY Fashion handledning: Hjärtat sko klippinför med en oinspirerade garderob och begränsad budget hur du förnya din garderob så det ser fräsch och ny? Jag har varit på väg att kasta bort många saker men att liten DIY röst inom mig alltid tycker jag kan bära den för "någon gång" eller klippa, sy eller Pimpa upp det så det ser ut nya. Detsamma gäller min svarta pumps. Efter att ha fått Mi sko klipp blev jag chockad på hur en sådan liten tillbehör kan lysa upp din gamla par skor. Plus att det är lätt att kopiera till. Kolla in hur du kan kopiera denna lätt DIY fashion projekt!
Relaterade Ämnen

HANDLEDNING | DIY Fashion: Neon knäppte T-shirt

jag älskar sömnad och skapa DIY fashion projekt för att få unika objekt i min garderob. Den DIY projekt jag tillverkade var en neon knäppte T-shirt med en billig vit mäns T-shirt från Zeeman (billigt shop i Nederländerna), neon färg från V & D och br...

Sko klipp: Klä upp!

Så nyligen köpte jag ett par svarta glittret ballet flats, jag ville klä dem upp några. Men med vad? Jag ville göra något mångsidiga och att jag kunde byta upp. Då kom jag ihåg sko klipp min mamma brukade köpa mig när jag var liten. Detta var också i...

Fett nedersta Upcycled sko klipp

dessa sko klipp är ett decortaive tillbehör från botten av plastflaskorSteg 1: Skär plastflaska Först hitta ett par platic flaskor och efter tvätt och rengöring dem, skära bottnarna av genom att trycka på flaskan inåt och skära på skarv.Steg 2: Mer s...

Polymer Clay sko klipp

leveranser:-sko klipp blanks-polymerlera-ett lim som fungerar på metall och plast-Akrylfärg-craft blade-sandpapper-Matt eller blank lack-borstarInstruktioner:1) med craft bladet eller bara händerna, göra ett par av identiska former med platta ryggar/...

DIY fluga sko klipp

Hi guys, i den här videon kommer jag visa dig ett enkelt sätt att anpassa dina skor utan att kompromissa med dem. Jag blev inspirerad av Doctor Who att göra dessa fluga klipp, med hjälp av hama pärlor. Flugor är cool.Att njuta av!...

DIY Electro degen hjärtat Cell (hjärtmuskelcellen)

Hjärtan består av små celler med speciella egenskaper som gör dem perfekta för att göra sitt jobb. De kan är formade som lång rektanglar och kontrakt och koppla av tillsammans med angränsande celler genom att skicka elektriska signaler. Detta gör att...

DIY IPhone Dolly med en telefon klipp

Om du gör videor med din iPhone och försöka göra några trevliga bilder, försöka göra en DIY telefon dolly.I detta tips visar vi dig hur ta smidig iPhone dolly skott med hjälp av en telefon klipp. Det gör din iPhone filmer ser trevlig och professionel...

Upcycled Denim örhängen DIY smycken handledning av upmade

Vad händer när din favorit jeans rippar där solen inte skiner? Du göra några tillbehör ur dem att bära med din nästa par, rätt? Denim byxor är sådan en garderob krampa att det är svårt att gå fel med en denim tillbehör att matcha.Jag gör olika typer...

DIY skor handledning: Louis Vuitton gul rutig skriva ut

Louis Vuitton återuppfunnit sin signatur rutig skriva ut till en färgglad gul version för säsongen våren sommaren 2013. Ljust gul och klassiska svarta och vita pjäser försköna kappor och väskor och fira utskrifter och glada färger. Dam är ett lätt at...

DIY FASHION | Carrie Diaries nagellack (Tote) påsen

trots att jag var aldrig ett fan av Sex and The City, jag älskar att titta på The Carrie Diaries som visar hur Carrie Bradshaw blev de Carrie kvinnorna i världen har vuxit till kärlek. Inför en nagellack skadade handväska av avlidna mamma, beslutar C...

DIY FASHION ❤ Lana Del Rey grafisk skjorta!

Hey guys! I dagens video jag kommer att visa dig hur till personifiera vanligt toppar med några sax och överföring papper. Om du vill veta hur jag gjorde denna Lana Del Rey skjorta håll ögonen öppna och fortsätta att titta på!Det första steget att sä...

Utvidga en blus: en DIY Refashion handledning

Blusen för hårt i regionen chestal? Följ min snabb tutorial för att lossa det upp & lägga till lite funky stil!För massor av DIY tips besök tutorials och etiskt hållbar stil inspiration min Bekännelser av en Refashionista!...

DIY Tygkasse handledning: Penguins

med rätt färger kändes, det är fantastiskt hur du kan förvandla en enkel väska till en söt DIY pingvin Tygkasse helt enkelt genom att skära bitar i rätt form och limma dem på påsen. Om du är i DIY projekt och vill Pimpa din Tygkasse kolla denna pingv...

Hur man gör egna kuvert | DIY Craft handledning

Hur man gör egna kuvert | DIY Craft TutorialI denna tutorial får du lära dig att göra kuvert med papper i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ...

DIY Fashion Rainbow garn armband

Letar du efter en söt mode regnbåge armband för dig och dina vänner? Jag hoppas att du älskar att göra dem som en gåva till dina vänner eller älskad som jag gör själv. Du kan lägga till pärlor och olika design ditt armband. De är lätta att göra. Om d...

DIY Craft handledning: "kom in" dörren Sign

i denna tutorial du lära dig hur man gör en skylt som hänger över din dörr och fäster på insidan dörrhandtag så du kan kasta dem på fester och människor kommer att inbjudas att bara låta sig. Fungerar utmärkt om du är värd en bakgård parti och ingen...

DIY 20 LED hjärtat chaser

[youtube]9E9TD4wbuZg[/youtube]...

DIY översållad hjärtat SWEATSHIRT

Hej, jag är Stephanie från bloggen Henry hände. Är du i alla hjärtans dag anda än? Jag är! Och i år har jag hjärtan på hjärnan. Ganska mycket allt jag har gjort nyligen är gjord av hjärtan – med en hel del paljetter, glitter och rosa kastat i. Och du...

DIY Fashion | Hur man förvandlar Jeans till Jogger byxor

Detta är ett roligt sätt att återvinna din gamla byxor! Allt du behöver ribbing, sax, byxor och en symaskin!Steg 1: BeskrivningDenna vecka på gör det själv mode vi visar dig hur man förvandlar din gamla jeans eller byxor till jogger byxor med en trev...