DIY-förbud - trä solglasögonHej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.
Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.

Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY solglasögon fall | Sommaren DIY (lätt & inga Sew)

https://youtu.be/WCQKyK-iZ24Steg 1: För DIY solglasögon fall du behöver! För DIY solglasögon fall behöver du:-skum ark-DIY solglasögon fall mall-sax - fin punkt penna eller penna-limpistol-band-vatten droppe formade kristaller.Steg 2: I denna snabba...

DIY dina solglasögon/3D glasögon

vad du behöver• solglasögon / 3Dglassesfärgval nagellack•tydligt nagellack•polish samma färg (som dina glasögon att täcka upp delarna du inte vill visa.)• Om du inte vill använda nagellack som du kan använda sharpies eller vit sharpie färg.Steg 1: na...

DIY trä solglasögon med faner

I mitt tidigare inlägg förklara jag hur jag gjorde ett par glasögon med CNC.Denna gång ska jag visa dig hur du kan nå dem utan någon speciell utrustning, men endast med verktyg varje dag.Här är vad du behöver:Ark av fanérPVA lim för träSticksågManuel...

DIY trä solglasögon

Hej jag form Norge.Mitt första försök till att göra trä solglasögon var 4 år sedan, men detta försök lyckades inte mycket väl. Men ungefär ett halvår sedan jag äntligen lyckats. Min forskning i projektet började i princip från början. I början hade j...

Att göra en mobiltelefon kamera polariserande Filter från solglasögon

Så jag har mixtrande med idén att använda solglasögon linser för en mobiltelefon kamera filter eftersom jag spelade med DIY Dashboard omslaget och tog ett foto genom några solglasögon att illustrera hur solglasögonen minskas den mindre bländning av o...

Wood solglasögon

Jag har alltid velat ha en pare trä solglasögon men att vara en dålig högskolestudent tillät inte som. Så gick jag på instructables att hitta ett sätt att göra ett par. Jag kom över snabladask diy solglasögon och blev inspirerad att göra min egen ver...

Hemliga solglasögon hörlurar

Jag läste om dessa små högtalare kallas ben ledare. Ben ledare är som talare men istället för att skapa ljudvågor med en högtalarkon, de överföra ljudet i vibrationer. Du kan sätta dem mot olika platser på din skalle att höra ljudet. Ingen annan kan...

Alla läder solglasögon gjorda av läder skrubbsår

Just det du läste rätt idag kommer jag att visa hur man gör ett par alla läder solglasögon. Inspirationen kommer från en random metalbandet prop som jag såg och tänkte jag vill ha ett par av dem så jag gjorde min egen men inte är perfekta. Lädret jag...

SOLGLASÖGON från ZIPTIE

HejNU ÄR VI HÄR ATT GÖRA NÅGRA INTRESSANTA SAKERJAG MÄRKTE ATT DE SMÅ BARNEN ÄR RIKTIGT FÖRTJUST I SOLGLASÖGON SÅ JAG GJORDE EN SOM INTE KAN SKADA DEM.SAKER KRÄVS1) ENDAST ZIPTIEOCH EN SAX SOM ETT VERKTYGSteg 1: Böj ZIPTIETA 8 TUMS ZIPTIE OCH LÅS DET...

Paracord justerbar solglasögon rem (Super-enkel)

i detta Instructable, lär du dig hur man gör en extra lätt, super enkelt paracord solglasögon rem/Logoband. Logoband använder en enkel sladd lock att göra det justerbara och en extra tight snaran i varje ände för att fästa till glasögonen.Steg 1: ing...

Easy-peasy läderfodral solglasögon!

Jingle bells, jingle bells!Ahh, juletid... Du kanske tänker snö, filtar och en toasty äggtoddy vid den öppna spisen.Så varför i hela världen (på södra halvklotet) jag gör en solglasögon påse du frågar?Tja, tigger den australiska jul om en kall öl, ba...

3D tryckt solglasögon lagring

jag har ett problem - jag köpa många solglasögon. Allt billigt, allt nödvändigt. De höll på att bli en enorm hög och en enorm irritation.3D-skrivare till undsättning.Jag har en rack av hyllor som har en sida som är praktiskt att tillgång och gör inte...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

Justerbar solglasögon rem

min nio år gammal, Josh, gick segling i morse vid den lokala sjön. Det var soligt och jag föreslog han bära sina solglasögon. Den oundvikliga hände, och under en planerad kantrar borr solglasögon gick bort huvudet och in i drycken, att vara förlorad...

Uppdatera solglasögon med smycken

för mina 3 par solglasögon jag använde örhängen för att piffa upp nyanser. Du kan använda bitar från uttalande halsband eller armband. De tekniker jag använder kan tillämpas på fler smycken än bara uttalande örhängen.Hoppas du njuter!-ESteg 1: Idéer...

3D utskrivbara Designer solglasögon

För att hitta rätt solglasögon som passar ditt ansikte är inte lätt. Så jag satte mig utmaningen att, med en konsument-nivå 3D skrivare, skapa en anpassad par solglasögon. Mitt mål var att ha en modell som är anpassningsbara, mycket låg kostnad, med...

Läder sidoskydd för solglasögon

Ett par decennier sedan jag red en motorcykel som min primära transport. I julklapp ett år fick min syster mig ett par Bausch och Lombe solglasögon liknar RayBans visas i bilden. Jag älskade dessa solglasögon och Red hela sydöstra USA bär dem. Efters...

Skära linser av dina solglasögon som passar ditt ansikte.

jag är asiatiska, och våra ansikten är (uppenbarligen) något annorlunda formade än standard mögel som har använts av de flesta glasögon tillverkare. Nyligen några beslutsfattare som Oakley har börjat göra Välj stilar i en "asiatisk passa" som än...

Handgjorda solglasögon

Hur man gör trä solglasögon med minsta verktyg. Arbetstiden för detta projekt var 4 timmar och 35 minuter. Material ek. Linser från gamla plast solglasögon....