DIY fri stil ringHej alla! Här är min fri stil ring handledning. Det är steg för steg men Huvudtanken är ringen bas som kommer att vara basen för att fri stil ringen. Så som du lär dig basen då du kommer att bara lägga till bas ringen någon random pärlor du har att du samling som alla pärla älskare har. Hoppas du är en pärla samlare som jag är. Så låt oss komma igång.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY koppar stil LED målning Illuminator

har du en tavla eller ett fotografi, som du vill belysa? Varför använda en gammal, tråkig lampa, när du kan göra en mycket mer energi effektiva belysningsanordning, som är ett konstverk av sig själv.Koppar är en riktigt snygg metall. Det är sällan an...

DIY konkreta huset Ring av Linda Bennett på kicken

det DIY konkreta huset Ring är en högkvalitativ silver och konkreta sammansatta unisex ring. Ringen är förpackad i en DIY kit, som inbjuder dig att uppleva den unika och givande processen för att göra. Skapad av arkitekturen graduate Linda Bennett (a...

3D-Print "Hjulet däckets slitbana stil" Ring (storlek S)

jag såg ett par av dessa gjorda av metall (antingen kasta eller borras), men de var mycket dyra. Jag trodde jag kunde göra min egen version, så jag bestämde mig att modellera en själv som kan skrivas ut...Perfekt för alla som är bil, van, cykel eller...

DIY fria människor Knock-off Cowboy tossor

den minut jag såg dessa på fria människor jag visste att det skulle finnas en DIY i min framtid. Här är instruktionerna för att göra egna.Material:-Cowboy stövlar-Sax-Bälten/läder/pleather band-Kedjan-Hoppa ringar-Nål näsa tångSteg 1: Instruktioner:1...

DIY steam-punk ring gjord av några metallavfall

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

DIY shamballa stil armband med spikar!

På dag video jag vill utställning du hur till göra denna coola Shamballa stil armband med pärlor och spikar, även om det ser komplicerat, det är verkligen lätt så om du vill veta hur man gör det, håll å tittar.Allt vi behöver är:Svart läder som sladd...

DIY "bullet" stil munspel mic!

i detta instructable, jag ska visa dig hur man bygger din egna "bullet" stil munspel mikrofon. Du kommer att få att cool bullet-mic titta med sprita ut 100-tals av $$$ som du skulle betala för en riktig vintage bullet mic. Tone? Att allt beror p...

DIY Led macro ring

fler bilder på min hemsida: makro flashKompatibel med 58mm filterstorlek. Jag är använda den med en Canon 100mm 2,8 macro USM 1:1. Ljuset är starkt, nog för att använda kameran från hand. Genererade ljus är mycket bättre än makro ringar med regelbund...

DIY: Filt Rose Ring {Tutorial}

denna filt ros ring var ett projekt som jag för några år sedan och var första gången jag gör en ring med filt. Det var ursprungligen baserad på en ring som en vän köpte någon annanstans och jag trodde jag kunde betala för mindre och göra min egen. Så...

DIY rustik stil soffbord med återvunnet trä

Att göra en rustik stil soffbord med återvunnet trä är mycket roligt. Detta är en stor möjlighet att använda upp skrot trä, eller att gå till en återvunnen timmer butik och köpa några olika bitar. Detta projekt handlar om kreativitet och skapar ett m...

DIY Up-stil något gammalt.

När du passerar den gamla tabellen som har kastat ut och kvar på trottoaren är det lätt att tänka sig ta det hem. Rensa upp, färsk färg, kanske lägga till några dekorativa trim och TADA, du bara upp cyklade en tabell! Tja fungerar samma idé för kläde...

DIY Satin Rose Ring

Att göra sidenband ros med fällbara teknik är ganska populär och en av mina favorit tyg blomma mönster. Jag gjorde några sidenband ros ringar förra veckan och lärde sig några knep om det.Denna kompatibel kommer att visa hur jag gjorde sidenband ros r...

DIY tyg blomma Ring

Handgjorda smycken är roliga att göra, dessutom kan du mixa och matcha olika material att göra en unik del av smycken för dig själv eller som gåva. I detta instructable jag ska visa dig hur man gör olika sorters tyg blomma ringar.Kan börja!Steg 1: Ma...

DIY Snabb Beröring upp för möbler

Jag gör en hel del möbler reparation och röra. Touch up kan vara svårt ibland. Professionell touch upp leveranser kan vara riktigt dyra. Men använder jag en blandning av artiklar från markörer och akvareller att färga och måla. Min en måste ha är ton...

DIY veranda stil växthus, sunspace, djupgående lobbyn, tillverkad av återvinnas trä och glas windows. Serre veranda. Bricolaje ecologico - Terraza invernadero

Jag älskar denna växthusgaser eftersom det verkar så rätt i den omgivande landsbygden scenen och eftersom den är gjord av en intressant eklektisk blandning av stulen material inklusive fartyg span, jätte industriella packlådor och kasseras parar av f...

DIY inbyggd-Flash Ring Flash Adapter

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en billig och enkel ring flash adapter för någon inbyggd i-blixt på DSLR kameror. En ringblixt kastar en mycket jämn och mjuk ljus över dina frågor i stället för hårda rampljuset som den ofiltrerade...

DIY Hot Dog Ring

Varm korv, en populär läcker behandla många människor tycker om för att äta, och nu... det blir tillgängligt att bära. Vad! Ha på sig? HAR världen blivit galen!?! Inte ännu! Eftersom idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen varmkorv ring! Den...

DIY falla mattrengöring - gör din mattan ser & lukten professionellt rengjorda

Hösten är över oss och detta är en av de bästa tiderna att rengöra din matta. Under sommaren ser din matta mycket trafik. Kids kör in och ut, husdjur spårning i smuts och lera, luftfuktighet ökar risken för bakterietillväxt i mattan stoppning och dam...

DIY fluga: Stil på billigt och lätt

Tjena! I detta instructable jag ska visa dig hur du kan sy din egen fluga!Dessa är bra eftersom du kan plocka ut några tyg du vill ha, och det kostar inte mycket alls.Hur jag visar du använder en symaskin, men du får också alldeles utmärkt med en nål...