DIY funktionella Sonic skruvmejselFörra Halloween min äldsta son Colin utklädd till läkaren från Doctor Who och jag sydde ihop en Sonic skruvmejsel för honom från bitar av skräp jag scrounged upp i garaget. När han ser Sonic skruvmejseln beslutade min yngsta son Sam han absolut hade har en. Sam förklarade emellertid att hans skruvmejsel behövs för att arbete, han ville ha mer än bara en sval sett prop.

Han ville ha en funktionell Sonic skruvmejsel.

Det snygga med detta projekt är kan du enkelt skräddarsy den till att omfatta alla olika barn av sensorer att lära sig om världen omkring dig. Billig accelerationsmätare, höjd sensorer, barometertrycket sensorer, GPS sensorer, etc. är alla lätt tillgängliga och du kan göra en anpassad Sonic skruvmejsel att hysa vilka sensorer som du vill.

Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arbetar Sonic skruvmejsel

uppdatera 2/4/2014Version 3.0 är klar och redo att sättas upp på instructables. Jag har inte kunnat avsluta instruktionerna som jag har just börjat skolan tillbaka upp men de ska komma, hoppas på fritid. Jag vill dock lägga upp koden för attiny85 PCM...

Anpassade Lego Sonic skruvmejsel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen sonic skruvmejsel. Jag har inte många ord eftersom det är gjort av legos. Om du vill att det ska hålla kan bättre du också använda varmt lim.Steg 1: huvud This is the headSteg 2: kroppe...

11th Doctor's Sonic skruvmejsel

tid för en Halloween kompatibel!I år bestämde jag mig för att jag ville sätta ihop ett 11th Doctor kostym för Halloween. Detta innebar naturligtvis att jag behövde skaffa mig en sonic skruvmejsel! Fungerande version från början bestämde jag mig att k...

Doctor Who Sonic skruvmejsel WiFi Jammer

Så är ett stort fan av läkaren som jag hade en idé att bygga en sonic skruvmejsel som även var en wifi jammer. Så i den här videon gjorde jag en utan riktig planering bara använder 3 billiga ficklampor på ebay och att göra det när jag gick. Jag gick...

Lätt Sonic skruvmejsel

Vara ärlig... Vem har inte velat ha en sonic skruvmejsel?Jag har letat efter delarna för att göra en enkel, snygg en för någon gång.Det största problemet var att lägga till ljud. Det var tvungen att ha ljud! Ingen Arduino, ingen programmering mitt eg...

Sonic skruvmejsel TVBG

jag är ett stort DW fan. Förmodligen inte tillräckligt stor för att bygga en tardis i mitt rum, men nära. Stor nog att köpa en leksak sonic skruvmejsel från amazon i 2007. Tyvärr är det cool ljud och UV-ljus bara höll mig roade i 3 till 4 veckor. Så,...

Göra en Sonic skruvmejsel för de Premiär av Doctor Who

är det Happy Hour ännu?Om du älskar vodka drinkar och läkaren, prova detta nerdy recept för en "Sonic skruvmejsel". Vodka, apelsinjuice och vissa timey wimey och du kommer vara wibbly vinglig.Tyvärr, var tvungen att göra det.Denna video är en de...

Sonic skruvmejsel

om du behöver öppna ett lås, eller helt enkelt sätta upp en massa skåp, sonic skruvmejsel är verktyget för dig. Om du inte vet om Doctor Who, gå den mest fantastiska Sci-Fi-Hi-Fi/allt serien någonsin, och se det just nu. Detta var mitt första försök...

Sonic skruvmejsel TV-B-Gone konvertering

så förra månaden, jag fick reda på min väns födelsedag kom upp och jag bestämde mig för jag var tvungen att få dem något fantastiskt. Hon är en riktigt stor läkare som fan, och jag hade precis avslutat titta på alla avsnitt nu på Netflix. Jag bläddra...

Metall Doctor Who Sonic skruvmejsel med Arduino

Hur maskin / göra en egen sonic skruvmejsel av aluminium med Arduino inuti.Detta Instructable dokumenterar skapandet av två anpassade Sonic skruvmejslar för två mycket speciella människor i mitt liv. De är enorma göractor somfans och jag kunde inte m...

LEGO 10. läkare sonic skruvmejsel

Detta är en mainely bild dokumentärer uppdelad i två delar av hur man gör en sonic skruvmejsel ur Legos.Steg 1: Emmiter chef Emmiter chef komplett.Steg 2: Main kropp Om du märkt jag gjorde ett misstag och var tvungen att dra en pin.Steg 3: Slutmonter...

LEGO anpassade Sonic skruvmejsel

Hej alla! Jag gjorde bara ett konto här, och jag ville visa dig hur man gör en anpassningsbar, billig och utvidga LEGO Sonic skruvmejsel! (Från det BBC tv-serien Doctor Who) Låter komma igång! (Detta är min första instructable, så råd är välkomna!)St...

LEGO tionde läkare, Sonic skruvmejsel & TARDIS

jag letade på Instructables häromdagen, och jag kunde inte hitta en riktigt bra och lätt att göra modell för TARDIS. Så, naturligtvis, jag bestämde mig att göra en mig själv, och inkluderar en tionde läkare minifigure och Sonic skruvmejsel. Det är in...

LEGO Sonic skruvmejsel

sonic skruvmejsel är något från läkare som om du sett det då vet du vad im talar om.Steg 1: Att bygga time to build! Jag glömde nästan stud på fyra legged sak är det måste vara platt, plattSteg 2: Att bygga time to build! Jag glömde nästan stud på fy...

LEGO Mini Sonic skruvmejsel

vill ha en mini Lego 11 läkares Sonic skruvmejsel? Du har kommit till rätt ställe! Här sträcker sig också! Du kan ändra den om du vill.Steg 1: Få bitar Lappar visas är vad du behöver.Steg 2: Sändaren och klo Få konstiga 5 stud vit bit. Sätta den grön...

Del 2 av hur man bygger 4. läkare Sonic skruvmejsel

Dess äntligen här! Dess varit ett tag sedan jag postat hur till bygga Sonic skruvmejsel 4. läkare, men jag har ljud enheten redo.Steg 1: delarDu behöver:-7/16 tums diameter högtalare-Attiny85-Switch-Wire-Skruv-Batteri slutar (våren och plattan)-3d tr...

Minecraft Sonic skruvmejsel!

För att gå med din awesome tardis, du behöver uppenbarligen en sonic skruvmejsel. Detta kan faktiskt vända på redstone lampor, öppna dörrar och mycket mer! Allt du behöver göra är att få:-spaken-Städ-förtrollning böckerJa, det är så lätt!...

Sonic skruvmejsel Mark Vii

Jag har precis avslutat en annan Sonic skruvmejsel kommissionen med en ganska cool uppsättning funktioner.Detta sonic's magic:Det lyser upp och gör rätt ljud för att VisaDet visar TV på och avEn annan knapp kontrollerar en laserpekareSändaren kan utö...

Mark V Sonic skruvmejsel

Jag var nyligen i uppdrag att skapa en sonic skruvmejsel fusing en drake dem med 11 läkare är sonic.Några av de galna saker jag gjorde med det:Den innehåller samma ljud/ljus och tvbgone krets som min tidigare modeller(Marmorn på framsidan av sonic sn...