DIY "galax" tröjor! Eller något du vill "SPACE-Patrik"!jag älskar galaxy inspirerade utskrifter och jackor men tyckte inte prislappen ($75 för leggings? Jag kan bara köpa en helt ny garderob vid en sparsamhet butik och fortfarande har tillräckligt med pengar för lunch!) och trodde det skulle vara häftigt att göra en Instructable att göra din egen "galax" kläder artikel!

Detta är en stor gåva för dem som är på en stram budget detta jul eller för dem som vill göra sina vanliga gamla svart tröja, t-shirts, jeans, whatevers i rymden-tacular eleganta bära!

Det ännu lyser i mörkret och är bra för parterna under svart ljus hahaha

Om du har gamla tråkiga svarta kläder liggandes som bär du inte längre... UPCYCLE OCH GÖR GALAXY SKJORTOR.

Det är ett enkelt sätt att göra en "en av ett slag" garderob!

Om du inte kan måla... DET ÄR OKEJ! DU KAN GÖRA DETTA!

Det är super lätt att göra och tar kanske en timme eller två beroende på hur mycket du vill "bygga" färgen.

VAD DU BEHÖVER:

  • T-shirt färger: Vilken färg du! Detta kommer att vara din skapelse! Vara kreativ! Glöm inte en glöd i mörka färgen (Jag använde en SKIMRANDE blå, SKIMRANDE lila, SKIMRANDE rosa, vita och GLOW IN THE DARK BLUE) $1,50 varje
  • Svampar: Jag använde min oanvända makeup svampar men verkligen någon ren oanvända svamp kommer att göra
  • Palett eller onödiga bit skrot kartong: Jag använde en bit kartong som jag lurade en flingpaket men du kan använda en palett.
  • En liten pensel eller tand plocka: Att måla planeter och större stjärnor
  • Svart tröja, T-shirt, canvas väska, sweatpants, jeans, etc.: Något du känner för målning.

Kostnaden för projektet: Beroende på hur mycket din tröja, t-shirt, canvas väska, jeans, etc. kostnader men färger och svampar sig är $10

jag rekommenderar starkt att om du köper från Joanns eller Michaels för att skriva ut sina kuponger för ditt köp (Joanns och Michaels båda ta varandras kuponger)

Fick allt på listan? LÅT OSS KOMMA IGÅNG

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mobiltelefon larm för en motorcykel, bil eller något du vill

jag fick nog med normala larm vilket gör en massa oväsen, och ingen tar några märker av dem längre.Också utan att veta om någon hade bud med min cykel eftersom jag var för långt bort att höra larmet.Så jag bestämde mig att göra detta larm med en gamm...

Magnetiska patchbay (för modulära synth eller något annat du vill patch)

HejHur man gör en patchbay (anslutning platser) för din modulära syntheller något annat du vill ansluta och deconnect lätt för hand...Innan du börjar måste du sånt här:för patchcables byggnaden:1-some vägg stiften i de 2 sorterna (med stora plast och...

Chainmaille (eller något) sandaler

Ett tag sedan, någon föreslog skämtsamt att jag gör ett par chainmaille sandaler. Detta är vad jag kom med - jag ersatte banden på ett par flip flop med resår, och sedan sydde på remsor av chainmaille. Naturligtvis kan du sätta något på banden, eller...

Hur man gör kryddig kyckling nuggets (eller något!)

detta instructable visar dig en enkel och välsmakande sätt att göra kryddig kyckling nuggets eller, verkligen något du vill. Detta recept var överlämnats till mig från min far.Steg 1: få saker tillsammans vad du behöver:minst en 1/4 kopp varm sås, ja...

Hur man drar en Lineless Illustration på SAI målare (eller något annat paint program)

i detta instructable jag ska visa dig hur man drar en lineless illustration. Detta är en riktigt bra stil och är lättare än det ser ut.Först behöver ut, du följande:-SAI målare (eller något annat program för färg)-Ett digitalt ritbord av något slag....

PSP sock fall (eller något annat)

detta är bara en enkel sleeve för alla dem som antingen köpt den nya 2001 serien PSP eller köpt en begagnad PSP. Detta kan också användas för en DS lite eller Ipod Touch Iphone eller något som är en ganska bra storlek. Hela poängen med detta är för a...

Skytte för en hemsida funktion: Timelapse och Multi-exponering fotografi DIY Hur (göra eller skriva egen kod!)

Vad jag gillar med Instructables är att det är foto-centrerad: det första du ser när du skapar en ny Instructable är "Lägg till bilder", före all text visas dialogrutan! I den värld vi lever i idag, är bilderna allt.Min senaste Instructable var...

DIY MP3 till kassett eller Instrument till kassettadapter

Lite medan jag blev mycket upphetsad när en instructable kom upp som var en s.k. kassettbandspelare mp3, men jag blev ganska besviken när jag fick reda på att det bara fast en mp3-spelare till andra kassett. Jag gjorde några titta och upptäckte att i...

Screen print låg fi haloween knep eller behandling robot på en t-shirt, duk eller något

spenderade £2,50 på material, hade jag redan vissa färg. Detta är min metod för att göra din egen skärm och utskrifter med den.denna process kan uppnås med en minimal mängd av equipment.and ger slående resultat.Jag har illustrerat den grundläggande p...

DIY Arduino Mega 2560 eller 1280

så detta är min första instructables... Låt oss prova detta!* original kan hittas här: http://tsjwang.blogspot.com/2013/08/diy-arduino-mega-2560.html*Okej.Här är berättelsen: jag arbetade på detta frustrerande Arduino projekt, och jag beslutade att t...

DIY ledde lit glas / eller plexiglas decrotive etsningar

i detta instructable ill Visa dig några tips, på hur man skapar en led tända plexiglas eller glas etsning/gravyr.På bara några få steg kan du skapa en awesome mantel bit eller ens en personlig gåva. För semester eller särskilda någon.Steg 1: material...

Konkreta kyckling (eller något annat) med polymorph

betong är världens mest förekommande material och kyckling är världens mest förekommande domesticerade fågeln. Därför verkar bara rätt att sammanföra två i detta instructable.Efter att ha gjort min konkreta kyckling, jag är inte alltför säker på vad...

Konvertera din hjälm Schuberth SRC Bluetooth (eller något annat) att ladda trådlöst.

jag äntligen beslutat att punga ut för en SRC Bluetooth krage för min hjälm Schuberth.Det är en lysande bit av kit. Ansluts enkelt till min mobiltelefon. Att prata med en GPS eller PMR radio. Har en inbyggd FM-radio (inte bra kvalitet, men det funger...

Elefant (eller något annat) Planter

I detta Instructable, kommer jag att skapa en planter för konstgjorda suckulenter ur en jumbo plast leksak djur.Leksaken jag råkade plocka för detta Instructable är en elefant, men du kan plocka några andra djur youd som. Nyckeln är att leksaken måst...

Lösa labyrinten med hjälp av Photoshop, Gimp, färg eller något annat program

Hej Karl beslutsfattare, lata killar och nyfikna typer!Denna kompatibel lär du dig att automatisera lösa labyrinter - för att lösa eventuella labyrint i väl under en minut. Du lär dig att lösa enkla digitala labyrint samt bilder av tryckt ut labyrint...

Hur man fixar en bortkastad VFD display (eller något annat med snub stift)

när jag var en ung pojke mina föräldrars väckarklocka (redan gammal då) slutade fungera. När öppnar det jag hittade en vacker stor display men eftersom jag var lite dumt jag inte desoldered det, varken jag lämnade långa stift, men "förfina" i ka...

DIY huvudgavel bänk eller säng

DIY huvudgavelUnder vintern hade jag tillfälle att bygga flera projekt förett lokalt bageri. Ett av projekten var en bänk att gå längs envägg. Det var en enkel rektangulär låda med vissa tillämpades trim påframtill. Kunden lagt en stoppade kudde till...

Smyga sprit till en ungefärlig (eller något Event/Arena)

som de flesta andra folk som lever i en större stad i USA, jag gillar ska basebollmatcher. 40.000 + skrikande fans, umgås med dina vänner, jordnötter och Cracker Jack... Vad är inte för att gilla? Åh, det är rätt. Det extremt uppblåst priset av sprit...

3D skanna och kopiera dig själv (eller något!)

Använder en billig XBOX Kinect (~ $100) och en gratis bit av programvara (windows enda, sorry), kan du enkelt och snabbt fånga 3d-modeller av människor och sedan skicka dem till din 3d-skrivare att göra lite statyer!Inskickad av den awesome hackerspa...