DIY Galaxy skor färg med hemgjord akrylisk sprayfärgDu kan göra din egen spray akrylfärg för galaxy skor projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Galaxy skor

jag bud upp ett par skor när jag var försökande till göra skräckvälde skor på omslaget Sleigh Bells album och tänkte, "Hej, varför inte bara göra detta till något bättre?" Efter lite tänkande bestämde jag på galaxy skor med en tribal utskriftssi...

Hemgjord Mini cirkulär tabell såg DIY trä PCB skärmaskin med Motor borr

Hemgjord Mini cirkulär tabell såg DIY trä PCB skärmaskin med Motor borrEn av de viktigaste verktygen i handgjorda eller DIY amatör är tabell mini såg och tryck på borren. Eftersom jag inte har en workshop och jag är inte van att göra stora saker, vor...

1 MIN TUTORIAL | DIY Sharpie skor

för mer DIY Fashion idéer besök http://www.pinkchocolatebreak.comI oktober fick jag äntligen mina händer på några 80-glam Sharpies. I Holland finns ingenstans att finna och efter att ha sett så många coola DIY projekt med sharpies jag var tvungen att...

DIY snöskor

helgen (2010-02-05) vi fick cirka 2 fot snö. För vissa delar av landet är detta inte mycket snö, men för Washington DC, storstadsområdet detta är tillräckligt för att stoppa allt. Jag behövde ett sätt att kontrollera om något hände (jag har tre barn...

DIY Monster skor

är inte dessa bedårande? De är gjorda av vävnad lådor, mjukpapper och en grön svamp. Massor av återvinning pågår! Dessa kan göras i flera färger och är bra för pojkar eller flickor. Jag gjorde dessa för min 9-åriga syster och hon älskar dem. Dessa va...

Hur man gör Galaxy skor

mål - att göra galaxy skor som är cool och de är för alla åldrarmaterial-tidningen-svarta skor-svampar-paint brush set, fina tips pensel-papper tallrikar-tandborste-tejp-färg-svart, blå, lila, röd, vit, rosa, ljusblåSteg 1:Först måste du ta bort skos...

DIY Aquaponic vertikalt jordbruk System med luftpump

Gjorde ett projekt som kombinerar-Hydrokultur system;-Aqua-kultur systemet.-Air-Lift teknik;Fördelar-Återvinn + återanvändning + minska avfall (Soda flaskor) till användbara växa sängar,-Vertikalt jordbruk arrangemang att spara mul skriva ut i begrän...

DIY-lätt & snabb bokbindning med hushållsapparater verktyg

DIY-lätt & snabb bokbindning med hushållsapparater verktyg (ny upplaga 1080P HD Wide-skärm).Detta är en ny produktion om bokbinderi, La jag några tips som jag lärde migbaserat på mina erfarenheter av bokbinderi.Här är lite annorlunda än den föregåend...

Pumpa Pi med hemgjord skorpa

Pumpkin Pie är en favorit för mig och så är en ursäkt att äta det en annan dag på året: Pi-dagen! Denna paj recept är komplett med hemgjord skorpa (ett måste enligt min åsikt) och holiday utsmyckningar (valfritt).Steg 1: Samla ingredienser För skorpa...

DIY blinkande skor

detta är min instructable för skapandet av vuxen storlek blinkande skor. Det var faktiskt ett projekt jag var bygga för en vän som ville ha ett par skor som skulle lysa upp. Vara så elektronik är min hobby och arbete bestämde jag mig för att jag skul...

DIY Howto installera ledde överljus med trådlös fjärrkontroll

DIY Howto installera LED överljus med trådlös fjärrstyrning...

Hur man gör Nachos med hemgjord guacamole

jag var tänkande av alla de olika saker jag skulle kunna göra för mexikansk mat tävlingen, jag sökte upp nya idéer och försökte också att göra något men sen tänkte jag ingenting är bättre sedan nachos med hemgjord guacamole. Så idag kommer jag visa d...

DIY Smart rummet ljust System med PIR rörelsesensor och Arduino

Hej vänner, dagens ämne är smarta rum ljus system och hur PIR rörelsesensor känner av rörelse och arbete därefter. Jag ska berätta för er om projektet där du lär dig hur du kan auto turn-on rummets ljus när någon kommer in i rummet. Det börjar funger...

DIY säkerhet/spy webcam med rörelse-upptäcka för gratis!

DIY säkerhet/spy Webcam med rörelse-upptäcka gratis! - De bästa videoklipp är här DIY säkerhet/spy webcam med rörelse-upptäcka för gratis!...

Hur man ökar mobiltelefoner volym med hemgjord förstärkare DIY 2016

Prenumerera på mig på: https://www.youtube.com/channel/UCUDh1XkEwWlK2C452Aa-8SwBlogg mig på: http://noticemanentertainment.blogspot.inFacebook länk: https://www.facebook.com/pages/Noticeman/985997241422336...

DoItYourself Galaxy skor

Missa inte på dessa stora skor som är fulla av stil och chicness! De är lätt att göra och super kul att göra!Steg 1: Vad du behöver:-Plain vita skor-Akrylfärg (galaxy färger)-Plastpåse (för att skydda ditt arbetsutrymme från röran!)-Måla svampar-Oöns...

DIY glittriga skor

Kommer du ihåg sist gången du Sharpie-d eller dekorerade ett par sneakers? För oss hade det varit alldeles för lång tid så när vi såg några glittriga sneakers för hösten, vi var angelägna om att bling ut vår egen par med ett par klassiska Vans som vå...

Enchiladas med hemgjord enchiladas sås

Ibland arbetar på en instructable är komiskt frustrerande och värt att nämna. Exempel kan vara jätte Schnauzer rycka ny tortilla väskor, familjemedlemmar äta ingredienser innan du har en chans att göra receptet, eller son-i-lagar (med dolda enchilada...

DIY plåtburk kniv slida med ducttape

detta instructable är följa upp på "DIY kniv tillverkad av läskburkar" eftersom folk där så att säga att de där att få skära av det.Steg 1: material Ducttape, sax, kniv och en linjalSteg 2: Forma det Använd din kniv som en guide och vira tejp ru...