DIY garn SwiftHar du garn snabbt? De är oerhört händig redskapen för en
person som arbetar med garn. Som en spirande garn dyer och stickning mönster designer, tror du jag äger en. Nope. För mycket pengar som skulle kunna användas till garn. Baksidan av stolar arbete bara håller bra dockor, inte de? Tja... inte riktigt. Så jag bestämde mig att göra min egen.

Min design har inspirerats av Charan Sachar hur man gör en billig Swift DIY. Jag älskade driften av det, men slangen på ändarna verkligen tilltalar inte mig. Hand färgning garn är något jag får in, och jag var inte säker rören på ändarna skulle tillåta mig att snabbt vind på garn på en viss nystan diameter från en garn kon utan böjning och vippning. Efter en tanke är här vad jag kom med.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape garn Swift

detta är lätt att göra garn swift; ingen mätning, skärning eller limning behövs. Det enda verktyg som behövs är tång. Det tog mig 15 minuter att sätta ihop. Material (galgar, duct tape och lazy susan) är saker som många av oss redan har, eller kan lå...

DIY garn ornament och orkanen vas Filler

Youve sett hur man gör DIY hurican vaser i detta instructable. Nu, vad ska du fylla den med. De flesta betalar pengar för att fylla med objekt som köpta träd prydnadsföremål eller poine kottar.I detta instructable, kommer du att leran hur man gör DIY...

Snabb Diy garn Hat

ThiSteg 1: material -garn-stickning vävstol-stickning krokSteg 2: Konfigurera vävstol Först Vira garnet runt botten peg på vävstol. Detta hjälper till att hålla garnet på plats. Därefter börjar inslagning garnet runt peg och Fortsätt tills alla pinna...

DIY garn lampa

lätt att göra garn lampa!Med några material, kan du även göra din egen.YouTube-kanal: Miggy ParasVILL DELA OCH PRENUMERERA.Steg 1: material 1) bomulls garn2) lim. (Jag föreslår trälim)3) ballong4) tidning, handskar, plastbehållare5) LED-LAMPA6) LED-L...

DIY garn ägg

Lär dig hur man gör garn ägg med Annelise och Rachel. Happy pyssel!Du behöver:Garn eller Floss broderi (se not nedan)Mjöl flytande stärkelse (finns i tvätt rengöringsmedel gången)VattenballongerSkål & sked* Tips: Garn är lättare att arbeta med tovor...

DIY garn glasunderlägg med garn & filt

Virka och dalbana:1. gör en magisk cirkel 2. Kedja 2 och sedan virka 12 hdc in i cirkeln. 3. gå med i översta kedja. Strama upp cirkeln. 4. kedja 2, hdc i samma söm. 5. virka 2 hdc i varje stygn. 6. gå med i översta kedja. 7. kedja 2, hdc i samma mas...

Gör din egna garn Winder för Center dra bollar

jag har letat efter en boll upprullare till vind center-pull bollar av garn. Efter att ha läst många recensioner av kommersiellt gjort rullar, verkar det som alla av dem har något fel med dem. Så jag bestämde mig att göra min egen. Det är inte perfek...

Hur man snurra ett Rainbow Gradient garn

Detta Instructable kommer att visa hur att snurra en gradient garn. En gradient garn är en där färger ändringen jämnt från en färg till nästa och varje färg presenteras en gång. I motsats till andra flerfärgade Garner där varje färg visas flera gånge...

Garn bollen winder

göra en center-pull boll med en stickning nål, borr och maskeringstejp. Detta foto visar winder som används med min duct tape garn swift.Steg 1: leveranser borrastickning nål #9maskeringstejpObs: I stället för en stickning nål, kan du använda en...tr...

Surrningsgarn bollen lampskärmar

Våren har vuxit! Förnya ditt utomhus inredning med dessa DIY garn lampskärmar. Förvandlar din traditionella Julljus till omgivande våren och sommaren ljus.Steg 1: Samla ditt materialRödaktigMod Podgeballongerplastfoliespraya färg (jag använde Krylon...

Navajo spindel

Jag har nämnt detta projekt i ett par andra Instructables så som en kickoff till en serie av fiber arts relaterade artiklar.Detta projekt kom eftersom min fru gillar att sticka saker av plast matkassar. Ospunnen plarn är typ av skrymmande och gör en...

Trimma gurka till blomma hemlagad tomat Rose DIY röda blommor Garnera

Trimma gurka till blomma hemlagad tomat Rose DIY röda blommor garnera, måste du förbereda följande material:-1 färsk gurka, 1 liten morot-Knivar trimning-1 vit plattaGurka tvätta, klippa kort sedan halverade på längden, med en kniv som skär i tunna s...

DIY: Tovade garn halsband

Garn är varm, trevlig på touch och det är eleganta, idag kommer jag visa dig hur man gör en snygg halsband från garn i några lätt att följa steg. Detta projekt kräver lite crafting färdigheter och några timmar en gång du har alla sak för det.Låt oss...

DIY randigt garn tofflor

Randigt garn är en av mina favorit saker. Men är ibland det svårt att få de färger du vill ha... eller det är alldeles för dyr för en bra anpassad färgat garn... LÖSNING! Färga din egen. Detta instructable visar hur man färga ditt eget garn, och seda...

DIY Fashion Rainbow garn armband

Letar du efter en söt mode regnbåge armband för dig och dina vänner? Jag hoppas att du älskar att göra dem som en gåva till dina vänner eller älskad som jag gör själv. Du kan lägga till pärlor och olika design ditt armband. De är lätta att göra. Om d...

DIY roligt garn Art

Jag köpte garn för att lära sig att virka och sticka men det fungerade inte så! Jag tror jag är för lat för virkning och stickning. Men garnerna var tvungen att vara bra så jag om att göra några garn konst. Jag har sett fiber konst, garn innan men vi...

DIY söta garn fjärilar

En vän berättade för mig om dessa söta garn fjärilar men hon kunde inte Visa mig hur man gör dem eftersom vi inte hade garn eller gaffel med oss just då. När hon berättade om tekniken jag en söt, liten fjäril på bilden och var tvungen att ge det ett...

DIY eleganta kedja Dingla Örhängen * Taylor Swift tomt utrymme * inspirerade

Detta är min ta på örhängena som Taylor Swift är klädd i början av det tomma utrymmet video. Ge dem ett försök!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag k...

DIY lätt flätad garn kåpa

Jag har undrat vad man ska göra med den enorma garn samling begåvad av min farbror förra veckan. Eftersom jag vet inte mycket om virkning och stickning så jag hade att komma med en lätt och trevlig idé. Detta instructable visar dig hur man gör denna...