DIY godis buffé Jarfrån klassiska till korkad, godis bufféer är ett roligt sätt att lägga till glädje för din fest. Detta Dollar Tree DIY är budget vänlig, tar knappast tid att slutföra, och kommer säkert att wow din gäst. De är ett perfekt komplement till ett evenemang som bröllop, födelsedagsfester och mycket mer!

Material som behövs:

3 burkar med lock
4 glas ljusstakar
E6000 lim
Sprayfärg
Menyfliksområdet
CANDY!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY godis klänning (heliga musikaliska B@man)

Tja Hej! Vill du vara söt söt och ljusa onda apple i en rosa klädda man öga? Eller bara vill göra en färgglad (halloween) klänning? Sedan sluta här och låt mig berätta hur jag gjorde min ;-)-Detta är min första DIY också, jag gjorde klänningen och se...

Make Your Own DIY Custom Wish Jar

Här är hur du har alla dina önskemål eller framtidsplaner tillsammans i en samma plats så du inte glömmer dem.Steg 1: KonfigureraFå ditt material tillsammans.-Mason jar-Glitter-Sprayfärg eller tvättbar färg-Tape-Lim stick-Små papperslapparSteg 2: Avg...

DIY: Vintage buffé bord

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger din egna vintage stil buffébord. Jag kommer inte att erbjuda många mätningar. Jag lämnar det upp till dig att redovisa tabellen storlek du vill ha.Se till att rösta för denna i träbearbetning-ut...

DIY godis smycken, en sval och lätt idé att göra henne lycklig.

Nyår är över och det är dags att förlora lite vikt. Här är en liten idé om hur du använder godis du kommer inte att äta för de närmaste veckorna. Dessa ursprungliga örhängen och halsband var julklappar för mina systrar.Steg 1: Vad du behöver - Klar n...

DIY Glowing Mini Jar

detta är min 2: a Instructables.Jag uppdatera detta eftersom många folk säger dess mer bra med mer funktion. Tack för ochSteg 1: Vad du behöver -Två AA batteri 1,5 v-AA batteri fall med en knapp på där-Mini glas burk med en gummi mössa-Flourscent/Hig...

DIY hösten Room Decor 2015!

DIY hösten Room Decor!1. DIY höst inspirerad Tumbler koppar2. DIY godis majs vasoch3. DIY blad svarta tavlanKlicka på titta på videon för att se hur allt är gjort! :) Hoppas du njuter!...

Godis majs Banner

Halloween är runt hörnet, så jag bestämde mig att göra denna lätt DIY godis majs Banner för vår årliga familj Halloween-fest.Steg 1: material -Papperstallrikar-Akrylfärg (vit, gul och Orange)-Pensel-Tape-Garn* Jag fick alla material på Dollar Tree bu...

Baby Shower idéer

Baby Shower idéer:Bedårande djungel djur Baby ShowerProva dessa baby shower idéer för dekorationer, spel och mer med hjälp av denna söta djur djungeltema som går utöver traditionella rosa eller blå – och fungerar för antingen en pojke eller flicka du...

Smal människa och skog skugga varelser Cookies

Hej igen,Jag är tillbaka med en annan enkel men kuslig upplevelse för er. Jag kommer att pre halloween-fest ikväll och det kommer att finnas en godis buffé och jag tänkte att det skulle vara trevligt att få något som var ganska lätt att göra och skul...

DIY HOME DECOR | Hur man Blackboard Jar vaser

mer besök min blogg http://www.pinkchocolatebreak.comJag har samlat burkar som galen med utsikten att göra dem till fab DIY hem inredning projekt. Varit förhala med det eftersom jag inte hade hittat rätt idé ännu men efter snubbla på blackboard färg...

Yankee Candle Jar till godis burken!

För att se denna ursprungliga inlägget på min blogg, gå här!Jag har sett folk göra godis burkar ur mason burkar eller gamla salsa burkar. Vilket är en bra idé... men jag är inte riktigt i mason burkar när det gäller dekorativa burkar. Jag gillar sake...

DIY pengar Jar

behöver en plats att lagra dina mynt och lös förändring? Snarare än att lämna det på närmaste bordet eller bänkskiva att samla damm, göra detta snabb DIY pengar Jar i mindre än tio minuter av vardagliga hushållsartiklar! Snart kommer du att samla myn...

DIY fönsterkarmen Mason Jar örtagård

Vill du ha din egen örtagård men känner att du saknas utrymme eller tid? Denna enkla DIY örtagård är utformad för att passa ditt fullspäckade schema och begränsat utrymme; Det är lätt att skapa och underhålla, och det kommer att ge egenutvecklade ört...

Koriander ris Burrito buffé: DIY Chipotle

Vi har alltid som Chipotle's Burrito skålar, och hade en längtan för en andra natten. Vi råkar ha vad som såg ut som de flesta av de väsentliga ingredienserna, så vi beslutade att ge det en chans. Chipotle flytta över. Vi fick detta, och det är en go...

DIY andetag MYNTVERKEN och middag MYNTVERK godis

någonsin ville göra egna andetag myntverken, antagligen inte men im kommer för att visa dig hur!Steg 1: Vad du behöver1 3/4 dl ren sockerrör är bästa eller 15 fl oz3/4 kopp ljus majssirap 6 fl oz1/2 kopp vatten1 tsk mynta olja(Läs om hur du extrahera...

DIY Ring Pop och ätbara smycken - hemmagjorda klubbor och godis!

Lär dig hur man gör en ring pop och ätbara godis juveler och pärlor! Klicka här eller se nedan: https://youtu.be/q6d27TJCtp4Jag visa dig hur man gör dem ur Jolly ranchägare för ett snabbt och enkelt sätt och jag visa dig hur man gör dem från grunden!...

DIY Halloween godis-majs dispencer

Detta är en DIY om hur man gör en enkelt och billigt godis majs dispenser men jag kommer inte att använda godis majs eftersom jag bor i Australien och deras inget godis majs där jag bor så jag kommer att använda små påskägg för denna dispenser.Steg 1...

DIY bomull godis maskinen

Hej killar! Detta instructable handlar om att göra en sockervadd maskin av hushållsartiklar butik. Grundtanken är en maskin, som jag kan ta av skåpet, häll lite socker och Njut med vrida lite sockervadd!Jag gjorde också en steg för steg video guide,...

DIY Sun Jar scener

många av er är bekanta med den senaste utvecklingen som kallas "Sun burkar." Om du inte vet vad de är är de i grunden en liten eller medelstor storlek burk med en solar powered ljus i det som lyser upp på kvällen. Under de senaste veckorna har j...