DIY godis klänning (heliga musikaliska B@man)Tja Hej! Vill du vara söt söt och ljusa onda apple i en rosa klädda man öga? Eller bara vill göra en färgglad (halloween) klänning? Sedan sluta här och låt mig berätta hur jag gjorde min ;-)

-Detta är min första DIY också, jag gjorde klänningen och sedan beslutat att göra en DIY så jag är ledsen om det finns lite foto av processen! -

Också jag är nederländska, jag försökte mitt bästa att översätta alla... annars ger jag en hacka för en beskrivning av produkten (:

Jag har använt:

siccors
Nål
garn
krita (den typen av krita som du använda för att rita mönster på ditt tyg XD)
Pins (bara ta en lott, jag inte räkna dem)
Baby blå fodertyg (glänsande, oftast används på insidan av kläder, som rockar)
Söt rosa foder
en vit BH (vit kommer inte att lysa tråg)
Tjocka gränssnitt
mönsterpapper
Varmlimma fast
Limpistol
Elastiska (som 1 eller 1,5 tums bredd)
symaskin

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY tyll klänning

PRENUMERERA PÅ MIN KANALhttp://www.youtube.com/subscription_center?add_use...Denna vecka är Project Runway utmaning var om att skapa en alternativ bröllopsklänning. Amanda var minfavorit så kommer definitivt DIY hennes klänning under de kommande veck...

DIY godis buffé Jar

från klassiska till korkad, godis bufféer är ett roligt sätt att lägga till glädje för din fest. Detta Dollar Tree DIY är budget vänlig, tar knappast tid att slutföra, och kommer säkert att wow din gäst. De är ett perfekt komplement till ett eveneman...

DIY Wrap klänning + hur man sy ärm

Redo att börja en kreativ hobby i sommar? Låt mig vara din virtuella lärare och visa dig hur man gör en DIY wrap dress och hur man syr ärmar!. Peace & Love dockor!Handla tyger på Jo-Ann genom att klicka här: http://bit.ly/1Gks1XLHandla rött Matt tyg...

DIY Rainbow klänning i 15min

I dagens video jag kommer att visa dig hur man syr en långklänning i 15 min. Om formen är lätt och du fick rätt tyget, varför slösa dyrbar tid med mönster eller andra saker: P sömnad kan vara lätt, kreativ, avkopplande och roligt och jag hoppas denna...

DIY nuvarande spänning controller MOT spänning controller variac reostat

vill inte prova denna AT hem eller med försiktighet.Rent vatten eller destillerat vatten har ingen lösta mineraler eller salter vilket resulterar i dålig elektronöverföring. När ren eller destillerat vatten kontaktar mänsklig hud, späds mineraler och...

Lätt DIY blomsterflickan klänning

Du kan hitta en DIY bröllop tutorial på nästan vad som helst på denna punkt. Och ändå har jag märkt att det finns verkligen inte mycket i departementet blomma flicka andra då tutu klänningar. Jag ville bidra några av vad jag vet för att hjälpa till m...

DIY bröllopsklänning gjord av 80 plast cups

Denna klänning är gjord av 80 plastmuggar.Steg 1: Steg 2: Skär plast kopparSteg 3: Gör en design med bitar av plast Steg 4: Försök att göra en design som ett träd Steg 5: Blommorna är gjorda av äggkartonger och örhängena är solrosor målade som pärlor...

DIY långklänning

Hej killar, i dagens video video jag ll Visa dig hur man gör en långklänning från en befintlig klänning eller linne. Du behöver några jersy tyg, och du måste se till att sträckan av tyget går från sida till sida. Det behöver sträcka runt din kropp, i...

DIY godis smycken, en sval och lätt idé att göra henne lycklig.

Nyår är över och det är dags att förlora lite vikt. Här är en liten idé om hur du använder godis du kommer inte att äta för de närmaste veckorna. Dessa ursprungliga örhängen och halsband var julklappar för mina systrar.Steg 1: Vad du behöver - Klar n...

DIY grimma klänning handledning

När min dotter blev ombedd att vara en blomma flicka i min kusins bröllop började jag en sökning efter en classy flickor grimma klänning sömnad mönster. Eftersom jag kunde inte hitta vad jag letade beslutat jag att utarbeta ett mönster. Idag delar ja...

DIY NYE klänning

Har en NYE party att gå till och har inget att ha?! Här är en lätt video som visar hur man gör mönstret och sy en snabb klänning att känna sofistikerad i samtidigt ringer in det nya året!. Jag hoppas du njuta av och om du har några frågor jag vet!Ste...

DIY: Wrap klänning från Scratch

DIY omlottklänning från grunden!Steg 1: Drapera din design Jag använde draperingar tejp för att skapa min design.Steg 2: Drapera den klä formen med tunt Drapera och pin tunt till formuläret klänning. Sedan spåra draperingar bandet med en sharpie.När...

DIY Princess klänning inbjuder till din Lil prinsessans födelsedag

Söker ur lådan ännu lätt inbjuder för din dotters prinsessa födelsedagsfest?Ange din prinsessa lil hjärtat aflutter genom att göra detta onekligen söt och obesvärad princess klänning inbjuder. Bästa delen är de inte kräver mycket av din tid eller pen...

DIY högspänning MULTIMETERN sond

Hej, Välkommen till min första instructables, im tonnyigår jag reparera en mikrovågsugn och jag måste kolla HV indata som är ansluten till magnetron, men naturligtvis dess omöjlig till åtgärd -3 ~ 4 kv dc utan en HV sonder, och sonder från företag so...

DIY kameran Rig: Lär dig hur man i en minut

Är materialet alltför skakig? Om ditt svar är ja, då är det dags gjort du din egen "kamera rigga".YouTube länk: https://www.youtube.com/watch?v=n-x5_aw7VUwSteg 1: Du behöver:1. 1/2" PVC leda i rör (ca 2 meter)2. 1/2" PVC" T'Joints...

Hur till DIY klänning en sommar åkare i 10 min

Redo att börja en kreativ hobby i sommar? Låt mig vara din virtuella lärare och visa dig hur man gör en lätt 10 DIY Skater sommarklänning. Peace & Love dockor!Handla tyger på Jo-Ann genom att klicka här: http://bit.ly/1Gks1XLGillade den sömnad handle...

Hur man bär en Bharatanatyam dans klänning

Bharatanatyam är en klassisk dansform med ursprung i Tamil Nadu, Indien. Följer reglerna för Natya Shastra, som är en forntida indiska avhandling om scenkonst, omfattar teater, dans och musik, skrivna mellan år 200 f.Kr och 200. Bharatnatyam anses ma...

DIY lätt papper hantverk: Hur man gör en vacker kräppapper blombukett

Instructables skjuter alltid min kreativitet till nya nivåer och denna gång tar jag en enkel DIY lätt papper hantverk på hur man gör en ganska kräppapper blombukett. För alla min heminredning och renovering -älskare, görs detta enkelt och ganska kräp...

Hur man syr en Frans klänning

Klicka här för att köpa färgglada sticka tyger online http://bit.ly/1LKkscrHANDLA tillbehör används i tutorial här: http://bit.ly/decorativetrimmingsCancun Cup lila plats http://www.decorativetrimmings.com/Purple/14004-3...Lila Glimmer Frans http://w...