DIY GoPro Dome HousingA DIY GoPro Dome du kan göra gratis utan någon verktyg och kan fånga fantastiska över-under skott!

Syftet för en kommersiell GoPro kupol höljet är att skilja vatten från GoPro själv. Detta möjliggör lätt 50/50 eller över-under skott som du har mer utrymme att exakt komponera fotografier. Detta praktiskt taget gratis alternativ gör just det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel, billig GoPro Dome Housing

En Dome Housing för en GoPro gör det möjligt att fokusera både över och under vattnet för att fånga coola bilder och video. Detta Instructable visar dig hur du skapar ett hölje för under $5.Steg 1: material -Stor plastdunk-Välvd plast Dessert lock-Go...

DIY GoPro ryggsäck montera w/GoPole afdelning

efter att förvärva min första någonsin GoPro kamera, jag visste att jag ville få så många unika kameravinklar som jag kunde skjuta. Detta ledde mig att experimentera med ett par lamt prototyp riggar som inte panorera ut alltför väl, och jag var tvung...

DIY GoPro Bungee Mount

Kolla in videon nedan för att veta hur du gör din egen DIY GoPro bungee montera!Steg 1: material10" bungee rep (del av $1 6-pack från Dollar Tree)12" bungee rep (del av $1 6-pack från Dollar Tree)½" 90 graders Cross Tee $1,46 (Lowe)14-20 he...

DIY: GoPro/kamera Clamp Mount - Under $2 - montering på Under 2 minuter

Hej, jag är Doug och detta är min första instructable! Så låt mig komma igång!Så har du någonsin velat klämma din GoPro eller kamera till något att få den perfekt vinkeln? Ja är detta det billigaste och enklaste alternativet. Detta fäste håller enkel...

Enkel DIY GoPro sug fäste för $3!

GoPro. Även känd som världens mest mångsidiga sport kamera. Men vad gör det så mångsidig och populär? Visst, den största orsaken är dess storlek och kvalitet, men en annan viktig faktor är de många officiella och inofficiella fästen tillgängliga som...

DIY GoPro objektiv täcker gjort från Sugru

Om du gillar mitt arbete så Överväg att gå och donera en liten mängd pengar till mig att hjälpa till att finansiera en öppen källkod tabletter jag arbetar på ett framtida projekt.http://www.Gofundme.com/Rpitablet-Tack---------------------------------...

DIY GoPro Handler klon för UNDER $2,50!

För detta instructable jag utmanade mig själv att skapa en GoPro Handler klon från en köpt på Dollar Tree. Detta är en ganska enkel bygga som ser riktigt bra ut och har en bra känsla när du använder den. Och den bästa delen? Den slutliga kostnaden va...

DIY GoPro fack

Hej du! Jag är ny på detta forum och jag vill dela bra saker med dig som jag skapade för min GoPro kamera.Jag letade på internet för att köpa några fack mount, men gissa vad? Priset för låg kvalitet man är runt 40$ och för hög kvalitet prodacts är 60...

DIY GoPro GoPole för $10

alla GoPro ägare måste äga en GoPole. Det är en av de mest praktiska verktygen i GoPro spelet. Ett fel är hur dyrt de kan vara och hur ofta människor vända bort från produkten bara för hur dyrt det är. Jag har skapat detta instructable att visa dig h...

DIY Harry Potter House emblem

i detta Instructable, vi kommer att göra Harry Potter House emblem. Det finns en mängd olika sätt att göra detta, varierar i svårighetsgrad och material. För det mesta dock är huset emblem gjorda av metall eller tyg. Detta Instructable kommer att lär...

DIY GoPro grepp med extra behållare

Steg 1: material You will need:• En krydda behållare (du kan leka med olika storlekar för att se vad som passar din hand bäst)• En GoPro självhäftande montering• En snabbkoppling spänneSteg 2: Steg 1 Tömma behållaren spice och ta bort etikettSteg 3:...

DIY GoPro surfbräda fäste för under $10!

Kolla in videon nedan som visar hur du gör din egen GoPro surfbräda montera!Videon är stängd bildtexter (engelsk text) också!Steg 1:...

DIY Solar + vind House

Människans beroende av elEl är en av de viktigaste behovet av 2000-talet. De flesta människor är beroende av el för deras dagliga behov som laddar sina smarttelefoner, driver sina hus eller ens deras bilar, etc. De flesta av den el vi använder i våra...

DIY GoPro Jaws Flex

jag blev inspirerad att göra detta projekt eftersom detta montera på GoPro.com kostar $90 +. Eller du kunde göra detta enkla, nästan identiskt fäste för under $10Steg 1: Få delar För detta enkla projekt behöver duEn 1/4 bultTvå 1/4 brickorTvå 1/4 nöt...

DIY-Gopro ram - Marco para gopro multiuso

Este marco lo hice por que queria grabar videor con mi gopro y en la vez sacar fotos con una camara compacta (mi gopro es una hero3 y inga saca fotos mientras graba videor).Tambien sirve para poner la gopro y el smartphone como pantalla, o la gopro y...

DIY GoPro batteri bröstkorgen mount.

Vad du behöver...1 bröstkorgen mount (kan inte den gopro en det DOS inte har hål i botten)4 små zip band eller 2 stora en gång1 batteribank1 gopro laddarkabeln1 J spänne mount1 gopro ram1 gopro linsskyddet1 goproSteg 1:Lägg till batteri pack på bröst...

DIY GoPro mångsidig Mount - enkelt och billigt!

jag kallar detta mångsidiga fästet eftersom... Tja... dess antagligen mest mångsidiga flyttbara berget jag har för min GoPro kamera. Idén till detta montera kom från det faktum att jag ville montera min kamera på min cykel på många olika platser. För...

DIY GoPro klipp och stå

Skapa en enkel men extremt mångsidig GoPro klipp/stand mount med inget annat än en bulldog/bindemedel klipp!Steg 1: material Allt du behöver är din GoPro eller action kamera och en bulldog klipp. De flesta storlek klipp kommer att fungera.Steg 2: Ta...

DIY GoPro utdragbara Pole

Lära sig att göra denna awesome och mångsidig utdragbara pol för din GoPro för under $7!!!Obs: jag inte måla stången eftersom jag kommer att ge det till en av min YouTube abonnenter. Detta sätt han/hon kan dekorera den vägen han/hon vill. :-)Denna in...