DIY hem arkad maskinHej killar, detta är ett grundläggande lite steg för steg för att bygga din egen hem arkad. Jag har i princip alltid velat göra en redan innan MAME var runt. När jag var liten hade jag den stora idén av att sätta en NES i ett skåp och med NES fördelen som en domänkontrollant. Naturligtvis när du är ett barn du alltid får bra idéer an aldrig kapitalisera på det när du har chansen. Nu MAME skåp är ganska vanligt bland hobbiests och du kan även beställa färdiga delar och system från olika platser. Jag beslutat att gå med den god ol ' hederliga DIY strategin med min och jag är glad att jag gjorde. inte bara ser det 100% bättre än något jag kunde ha köpt, men jag hade total kontroll över de delar som gick in i det, och jag har redan flera personer klädda upp till få mig att bygga dem en också. Faktum är att jag har haft så många förfrågningar sedan jag gjorde min jag var tvungen att lägga till dem i min lista över tjänster för mitt företag Digital Elite PC.
I denna DIY handledning ska jag inte gå till mycket i programvaran eller faktiska PC som driver detta. Detta är främst till för "Hur man gör en Aracade" en del av det hela.

Om du har några frågor, vill ha hjälp eller råd, eller bara vill ha lite mer information. Besök vår hemsida forum.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY vedhuggning PCB maskin spindel Spindelhuset Chuck

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY vedhuggning PCB maskin spindel Spindelhuset ChuckHemgjord spindel här:Material:1 st Aluminium 150 mm x 150 mm x 6 mm1 st Aluminium 145 mm x 145 mm x 12 mm1 st Aluminium 100 mm x 50 mm x 50 mm gör hå...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY vedhuggning PCB maskin spindel Drill Aluminium

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY vedhuggning PCB maskin spindel Drill AluminiumMaterial:1 st 4" sågblad för trä plast styckning 100mm 20 mm 75 tänder1 st lämplig för 10mm axeldiameter Motor skär och polerad vevstake kan utrustas me...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY vedhuggning PCB maskin spindel Drill Motor

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY vedhuggning PCB maskin spindel Drill MotorMaterial:1 st höghållfast aluminium legering 6061 42 mm Motor fästet dc Motor montering1 st 4" sågblad för trä plast styckning 100mm 20 mm 75 tänder1 st läm...

Bartop arkad maskin (en spelare)

Att göra en bartop arkad maskin baserat på en raspberry pi II och recalbox programvarahttp://www.recalbox.com/'Retroplo' är en DIY retro bartop arcade skåp för en spelare. Den drivs av Raspberry Pi II micro-datorn och spelar flera typer av retro spel...

Bygga en arkad maskin drivs av raspberry pi för en låg budget

så jag blev inspirerad av de projekt jag såg online som NaCade och Porta-Pi, och ville bygga något liknande. Problemet var, som 13-åriga barn, jag har egentligen inte så mycket pengar att spendera, förutom presentkort. Så istället för att försöka föl...

DIY hem säkerhet + automatisering med en Raspberry Pi

Detta instructable bör hjälpa dig ställa in en DIY hemsäkerhet + automationssystem som använder 433Mhz dörr/fönster sensorer, 433 MHz PIR rörelsedetektorer och webbkameror att övervaka ditt hem och 433MHz uttag till kontroll lampor etc.Det ursprungli...

DIY hem sol: Planerar en solcellspaneler (Nybörjarguide)

Hi det!Kanske du har funderat på solenergi - även om bara för en kort stund - bara för att avfärda det som alltför komplicerat och för dyra, eller kanske du på allvar överväger ett projekt, men vet inte var du ska börja. Med detta Instructable hoppas...

DIY hem dekoration: Hur man gör Quilled Shell Wall Decor

Quilled shell wall decor är en unik och en intressant idé som kom att tänka på, när jag tänkte på idéer för min DIY hem dekoration projektet. Omvandla ett vardagliga rum till ett levande vardagsrum kan lätt göras, om du titta på denna kompletta steg...

Min mini bartop arkad maskin (pacman)

Hej alla!Här är några bilder på mitt senaste projekt. En mycket liten bartop arkad maskin. Om det finns enuf intresse jag kommer att göra en instructable om hur jag gjorde den.Jag gör en blogg om hur jag gjorde denna mini arcade. Välkommen att besöka...

Super Nintendo (SNES) arkad maskin

Super Nintendo. En källa för vissa stora titlar och klassiker som Donkey Kong Country, Super Mario World, Super Metroid och något annat "Super". Ett bra sätt att ha alla dessa klassiker återupplevde och lägga till ny användning gör en arkad mask...

DIY hem gjorde Gym

DIY hem gjorde GymDet finns inget manlier som fungerar i ditt garage. I själva verket har många män överlåtit sina värdelösa gym medlemskap och använde dessa pengar till att köpa utrustning för sina egna personliga garage gym.Få en bra vikt uppsättni...

Hemgjord Press borrmaskin Mini fräsning Mill Router DIY spindel bild maskin

Hemgjord Press borrmaskin Mini fräsning Mill Router DIY spindel bild maskinDelar och verktyg:Aluminium legering 6061 400 mm x 160 mm x 12 mm.Aluminium legering 6061 62 mm x 250 mm x 12 mm1 linjär axel 25 mm x 600 mm aixs1 linjär axel 11 x 300 mm aixs...

DIY Hand knacka maskin hemlagad Precision händig Tapper

DIY Hand knacka maskin hemlagad Precision händig TapperJag behövde en paus från skruva upp delar till händig hand tapper DIY, jag försöker bygga upp så jag beslutat att göra en hand avlyssning står att hjälpa till med att bygga och försöka göra det e...

DIY MDF CNC maskin 36 x 22

designen kommer jag att presentera är en DIY CNC-maskin med mdf-skiva.Denna design har gjorts av en av min vän och jag har byggt en exakt som hans. Så har vi för närvarande 2 maskiner som den här.Detta är min första instructable så kanske det kommer...

DIY hem inspelning Studio

detta DIY hjälper dig att göra ett hem inspelningsstudio.Steg 1: En bra dator En bra dator är en nyckelkomponent till att ha ett hem inspelningsstudio. En bra dator bör kunna hantera musik att göra apps som GarageBand, och bör inte upprepade gånger k...

DIY hem LED transit-tecken

Hur är det för "modern urban inredning"?Saker som realtid transit data på smartphones andeasier sätt att betala inte kanske verkar som en stor sak, men något som tar bort "friktion" från systemet kommer att locka mer marginell användar...

DIY Laser etsning maskin

Jag byggde nyligen en laser etsning maskin, och detta Instructable omfattar processen jag följde samtidigt som det, som väl som någon grundläggande användningstips!Jag har skrivit ett par tävlingar med detta Instructable, så om du gillar vad du ser,...

DIY bröd maskin bröd Mix i en murare burk

Jag nyligen lärt sig hur lätt det är att göra bröd i en bröd maskin och inte har köpt bröd sedan!Att göra bröd är enkel och gör min lägenhet luktar fantastiskt. Som en rutin är att göra mitt eget bröd bra förutom mitt i veckan, mäta ut alla ingredien...

Half Life arkad maskin

Följ bara den enkla Video Guide för att spela Full arkad Version av halveringstid officiellt släppt och Taito :)Steg 1:...