DIY hund bäddJag gjorde denna hund bädd för den nyaste medlemmen i vår familj Chase, det var en mycket snabb bygga med pine styrelser utvinns från en skip, styrelserna används vanligen för förpackningsmaterial på pallar som du måste sluta flytta runt som batterier, bruten och skär styrelser ignoreras ofta och skulle annars blir bränt eller skickas till en deponi och jag också använt av styckningsdelar från min verkstad hyllor!

Jag gjorde en video av projektet för min kanal BCDesign på Youtube, vänligen se som och prenumerera om du gillar det!

Produkter jag använde:

 • Kreg Jig R3
 • Hand såg eller geringssåg
 • Hammare
 • Drill
 • Skruvmejsel
 • Trälim
 • Mjölk färg
 • Vattenbaserad lack
 • 23 1/2 "x 17 1/4" av plywood för basen
 • Sidor jag använt 7 1/2" bred regenererats furu styrelser behöver du minst en 82" längd
 • för sida post Iused 2 "x 2" spill från min verkstad hyllor varje 4 hörnstolparna är 7 1/2 "lång
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY hund förvaringsbox

Jag gjorde denna DIY hund förvaringsbox för hund tävlingen som körs här på Instructables, jag ville göra något annorlunda och inte bara din genomsnittliga box så jag gjorde en ruta som ser ut som Chase min nya valp!Jag gjorde en video i projektet med...

DIY hund koppel system att hjälpa personer med funktionshinder

Utbildade hundar är en stor tillgång för personer med funktionshinder som behöver hjälp i deras dagliga liv. Deras hund tillåter dem att leva mer indepently. de kan tyvärr inte att göra alla åtgärder själva.Ibland finns det fortfarande hjälp som behö...

DIY hund flätade rep leksak

Jag har en video som visar dig hur man gör en DIY flätade rep leksak för en hund. Det är väldigt lätt och enkelt att göra.Steg 1: Hur man gör detDenna video borde berätta hur man gör rep leksaken. Berätta i kommentarerna om du behöver hjälp!Steg 2: f...

15 minuters DIY hund avfall väska Dispenser

Jag hoppas du njuta av detta Instructable. Om du tycker att det är värdig, snälla rösta på mig.Låt oss skippa skitsnacket. Bokstavligen. Ibland är det frestande att lämna din hund bajs där det faller, speciellt om det är din egen trädgård eller om du...

DIY hund våningssängar

Skapa din egen vovve våningssängar!Jag köpte två av dessa: American Kennel Club Solid mocka kil sällskapsdjur bädd med päls topp och mått är 36" bred x 27" djup så det är storleken på sängar dessa planer är utformade för att passa. Om du redan h...

DIY hund vatten larm

Välkommen detta är en mycket enkel projekt för nybörjare men också mycket roligt för Experts.Steg 1: delar Behöver du några enkla delar1) Arduino2) resistor3) ledde eller Summer4) några trådSteg 2: bygga The Build Is Easy.Titta igenom bilderna finns...

DIY hund leksak

detta är en riktigt rolig leksak för din hund att leka med. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Vad du behöver • Starka rep• SaxarSteg 2: skär Skär ca 12 strängar av rep beroende på hur tjockt det är.Steg 3: fläta Knyt en knut på toppen och fläta. När d...

DIY hund väska dispenser

Hundar är söta. Men hundar bajsa. Och känner sig ingen söta när de steg i hundbajs!Eller när din hund finner gamla bajs och sedan rullar i den, eller ännu värre, äter den och sedan spyr-oftast på sängen.Så egentligen, det är lättare att bara plocka u...

DIY hund Agility A-Frame

med A-Frames strövande från $500 spänn till $ 1 000 eller mer jag tänkte jag skulle spara lite pengar, ha kul och bygga min hund en Agility A-Frame att öva på!På följande sidor ser du att det är faktiskt ganska lätt att göra, och ja, jag är 100% säke...

DIY hund dra kundvagn gjord av en hopfällbar cykel släpvagn.

Detta är trailer vagnen jag gjort för min hund Thunder.Det är en hopfällbar cykel trailer, jag gjorde en sele och rigg för honom att dra platser.Bortsett från trailer och gröna hund seldon, som jag redan hade, tillbringade jag $18 totalt för att göra...

DIY hund bädd (eller katt bädd)

min hund älskar att gräver ner i hennes täcke och sova i en hund, men ibland hund sängar kan vara dyr, så varför inte göra din egen? Sängen jag gjort är ca 16" av 16" kudde som säng. Det gör en stor gåva för hund älskarna ute.Detta är vad göra j...

DIY hund säng

Detta awesome sängen kan vara klar inom två timmar (inklusive målning).Bitarna är utformade för att matcha varandra och det finns ingen anledning för spikar/skruvar, även om lim är valfritt.Du behöver:Kirkland signatur kudde från CostcoLim (valfritt)...

DIY hund leksaker från runt huset

jag ofta gå till stora djuraffärer och titta på smått och gott, vid detta speciella tillfälle gick jag för att köpa några hund leksaker. Omedvetna om det pris som de ville, en boll! ett gummi ben! bra ändå beslutat jag att hoppa över de dyra leksaker...

DIY hund Pool

Det har varit varmt här nyligen med flera 100 graddagar. Min hund, Darwin - en golden retriever har varit varm också.Så jag tänkte, kanske vill han en pool för att svalka dig i. Jag tittade runt i affären, hittade några skrot plywood, en gammal prese...

DIY hund ljus med hjälp av Piezoelectricity

Vill du ha en ren energi hund ljus som inte behöver batterier? Piezoelektriska skivor är ett billigt alternativ! Prova detta lätt projekt för att göra en unik hund ljus med piezoelectricity!Steg 1: Samla leveranserDu behöver:Från SparkFun hemsida:Pie...

DIY: Hund trakteringen

detta falla, förstöra din valp med en säsongsöppen hembakat behandla. Dessa pumpa och jordnötssmör Hundarnas munkar är enkla att göra och friskare än något du hittar i sällskapsdjur mat gången. Och eftersom vi vet att du undrar: Ja, du kan äta några...

DIY frusen hund trakteringen

Jag nyligen antog en valp och har arbetat på träna henne. Den som har utbildat en hund vet att det tar en hel del godsaker. Samtidigt som butiken är köpte behandlar stor, hon slutade upp att få en hel del vikt ganska snabbt under träning. Så jag best...

Filtade håret av hund Coat

varje vinter vi har ett dilemma med vår inomhus Cocker Spaniel: om vi lämnar honom håriga, han är för varmt för inomhus liv och går runt trosorna och dricksvatten oavbrutet. Om vi rakar honom, är han för kallt när han går utanför.Denna vinter jag lös...

BYGGA en DIY DOG KENNEL

detta är en video jag gjorde på att bygga en diy hund kennel. de du hittar i butiken är dyr, vanligtvis kostar 200 dollar eller mer och de är endast 8 x 12 fot eller så. Jag satte upp fäktning för ca 200 dollar eller så, och jag fick doghouse gratis...